Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα πρότεινα την nvidia...

Πιο σίγουρη λύση, καλύτεροι Drivers.

Για 1080p gaming είναι το pc πιστεύω θα είμαι καλυμμένος για τα επόμενα 3 χρόνια..

η r390 είναι καλύτερη της gtx 970, διπλάσια vram, πολύ καλύτερο και future proof.

Heatspreader, τι πάει να πει "σίγουρο"; Εγώ το μόνο σίγουρο που βλέπω είναι ότι η

390 έχει καλύτερες επιδόσεις, αυτό με τους drivers έχει σταματήσει να ισχύει εδώ και χρονια, η amd έχει κάνει πολύ καλή δουλεια. Ας αφήσουμε λίγο στην άκρη το " nvidia vs amd" και τις προκαταληψεις στυλ "η 970 εχει 3.5 gb vram" και "η amd έχει χαλιά drivers" και ας δούμε το κάθε μοντέλο ξεχωριστά διαλέγοντας αυτό με τις καλύτερες επιδόσεις για την τιμή :)

• Like 2
Δημοσ.

η r390 είναι καλύτερη της gtx 970, διπλάσια vram, πολύ καλύτερο και future proof.

Heatspreader, τι πάει να πει "σίγουρο"; Εγώ το μόνο σίγουρο που βλέπω είναι ότι η

390 έχει καλύτερες επιδόσεις, αυτό με τους drivers έχει σταματήσει να ισχύει εδώ και χρονια, η amd έχει κάνει πολύ καλή δουλεια. Ας αφήσουμε λίγο στην άκρη το " nvidia vs amd" και τις προκαταληψεις στυλ "η 970 εχει 3.5 gb vram" και "η amd έχει χαλιά drivers" και ας δούμε το κάθε μοντέλο ξεχωριστά διαλέγοντας αυτό με τις καλύτερες επιδόσεις για την τιμή :)

Συμφωνω οτι σαν μοντελο η r390 ειναι καλυτερη απο την gtx 970,αλλα η σιγουρια που νιωθω ακουγοντας το nvidia με κανει να θελω την 970.Ειχα μια amd 7770 σε turbo-x pc και σε συνδιασμο με το εκπλητικο service του πλαισιου ημουν με μπλε οθονη καθε 7 μερες...μεχρι να μου αλλαξουν την καρτα και να βαλω την gtx 760

Δημοσ.

Συμφωνω οτι σαν μοντελο η r390 ειναι καλυτερη απο την gtx 970,αλλα η σιγουρια που νιωθω ακουγοντας το nvidia με κανει να θελω την 970.Ειχα μια amd 7770 σε turbo-x pc και σε συνδιασμο με το εκπλητικο service του πλαισιου ημουν με μπλε οθονη καθε 7 μερες...μεχρι να μου αλλαξουν την καρτα και να βαλω την gtx 760

Φιλέ, χωρίς παρεξήγηση αλλά τα turbox είναι για τον .... Το ότι σου έβγαζε μπλε οθόνη δεν σημαίνει ότι φταιει η κάρτα γραφικων, μην λες βλακειες. Επειδή εσύ έκανες μια κακή αγορά σημαίνει ότι η gtx 970 είναι καλύτερη της 390; Και μένα μου χάλασε η φέτα στο Bosch ψυγείο μου, αυτό τι σημαίνει ότι η Bosch δεν είναι καλή εταιρεία; Ότι θυμάται χαίρεται ο καθένας μου φαινεται

Δημοσ.

Που ξεπεταχτηκαν παλι οι ακυροι που προτεινουν R9 390 λεγοντας οτι ειναι καλυτερη σε 1080p πραγμα που δεν ισχυει και οτι ειναι πιο Futureproof????οταν τα λεμε μερικοι οτι υπαρχει κοσμος που τρωει το marketing στην μαπα δεν μας ακουνε.

Για μεγαλυτερη αναλυση ειναι οντως καλυτερη αλλα για 1080p που ειναι ο ts(μιας και τωρα πηρε Monitor)δεν ειναι.

Επισης απο την στιγμη που ο ts λεει οτι για δικους του ψυχολογικους λογους θελει Nvidia δεν πας να του επιβαλλεις Amd με το ετσι θελω.

Εγω το μονο που θα ελεγα ειναι ο ts να παει σε i5 6500 και μια μητρικη H170 και να κερδισει χρηματα μιας και ουτε για overclock βλεπω να ασχολειται ουτε προκειται να δοκιμασεις αξιολογο overclock Με την παραπανω ψυκτρα.

Στο pc θα βαλεις r9 390 οχι 970 με 3.5 gb που γιατι στο μελλον τα γαμες θα ζητάνε gb απο τις καρτες είδη εχουν αρχισει

Αν εισαι τοσο ασχετος που ουτε εσυ δεν καταλαβαινεις τι γραφεις τοτε λογικο ειναι. Ναι τα games εχουν αρχισει να ζητανε πανω απο 3.5gb στις καρτες γραφικων σε 1080p αρα κανενας δεν μπορει να τα παιξει μιας και οι περισσοτεροι εχουν πολυ χειροτερα pc αρα οι εταιριες εχουν κλεισει επειδη δεν πουλανε κανενα παιχνιδι. 

Κλασσικη κουκουρουκου φαση τα παραπανω.Επισης ή το γραφεις παιχνιδια ή games....

• Like 1
Δημοσ.

Φιλέ, χωρίς παρεξήγηση αλλά τα turbox είναι για τον .... Το ότι σου έβγαζε μπλε οθόνη δεν σημαίνει ότι φταιει η κάρτα γραφικων, μην λες βλακειες. Επειδή εσύ έκανες μια κακή αγορά σημαίνει ότι η gtx 970 είναι καλύτερη της 390; Και μένα μου χάλασε η φέτα στο Bosch ψυγείο μου, αυτό τι σημαίνει ότι η Bosch δεν είναι καλή εταιρεία; Ότι θυμάται χαίρεται ο καθένας μου φαινεται

Μαλλον εσυ μπερδευτικες... Στην παρομοιωση που εκανες δεν μου χαλασε η φετα αλλα το bosch ψηγειο, και εγω μισω τα turbo-x αλλα οχι ετσι :P.το υπολοιπο pc λειτουργει ακομα σαν σκυλι μετα απο 4 χρονια...

Που ξεπεταχτηκαν παλι οι ακυροι που προτεινουν R9 390 λεγοντας οτι ειναι καλυτερη σε 1080p πραγμα που δεν ισχυει και οτι ειναι πιο Futureproof????οταν τα λεμε μερικοι οτι υπαρχει κοσμος που τρωει το marketing στην μαπα δεν μας ακουνε.

Για μεγαλυτερη αναλυση ειναι οντως καλυτερη αλλα για 1080p που ειναι ο ts(μιας και τωρα πηρε Monitor)δεν ειναι.

Επισης απο την στιγμη που ο ts λεει οτι για δικους του ψυχολογικους λογους θελει Nvidia δεν πας να του επιβαλλεις Amd με το ετσι θελω.

Εγω το μονο που θα ελεγα ειναι ο ts να παει σε i5 6500 και μια μητρικη H170 και να κερδισει χρηματα μιας και ουτε για overclock βλεπω να ασχολειται ουτε προκειται να δοκιμασεις αξιολογο overclock Με την παραπανω ψυκτρα.

Αν εισαι τοσο ασχετος που ουτε εσυ δεν καταλαβαινεις τι γραφεις τοτε λογικο ειναι. Ναι τα games εχουν αρχισει να ζητανε πανω απο 3.5gb στις καρτες γραφικων σε 1080p αρα κανενας δεν μπορει να τα παιξει μιας και οι περισσοτεροι εχουν πολυ χειροτερα pc αρα οι εταιριες εχουν κλεισει επειδη δεν πουλανε κανενα παιχνιδι. 

Κλασσικη κουκουρουκου φαση τα παραπανω.Επισης ή το γραφεις παιχνιδια ή games....

Καλησπερα, αυτο που προτεινεις ειναι να παω σε h170 και ι5 6500 αλλιως να βαλω μια υδροψυξη;Οσο για την 970 δυσκολα αλλαζει.

Δημοσ.

ουτε προκειται να δοκιμασεις αξιολογο overclock Με την παραπανω ψυκτρα.

Όπα, βάστα!

Τα περισσότερα reviews που έχω διαβάσει για την ψύκτρα (μιλάμε για την 212 Evo προφανώς) αναφέρουν ότι τον 6600k μπορείς να τον φτάσεις άνετα στα 4,5 ghz.

Διαφωνείς με αυτό? 

• Like 1
Δημοσ.

Zus και corn παιδια αφηστε τους ειναι ασχετει ας βαλουν τα χερακια τους να βγαλουν τα ματακια τους εμεις ειπαμε τις προτασεις μας οι οποιες αποδικνειονται κιόλας ενω οι δικιες τους δεν νομιζω να υπαρχει ενα μερος που να λεει οτι η 970 ειναι καλυτερη της 390

Δημοσ.

Επειδή προτεινουμε 390 είμαστε "άκυροι που τρώνε το marketing στη μάπα"; Εγώ βλέπω την 390 να ξεπερνάει την 970 σε αρκετά games (με μικρή διάφορα) και για αυτό πιστεύω πως είναι "καλύτερη". Η 970 από την άλλη έχει καλύτερες επιδόσεις όταν ενεργοποιεις ρυθμίσεις όπως nvidia hairworks, εγώ αυτό το βρίσκω ένα χαζό gimmick αλλα αυτό είναι η προσωπική μου άποψη, δεν βριζω οποίον δεν συμφωνεί μαζί μου. Στην τελική ο καθένας μπορεί να αγοράσει ότι θέλει, αλλά η λογικη "θέλω nvidia κάρτα" ή "θέλω η σύνθεση να είναι Intel/nvidia" λες και διαλεγουμε ένα προϊόν ανάλογα με την εταιρεία και όχι με το εαν καλύπτει τις ανάγκες μας και αποφασίζουμε ποια εταιρεία θα προτιμήσουμε πριν καν δούμε τις επιλογές που προσφέρει ο ανταγωνισμος ειναι ηλίθια και οποίος την χρησιμοποιεί είναι τουβλο.

Zus και corn παιδια αφηστε τους ειναι ασχετει ας βαλουν τα χερακια τους να βγαλουν τα ματακια τους εμεις ειπαμε τις προτασεις μας οι οποιες αποδικνειονται κιόλας ενω οι δικιες τους δεν νομιζω να υπαρχει ενα μερος που να λεει οτι η 970 ειναι καλυτερη της 390

Συμφωνώ μαζι σου για την 390 αλλά δεν ειναι ανάγκη να βριζεις οποιον δεν συμφωνεί μαζί σου, ούτε είναι ασχετοι επειδή προτιμάνε την 970. Το θέμα είναι να προτιμούν την 390/970 επειδή έχουν κάποιο βάσιμο λόγο και όχι επειδή πιστεύουν ότι οι amd κάρτες δεν έχουν drivers, support και ψηνεις λουκάνικα πάνω ούτε επειδή νομίζουν ότι οι nvidia κάρτες έχουν πολύ κατώτερες επιδόσεις, είναι υπερκοστολογημενες και δεν ισχύουν τα αναγραφόμενα χαρακτηριστικά τους.

Υ.Γ.: το "ασχετοι" δεν είναι ρήμα, είναι επίθετο οπότε δεν γράφεται με "ει" και δεν θα έβλαπτε η ορθή χρήση του συντακτικού, δεν είναι ανάγκη να μας βγαίνουν και εμάς τα μάτια ε; :)

Δημοσ.

Νομιζω οτι το insomnia ειναι για να βοηθησεις τα υπολοιπα μελη οχι να βλεπεις τις αποψεις τους και να λες οτι ειναι ασχετοι και βγαζουν τα ματια τους... ανοιξα το θεμα  για να με βοηθεισετε να επιλεξω τα κομματια του pc μου και οχι για να βριζομαστε...Τα περισσοτερα μελη του insomnia ειναι ασχετοι ή ηταν ασχετοι...νομιζω μπορουμε να ανταλασουμε τις αποψεις μας με ευγενικοτερο τροπο...Ναι ειμαι απο τα τουβλα που θελουν συνθεση intel/nvidia αυτο δεν σημαινει οτι δεν εξετασα προτασεις του ανταγωνισμου... δεν εχω λεφτα να τα σκορπαω..Σκεφτομουν πολυ να βαλω την r9 380 που ειναι και αυτη 4gb και φθηνοτερη...

Δημοσ.

Από άποψη επεξεργαστή έχεις κοιτάξει κανέναν 3930Κ , 4820Κ  ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ?????

θελω να παω σε ddr4 και socket 1151 οποτε βλεπω επιλογες μονο απο εκει...και με αυτα που προτεινες ξεφευγει λιγο η τιμη :P 

απο cpu ειμαι αναμεσα σε i5 6500 και i5 6600k.Προτιμω να ξοδεψω περισσοτερα στην καρτα γραφικων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...