Προς το περιεχόμενο

iPhone 6 Plus η Galaxy s6 plus ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα.εχω το iPhone 6 Plus 128gb.σκεφτομαι να το ανταλλάξω κ να πάρω να δοκιμαςω το Galaxy s6 plus 64gb h 128.τι λέει σαν κινητό κ αν αξίζει να το δώσω για το Samsung.

Δημοσ.

Σιγουρα αξιζει...το edge plus ειναι τουλαχιστον 1 κλάση ανωτερο...μην το σκεφτεσαι καθολου!!

Εκανα αυτη τη μεταβαση 5μηνες πριν...και δεν το

μετανιωσα καθολου.

Μαλιστα θα σου προτεινα κατευθειαν μεταβαση σε galaxy note5....αν σε ενδιαφερει το πενακι.

Δημοσ.

Είχα το note 4.πιστευω πάνω κάτω το ίδιο θα ειναι κ το 5.γιαυτο σκέφτηκα το s6 plus.

εε τοτε τι ρωτας αμα αξιζει?

Σε ενα χρονο αλλαξες 2 flagship (μπορει και παραπανω) αμα δν σε αρεσει ξανα γυρνας πισω

Δημοσ.

Δεν θα έλεγα ότι αξίζει.

1) Το Android θα χάσει την αξία του (σε χρήματα) πολύ γρήγορα με τον καιρό.
2) Από υποστήριξη η Samsung θα σε παρατήσει σε δύο χρόνια.

Δεν θα πρότεινα iPhone επειδή πλέον οι τιμές τους έχουν ξεφύγει σε αστείο βαθμό, αλλά αφού το έχεις ήδη, κρίμα είναι να το δώσεις.

Δημοσ.

Δεν θα έλεγα ότι αξίζει.

1) Το Android θα χάσει την αξία του (σε χρήματα) πολύ γρήγορα με τον καιρό.

2) Από υποστήριξη η Samsung θα σε παρατήσει σε δύο χρόνια.

Δεν θα πρότεινα iPhone επειδή πλέον οι τιμές τους έχουν ξεφύγει σε αστείο βαθμό, αλλά αφού το έχεις ήδη, κρίμα είναι να το δώσεις.

Νομίζω πως ο ts οποία συσκευή και να αγοράσει δεν πρόκειται να την κρατήσει 2 χρόνια για κανένα λόγο,οπότε δεν θα επηρεαστεί απ'την υποστήριξη που λες παραπάνω...Για μενα πήγαινε στο galaxy,είναι ένα σκαλί πιο πάνω αυτή τη στιγμή!

• Like 2
Δημοσ.

Να σας πω την αλήθεια εχω κρατήσει για 20 λεπτά συσκευή το λιγότερο επειδή μετάνιωσα απο την αγορά κ δεν θυμάμαι κάποια συσκευή να την εχω πάνω απο χρόνο.τεσπα είδη έβαλα την αγγελία.ναστε καλα.

Δημοσ.

Νομίζω πως ο ts οποία συσκευή και να αγοράσει δεν πρόκειται να την κρατήσει 2 χρόνια για κανένα λόγο,οπότε δεν θα επηρεαστεί απ'την υποστήριξη που λες παραπάνω...Για μενα πήγαινε στο galaxy,είναι ένα σκαλί πιο πάνω αυτή τη στιγμή!

Ναι ok...

Δημοσ.

Θα ξενερωσεις με την αλλαγη αυτη το iphone ρολαρει πιο γρηγορα απο το samsung πηγενε στο 6s plus χαλαρα ομως..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...