Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δεν νομίζω να φτιάξανε λειτουργικό που τρέχει όλες τις universal εφαρμογές που μπορούν να τρέξουν στο desktop συν το continuum για τις μεγάλες οθόνες για να τα "παρατήσουν" .
SeNNinhA Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δηλαδή πόσο δύσκολο ήταν να κανουν μια απλή λίστα με τα κινητά προς αναβάθμιση και να την δώσουν στην δημοσιότητα και πρεπει να βαλουν τον κόσμο να μπει σε τετοια διαδικασια η οποία δεν δουλευει επιπλέον? Είναι σοβαροι εκει στην Microsoft? Ειχα χρησιμοποιησει για λιγο ενα windows tablet και παροτι τα tiles τα σιχαίνομαι ακόμη μου αρεσε οτι τα windows χρηαιμοποιουν πολυ καλυτερα απο το Android τους πορους της συσκευης και το σκεπτομουν για backup συσκευη ενα Lumia. Αλλα μετα απο ολα αυτα τα καραγκιοζηλικια αστο καλυτερα
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Έχει βγει λίστα ποια κινητά θα πάρουν αναβάθμιση. Για την ακρίβεια μπορείς να βάλεις τα δεκάρια από τώρα στο lumia σου μιας και το λειτουργικό που κατεβάζει από το app που δίνει για τεστάρισμα των 10 είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που έχουν τα 950. Όλες οι συσκευές που μπορείς να αγοράσεις αυτή την στιγμή παίρνουν δεκάρια πάνω.
M. SCHUMACHER Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Τελικά έχουμε καμια πληροφορία πότε θα κάνουν αναβάθμιση τις συσκευές?Είχαν πει 16 Νοεμβρίου... μετά 12 Δεκεμβρίου... είχαν πει για σήμερα 19-01-2016... α να δούμε...
giodoul Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά δυστυχώς εγώ προβλεπω κατά το Πάσχα! 2
Leo360 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Ίσως έχουν καταλάβει πως οι περισσότεροι έχουμε μείνει σε Windows Phone έχουμε ήδη το insider και απλά οι υπόλοιποι είναι τελείως άσχετοι και χρειάζονται εφαρμογή, αλλιώς δεν ψάχνουν... Ξεχνάει βέβαια πως και εμείς της δίνουμε μία τελευταία ευκαιρία...
russianpa50 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά δυστυχώς εγώ προβλεπω κατά το Πάσχα! 1 μαιου δηλαδη ..γιατι φετος αργει... 1
russianpa50 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 μονο απο δω μου εκανε εγκατασταση στη συσκευη απο κανενα αλλο λινκ η μεσα απο το μαγαζακι ... ελεος https://www.microsoft.com/el-gr/store/apps/updateadvisor/9nblggh0f5g4
xdarksignx Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 ουτε σε μενα το εμφανιζει στο store, τι παιζει? lumia 730
russianpa50 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 ουτε σε μενα το εμφανιζει στο store, τι παιζει? lumia 730 https://www.microsof...or/9nblggh0f5g4
DJTaurus Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μερίδιο αγοράς μικρότερο του 2%. Τα Windows phone είναι νεκρά και στην ουσία ποτε δεν έκαναν το μπαμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα