Rotisakhs Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 καλησπερα απο που καταιβαζω την c? ( γλωσσα ποργαματισμου )
imitheos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 καλησπερα απο που καταιβαζω την c? ( γλωσσα ποργαματισμου ) απώ των ιντερνετ 2
Moderators Kercyn Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 απώ των ιντερνετ σε αφτό το φόρουμς όλο εξιπνάδες λέτε 2
Rotisakhs Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 απο το ιντερνετ χμ .... νομιζα απο το ντουλαπι πειτε κανενα λινκ
Moderators Kercyn Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Εδώ σε 'χω. http://bfy.tw/3ms4 4
Theo1903 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 hacker είναι χωρίς πλάκα τώρα ,για να προγραμματίσεις σε c ,θές έναν IDE (κατέβασε π.χ. codeblocks ) και έναν compiler (αν βάλεις το full version του CodeBlocks σου κατεβάζει και τον gcc) 1
Rotisakhs Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 αμ. Τι ειναι; hacker hacker πειτε ρε σεις κανα λινκ να καταιβασω την c να μην καταιβασω καναν ιο
imitheos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 σε αφτό το φόρουμς όλο εξιπνάδες λέτε Ναι δεν είναι και τόσο πρέπον να είμαι ειρωνικός και ζητώ συγγνώμη. Η μόνη μου δικαιολογία είναι ότι έγινε μια ερώτηση α) μπορεί να βρεθεί με 3 δευτερόλεπτα googling, β) αν όχι με googling, υπάρχουν δεκάδες θέματα εδώ "ποιον compiler", "ποιο ide", κτλ, γ) είναι λάθος διατυπωμένη (δεν κατεβάζεις την "γλώσσα c", δ) ορθογραφικά λάθη σε 3 λέξεις ερώτηση. Το γ) δεν είναι και τόσο σοβαρό γιατί μπορεί να έχει συνηθίσει από άλλες γλώσσες που τις "κατεβάζεις" αλλά όλα μαζί δείχνουν ότι δεν αφιέρωσε ούτε 1 λεπτό για να ασχοληθεί με το θέμα.
Rotisakhs Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 ιμιθεε φοβαμε μην φαω καναν ιο και τρεχω για φορματ μετα για αυτο θελω σγρα πραγματα
Moderators Kercyn Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Ναι δεν είναι και τόσο πρέπον να είμαι ειρωνικός και ζητώ συγγνώμη. Η μόνη μου δικαιολογία είναι ότι έγινε μια ερώτηση α) μπορεί να βρεθεί με 3 δευτερόλεπτα googling, β) αν όχι με googling, υπάρχουν δεκάδες θέματα εδώ "ποιον compiler", "ποιο ide", κτλ, γ) είναι λάθος διατυπωμένη (δεν κατεβάζεις την "γλώσσα c", δ) ορθογραφικά λάθη σε 3 λέξεις ερώτηση. Το γ) δεν είναι και τόσο σοβαρό γιατί μπορεί να έχει συνηθίσει από άλλες γλώσσες που τις "κατεβάζεις" αλλά όλα μαζί δείχνουν ότι δεν αφιέρωσε ούτε 1 λεπτό για να ασχοληθεί με το θέμα. Έπρεπε να βάλω περισσότερα ορθογραφικά γιατί μάλλον σου διέφυγε ότι κι εγώ ειρωνευόμουν Κύριε OP, αν θες να ασχοληθείς με προγραμματισμό, θα σου πρότεινα να προσπαθείς περισσότερο για να λύσεις τα προβλήματα που σου παρουσιάζονται, γιατί αν για κάτι τέτοιο ανοίγεις θέμα (καλώς ή κακώς διατυπωμένο, δεν εξετάζω αυτό) τότε θα είναι αδύνατο να προχωρήσεις πέρα από τα πολύ πολύ βασικά. Όπως σου ο Theo1903 και εμμέσως ο imitheos, δεν "κατεβάζεις" τη C. Αυτό που πρέπει να κατεβάσεις είναι ένα εργαλείο που λέγεται compiler. Αυτό που κάνει ο compiler είναι να μεταφράζει τον κώδικα που γράφεις σε κάτι που καταλαβαίνει ο υπολογιστής σου. Αν δουλεύεις σε Unix, είναι πολύ πιθανό να υπάρχει ήδη ο gcc στο μηχάνημά σου. Αν έχεις Windows, μπορείς να κατεβάσεις το Code::Blocks που αναφέρθηκε ή το Pelles-C. Το Pelles-C νομίζω είναι σχετικά outdated αλλά είναι πολύ απλό και λιτό IDE και ίσως σε διευκολύνει στην αρχή. 1
iCyd Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μαλιστα. Ξεκινα διαβασμα λοιπον και αρκετα γραψιμο κωδικα παραλληλα http://csd.uoc.gr/~hy100/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα