Προς το περιεχόμενο

Blue Screen στα Windows 10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,εδω και 3 μηνες εχω σε λειτουργια ενα pc το οποιο το εφτιαξα μονος κομματι κομματι.Εγκατεστησα τα windows 10 και απο την αρχη λειτουργουσε μια χαρα.Μου ειχε πεταξει βεβαια 2 φορες το γνωστο Blue Screen των  windows 8 Και 10 και μετα παλι ολα οκ.Το αγνοησα...Απο χθες και μεχρι σημερα καθε φορα που παιζω ενα Game μου πεταει σε ακυρες στιγμες blue screen με κυριο λογο MEMORY_MANAGEMENT και αναγκαζομαι να κανω reboot.Εχω διαβασει πολλα forums εχω δει video εχω κανει οτι λενε αλλα τιποτα!Το μονο που δεν εκανα ακομα ειναι ενα repair.Αλλα το ΜΕΓΑΛΟ μου προβλημα δεν ειναι αυτο...Καθε φορα που μου πεταει το Blue Screen ο χωρος στον ssd ,οπου ειναι εγκατεστημενα τα windows, ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ και δεν ξερω το λογο.Απο χθες εχει γεμισει με 25 GB ο ssd χωρις να κανω κατι...απλα και μονο που μου πεταει τα blue screen και κανω reboot...Καποιος που να γνωριζει και να μπορει να βοηθησει;

Us3n5hb.png

post-358388-0-08829400-1453132085_thumb.jpg

Δημοσ.

Πρώτα για τον χώρο...! Κατέβασε και τρέξε το ccleaner μήπως σου καθαρίσει.

Για το σφάλμα, μπορεί να φταίει η μνήμη ή μπορεί και να υπάρχει πρόβλημα με το τροφοδοτικό. Βγάλε την μια μνήμη και δες πως θα πάει. Αν το παρουσιάσει πάλι άλλαξε την υπάρχουσα με αυτήν που έβγαλες. Θα έχεις κάποια καθυστέρηση λόγο μνήμης αλλά θα καταλάβεις αν φταίνε οι μνήμες. Μπορείς να κάνεις και ένα memtest με το hirens boot cd.

Μπορεί βέβαια να είναι και θέμα θερμοκρασίας. Βάλε το openhardware monitor και δες πως πάει.

Δημοσ.

Το τροφοδοτικο σιγουρα δεν ειναι διοτι στην αρχη ειχα πανω ενα xfx και μου ειχε πεταξει μια φορα blue screen και τωρα εχω αλλο πανω.Θεματα θερμοκρασιας δεν εχω επισης σιγουρα ειναι τσεκαρισμενα ολα και τα ελεγχω συνεχεια.Το μονο αν φταινε οι ram...Εκανα restore και μου πεταξε blue screen οχι ομως για memory_management αλλα για irql_not_less_or_equal...

Δημοσ.

Θα έλεγα να ελέγξεις τις μνήμες για να το αποκλείσουμε και αυτό.

Λοιπον απο τις 19 που εκανα update το bios το οποιο στο description ελεγε οτι improve PCIe,memory compatibility ετραξαν ολα ρολοι για 2 μερες..μολις πριν λιγο εφαγα παλι blue screen οχι ομως τωρα για memory compatibility αλλα για unexpected_kernel_mode_trap...αυτο μου το ειχε πεταξει στην αρχη αλλη μια φορα το Δεκεμβρη οπως φαινεται και στην εικονα πανω.Το θεμα της μνημης νομιζω λυθηκε με το bios τωρα αλλα πιστευω πως κατι παιζει και με τα windows 10...καποιο bug σε σχεση με το hardware...οποτε τροφοδοτικο δεν εχει θεμα..λες να κοιταξω μνημες αν και γενικα τωρα δεν πεταει Blue screen οπως πριν,δλδ τοσο συχνα...

Δημοσ.

Βλέπω ότι το πρόβλημα παρουσιάστηκε από το wpprecorder. Έψαξα λίγο και βρήκα δύο πιθανές λύσεις.

Η πρώτη προτείνει έλεγχο μνήμης και δίσκου...

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-power/error-in-windows-10-unexpected-kernel-mode-trap/6b371e8d-df12-4064-9b6f-199b8be696e1?auth=1

Η δεύτερη αναφέρει για συμπιεσμένους drivers...

http://joeraff.org/20150731/fixing-a-windows-10-upgrade-blue-screen-error-wpprecorder-sys/

Τα 10άρια είναι αναβαθμισμένα στο fall update 1511 ή είναι τα αρχικά που είχαν βγει το Σεπτέμβριο; Πάτα WINDOWS+R και δώσε Winver για να δεις ποιο build έχεις.

Δημοσ.

Βλέπω ότι το πρόβλημα παρουσιάστηκε από το wpprecorder. Έψαξα λίγο και βρήκα δύο πιθανές λύσεις.

Η πρώτη προτείνει έλεγχο μνήμης και δίσκου...

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-power/error-in-windows-10-unexpected-kernel-mode-trap/6b371e8d-df12-4064-9b6f-199b8be696e1?auth=1

Η δεύτερη αναφέρει για συμπιεσμένους drivers...

http://joeraff.org/20150731/fixing-a-windows-10-upgrade-blue-screen-error-wpprecorder-sys/

Τα 10άρια είναι αναβαθμισμένα στο fall update 1511 ή είναι τα αρχικά που είχαν βγει το Σεπτέμβριο; Πάτα WINDOWS+R και δώσε Winver για να δεις ποιο build έχεις.

1511 ειναι η εκδοση

Δημοσ.

Κάνε και τους ελέγχους από το 1ο λινκ

αρκετα απο αυτα τα εχω ηδη κανει..και γενικα αυτο το blue screen δεν βγαινει συχνα ειναι σπανιο...τα πολλα Blue screen που βγαινανε λογο memory_management σταματησαν μετα το Update του bios...οποτε μου ειναι δυσκολο να το φτιαξω αυτο καθως το Blue screen για kernel_trap εμφανιζεται σπανια(1 φορα τους 2-3 μηνες)

την επομενη φορα που θα μου πεταξει αυτο το Blue screen θα δοκιμασω το 2ο λινκ να κανω upgrade τους drivers του system 32

Δημοσ.

Φίλε μου ειχα και γω bsod(kernel και δε συμμαζεύεται )πριν λίγες μερες με Windows 10..έκανα να φανταστείς ολα τα απαραίτητα με διαγνωστικά δλδ κάρτα,μνήμες,σκληρό δίσκο και ηταν ολα οκ..έτσι μετά άρχισα να ψάχνω αλλα όπως θέματα λειτουργικού,θερμοκρασιών,update drivers και πιθανόν virus..να φανταστείς μετά τη bsod δεν μου αναγνώριζε καν το δίσκο των Windows στα bios..Δράμα η κατάσταση..

Σημερα έκανα format έβαλα Windows 8 και σκοπεύω να αφήσω αυτά για να δω ποια ειναι η πηγη του προβλήματος..

Μεγάλες πιθανότητες δίνω οτι ειναι τα Windows 10 και κάποια update τους..

Δημοσ.

εγω γενικα υποστηριζω αυτη την εκδοχη διοτι κατα τη γνωμη μου ειναι λογικο να υπαρχουν καποιες ασυμβατοτητες.καινουριο λειτουργικο ειναι λαθη θα γινονται και γι αυτο χρειαζονται τα Updates :Ρ ειμαστε και εμεις οι ατυχοι που θα μας συμβουν ολα xD

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...