arxyat Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους τους φιλους Ζήτησα αλλαγή απόCOSMOTE του σάπιου ZTEπου μου έδωσαν πέρυσι λόγω συχνών επανεκκινήσεων Γνωρίζει κάποιος να μου πει τι δίνουν φέτος? μου είπαν ότι μπορώ να πάω και στον Γερμανό
Haldol Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Από περιέργεια: γενικά έχει βγάλει φήμη σάπιου το ZTE ή έτσι το λες εσύ επειδή σου έκανε νερά; Σε μένα εδώ και 3-4 χρόνια δεν έχει κάνει κιχ. Ούτε επανεκκινήσεις ούτε τίποτα.
arxyat Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Πάλι ρε γαματο ZTE?ένα h108ns εχω Από την πρώτη στιγμή έκανε επανεκκίνηση Όταν έπιανε για κάνα 2λεπτο το μtorrent Max download βαρούσε επανεκκινηση Όταν συνδέονται 2-3 κινητά επίσης το ίδιο
barbiedoll Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Το συγκεκριμένο που λες είναι όντως για πέταμα. Το έχει φίλος με Cyta και είναι τραγικό, ειδικά το WiFi του τα κλάνει με το τίποτα. Τώρα δίνουνε είτε το SpeedPort 724V είτε το SpeedPort Entry 2i. Δεν χάνεται το WiFi όταν μπούνε αρκετές συσκευές, δεν κλάνουνε τόσο εύκολα με torrent, αλλά... το range του WiFi είναι για τα κλάμματα. Δυστυχώς αν θέλεις κάτι λίγο σοβαρό όσον αφορά το WiFi θα πρέπει να πάρεις aftermarket λύση. 1
arxyat Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Το συγκεκριμένο που λες είναι όντως για πέταμα. Το έχει φίλος με Cyta και είναι τραγικό, ειδικά το WiFi του τα κλάνει με το τίποτα. Τώρα δίνουνε είτε το SpeedPort 724V είτε το SpeedPort Entry 2i. Δεν χάνεται το WiFi όταν μπούνε αρκετές συσκευές, δεν κλάνουνε τόσο εύκολα με torrent, αλλά... το range του WiFi είναι για τα κλάμματα. Δυστυχώς αν θέλεις κάτι λίγο σοβαρό όσον αφορά το WiFi θα πρέπει να πάρεις aftermarket λύση. Έχουμε κάτι για πρόταση φίλε μου? Μιας και το αναφέραμε Θέλω να συνδέσω κάμερες ασφαλείας πάνω για παρακολούθηση χωρου οπότε και καμιά θύρα USB για σύνδεση σκληρού είναι καλοδεχούμενη!!
johnmegarythmos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 καλησπερα δεν βρηκα αλλο φορουμ και γραφω εδω , εχω το speedport to entry που δινει ο οτε θελω να ρωτησω το wifi η κεραια που ειναι; δεν παρατηρω καλυτερη εμβελια wifi απο το zte η ιδια και μου φαινεται οτι αργει περισσοτερο η συνδεση , επισης μου φαινεται οτι συνχρονιζοτανε παραπανω το zte απο αυτο το ρουτερ . Επισης θελω να ρωτησω πως μπορω να βαλω να προτεραιοτητες; δηλαδη ουρα που να τηρειται με σειρα προτεραιοτητας; πχ να βαλω 1 στην θυρα lan 1 και στο wifi το 2 οποτε αμα εχει κινηση δεδομενων μεγαλυτερη στο lan 1 να δινει πιο αργη συνδεση στο ασυρματο δικτυο; . Επισης μπορω να μοιρασω την συνδεση και να δινει στο wifi τη μιση ταχυτητα ( και οχι ολη ; ) και την υπολοιπη στην θυρα lan 1 ; .
Thanos1972 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μολις χθες εκανα συνδεση 24αρα adsl στον ΟΤΕ και μου εστειλαν το speedport W 724V Type Ci για vdsl που οπως διαβαζω ειναι συχνο φαινομενο. εχει και θυρα usb επανω. τα αποτελεσματα με ασυρματο σε περιοχη της Θεσσαλονικης (Κλεανθους) ειναι τα παρακατω.(πιστευω οτι ειμαι καλα). αυτα μπας και μενει κανεις κατα εδω και θελει να κανει συνδεση.(ακομη δεν εχω σεταρει τιποτα στο router και δεν ξερω κιολας τι πρεπει να σεταρω )
arxyat Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μολις χθες εκανα συνδεση 24αρα adsl στον ΟΤΕ και μου εστειλαν το speedport W 724V Type Ci για vdsl που οπως διαβαζω ειναι συχνο φαινομενο. εχει και θυρα usb επανω. τα αποτελεσματα με ασυρματο σε περιοχη της Θεσσαλονικης (Κλεανθους) ειναι τα παρακατω.(πιστευω οτι ειμαι καλα). αυτα μπας και μενει κανεις κατα εδω και θελει να κανει συνδεση.(ακομη δεν εχω σεταρει τιποτα στο router και δεν ξερω κιολας τι πρεπει να σεταρω ) μου φαίνεται κροτίδα είσαι με το ρούτερ. 1
PEPES2 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Από περιέργεια: γενικά έχει βγάλει φήμη σάπιου το ZTE ή έτσι το λες εσύ επειδή σου έκανε νερά; Σε μένα εδώ και 3-4 χρόνια δεν έχει κάνει κιχ. Ούτε επανεκκινήσεις ούτε τίποτα. Και εγω δυο χρονια που το εχω δουλευει πολυ καλα....πολλοι ομως εχουν παραπονα.
barbiedoll Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Έχουμε κάτι για πρόταση φίλε μου? Μιας και το αναφέραμε Θέλω να συνδέσω κάμερες ασφαλείας πάνω για παρακολούθηση χωρου οπότε και καμιά θύρα USB για σύνδεση σκληρού είναι καλοδεχούμενη!! Μια αξιόπιστη και φθηνή λύση για ADSL2+ γραμμή είναι το TP-Link TD-W8960N. Μέτριο WiFi, καλό σαν μόντεμ, παίζεις και με το SnRM για να έχεις περισσότερη ταχύτητα ή πιο σταθερή γραμμή αν είναι ασταθής η γραμμή σου. Δεν έχει όμως USB επάνω που θες. Για ADSL2+ πάλι, αλλά με USB, καλύτερο WiFi και γενικά καλύτερες επιδόσεις, υπάρχει το TP-Link TD-W8980. Αντίστοιχα για VDSL2 το TD-W9980. Μετά για πιο καλά WiFi range, ταχύτητες WiFi κλπ, πιο δυνατό επεξεργαστή για τα όποια services θέλεις, πας σε πιο ακριβές λύσεις όπως π.χ. το Asus DSL-AC68U, Netgear Nighthawk D7000, κλπ 1
alkis12 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα παιδιά. Έχεις στήσει ποτέ κανείς σας πάνω από 1 ip σε DMZ εσωτερικά στο δίκτυο ;; Γίνεται με το speedport entry (default OTE modem router)???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα