Stef_25 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα παιδια. Πιστευετε οτι αξιζει με +100 ευρω,να παω απο το iphone 5s στο iphone 6? Αξιζει να κανω την τραμπα? ?
Stef_25 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Απο μπαταρια πως τα παει? Εχω ακουσει οτι δεν τα παει και καλα και δν βγαζει ουτε μερα
visualizer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Εννοείται πως αξίζει..αλλά πως θα το καταφέρεις αυτό ;
Stef_25 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Απο μπαταρια πως τα παει? Εχω ακουσει οτι δεν τα παει και καλα και δν βγαζει ουτε μερα Εννοείται πως αξίζει..αλλά πως θα το καταφέρεις αυτό ; Θα δωσω το 5s +120 ευρω ανταλλαγη με Iphone 6
dimips Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Απο μπαταρια πως τα παει? Εχω ακουσει οτι δεν τα παει και καλα και δν βγαζει ουτε μερα Θα δωσω το 5s +120 ευρω ανταλλαγη με Iphone 6 Να το πάρεις το εξάρι. Εγώ είχα πάρει ένα μεταχειρισμένο 6ρι ενός μήνα και για τους 2 μήνες που το κράτησα η μπαταρία κρατούσε σχεδόν διπλάσια απ το 5s που είχα. Κάποιες μέρες που δεν έβγαινα απ' το σπίτι και έπαιζα η μπαταρία κρατούσε μπορεί και πάνω από 8 ώρες χρήσης με wifi-twitter-internet αλλά χαμηλό φωτισμό και αυτό το θυμάμαι διότι μετρούσα πως ανά ώρα έπεφτε 10% σχεδόν. Τώρα αν είναι πάνω από χρόνο το 6ρι μπορεί να κρατάει λίγο λιγότερο η μπαταρία αφού αν το κάνεις πάνω από 250-300 κύκλους φόρτισης αρχίζει και μειώνεται η χωρητικότητα. Η οθόνη του είναι πολύ καλύτερη από το 5s καθώς είναι μεγαλύτερη και πιο κοντά στο γυαλί από το 5s, θα το ευχαριστιέσαι περισσότερο. Σε θέμα απόδοσης δεν υπάρχουν τρομερές διαφορές είναι λίγο ταχύτερο στο να ανοίγει τα apps και η κάμερα είναι καλύτερη σε φακό. Απλά να τσεκάρεις αν ισχύει η εγγύηση του, αν είναι από Αμερική έχει 1 χρόνο, αν είναι από Ευρώπη με απόδειξη είναι δυο χρόνια. Τσέκαρε αν έχει ανοιχτεί, να κοιτάξεις αν πατάει καλά η οθόνη στο αλουμίνιο, σε πολλά μεταχειρισμένα που κοίταξα μπαινόβγαινε.
Stef_25 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Παιδια,το κινητο που θα παρω ειναι μεταχειρισμενο. Εννοειται πως θα το ελεγξω πρωτα.. Μου ζηταει σαν διαφορα εκ μερους μου 150 ευρω. Τελικα αξιζει τα +150 και να προχωρησω στην ανταλλαγη?
Fulgore Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Για μενα προσωπικα δεν αξιζει η μεταβαση για το κινητο που εχεις παρα να περιμενεις καλυτερα απο τα επομενα Iphone που θα βγουν.Δεν ειναι αλλωστε τυχαιο που ειναι τοσοι οι κατοχοι Iphone 5 και κυριως 5s που εχουν βγει φημες για 4ιντσο iphone 7. Επισης αν θες Iphone με καλη μπαταρια μονο τα Plus ειναι για αυτο,κανονας.
georgeadams Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Ο πωλητής γιατί θέλει να δώσει το iPhone 6 που είναι καλύτερο και να πάρει το iPhone 5S? Τί δικαιολογία σου λέει γι' αυτό? 1
Stef_25 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Καμια δικαιολογια. Απλα εκεινος πουλαει το 6αρι διοτι δεν το χρειαζεται επειδη εχει αλλο κινητο,και εγω του εκανα προταση για ανταλλαγη γιατι ψαχνομαι για 6αρι και δεχτηκε.
Fulgore Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Καμια δικαιολογια. Απλα εκεινος πουλαει το 6αρι διοτι δεν το χρειαζεται επειδη εχει αλλο κινητο,και εγω του εκανα προταση για ανταλλαγη γιατι ψαχνομαι για 6αρι και δεχτηκε. Προσωπικα δεν με πολυγεμιζει εμενα το παραπανω πολυ και θα ημουν επιφυλακτικος αν δεν το εχεις ηδη παρει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα