Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά σε όλους. Χτες έβαλα otetv και έχοντας έναν ανενεργο αποκωδικοποιητη της Nova απο την προηγούμενη συνδρομή που κόπηκε λόγω ανικανότητας τους για μετακόμιση της γραμμής στο νέο σπίτι, έχω την εξής απορία: Μπορώ με την κάρτα του ΟΤΕTV να κάνω χρήση και αυτού του αποκωδικοποιητή στην 2η τηλεόραση του σπιτιού;;;..Δηλαδή απλά να βγάζω την κάρτα από τον έναν αποκωδικοποιητή (του οτε) και να τον βαζω στης νοβα για να βλέπω στην άλλη tv..Ο λόγος που το σκέφτηκα ήταν για να μπορώ να αλλάζω καναλια από το δωμάτιο της δευτερης tv και να γλυτώσω την αγορά κάποιου IR receiver. Αν γινεται ας μου πει κάποιος τον τρόπο. Αν όχι ας, μου προτείνει μια φτηνή καλή λύση για το πως θα μπορώ να ελέγχω τον αποκωδικοποιητή του σαλονιού τον πανω όροφο του σπιτιού!!ευχαριστω εκ των προτέρων!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα.Οι δέκτες του ΟΤΕ και της νόβα είναι παντρεμένοι με τις κάρτες τους.Ακόμη και αυτό να μην συνέβαινε είναι σε διαφορετικό σύστημα κωδικοποίησης οπότε το ξεχνάμε αυτό δεν γίνεται.Η νόβα με μία έξτρα χρέωση νομίζω 10 ευρώ το μήνα στη συνδρομή της σου έδινε δεύτερο δέκτη για το υπνοδωμάτιο να βλέπεις εκεί.Νομίζω ο ΟΤΕ ακόμα δεν έχει κάνει την υπηρεσία multiview,αλλά λένε ότι θα γίνει μέσα στο έτος.Βέβαια δεν ξέρω τι χρέωση θα έχει.Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι αυτό που θες να γλυτώσεις,δηλαδή να πάρεις

IR receiver.Τώρα βέβαια με τις αποστάσεις πάνω κάτω λες,τοίχους κτλ θέλει ψάξιμο.Εγώ έχω πάει στη λύση hdmi extenders over ethernet για την εικόνα,και σε επέκταση τηλεχειριστηρίου σετ AWX-701.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...