Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι το 1€. είναι το γαμωτο, γιατί να πληρώνουμε? έχουν τοσα έσοδα απ τις διαφημίσεις

οτι φανε οτι πιουνε και οτι αρπαξει ο αυτος τους

12583963_10205133359884772_155252719_n.j

Πείτε μου ότι τρολάρετε...

• Like 4
Δημοσ.

Γιατι, υπηρχε ποτε συνδρομη? :D

Θεωρητικα ισως ναι πρακτικα οχι.

Και μια που το φερε η κουβεντα, το whatsapp ειναι πολλες κλασεις ανωτερω απο το viber κατι που φαινεται και απο τις πωλησεις σε παγκοσμιο επιπεδο, τωρα γιατι οι περισσοτεροι ελληναρες χρησιμοποιουν το ( για τον π@@@@  που οποτε θυμαται συγχρονιζει κλπ) viber αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο......

• Like 4
Δημοσ.

Γιατι, υπηρχε ποτε συνδρομη? :D

Θεωρητικα ισως ναι πρακτικα οχι.

Και μια που το φερε η κουβεντα, το whatsapp ειναι πολλες κλασεις ανωτερω απο το viber κατι που φαινεται και απο τις πωλησεις σε παγκοσμιο επιπεδο, τωρα γιατι οι περισσοτεροι ελληναρες χρησιμοποιουν το ( για τον π@@@@  που οποτε θυμαται συγχρονιζει κλπ) viber αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο......

Το απαντήσανε αρκετοί (εδώ και σε ένα παρόμοιο νήμα).

Επειδή λέει οι περισσότεροι φίλοι/γνωστοί τους χρησιμοποιούν κι εκείνοι viber και έτσι είναι πιο εύκολο.

Και από κάτι τέτοιο καταλαβαίνεις τον μέσο έλληνα τελικό χρήστη smartphones.

Δημοσ.

https://telegram.org

Αξίζει κανείς να δει τα feature του. 

Το μονο που με χαλάει είναι πως δεν έχει τηλέφωνο. Διαφορετικά θα ήταν το απόλυτο.

και κάτι ωραίο

:shock:

https://www.reddit.com/r/Telegram/comments/3utvyq/whatsapp_playing_low_really_low_cant_clickcopy/cxivbx9

This confirms that the blocking of telegram is not unintentional:

[Result of decompiling WhatsApp Version 2.12.370 (sha1: bf9c222b1acaa007d5e78a17ceace2bdd4d7d198) using jadx 0.6.0]

From class com.whatsapp.util.LinkifyWeb

static {
    BAD_HOSTS = new Pattern[]{Pattern.compile("(\\W|\\b)telegram(\\.\\w+){1,2}\\z", 2)};
}
That means look for the "telegram" string not preceded by anything, or preceded by a word separator, or preceded by non-word-character, then followed by some kind of domain TLD.

...

This code finds out whether the url matches the above pattern:

public static boolean isBadHost(String urlStr) {
    if (urlStr == null) {
        return true;
    }
    try {
        String host = new URL(makeUrl(urlStr)).getHost().toLowerCase();
        for (Pattern badHost : BAD_HOSTS) {
            if (badHost.matcher(host).find()) {
                return true;
            }
        }
        return false;
    } catch (MalformedURLException e) {
        return true;
    }
}
...

It is clear that WhatsApp targets Telegram and only Telegram specifically.

Δημοσ.

Το απαντήσανε αρκετοί (εδώ και σε ένα παρόμοιο νήμα).

Επειδή λέει οι περισσότεροι φίλοι/γνωστοί τους χρησιμοποιούν κι εκείνοι viber και έτσι είναι πιο εύκολο.

Και από κάτι τέτοιο καταλαβαίνεις τον μέσο έλληνα τελικό χρήστη smartphones.

Υπάρχουν πολλά συγκριτικά άρθρα (whatsapp vs viber), εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το whatsapp.

Βασικό του πλεονέκτημα είναι το web interface που παρέχει στην τελικό χρήστη έναντι του viber το οποίο χρειάζεται installation στον Η/Υ σου.

Μπορείς να έχεις άμεση πρόσβαση στα μηνύματά σου να κάνεις κλήσεις κτλ από οποιονδήποτε public pc.

Το γεγονός ότι "το έχουν πολλοί φίλοι μου" είναι σημαντικότατο επιχείρημα για κάποιον. Πάντως στο εξωτερικό τόσο στην Ευρώπη αλλά και πολύ περισσότερο στην Αμερική το Whatsapp είναι πολύ πιο δημοφιλές από το Viber.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή το χρησιμοποιώ καθημερινά λόγω επικοινωνίας με εξωτερικό, έχει πολύ καλύτερη ποιότητα ήχου από το viber και έχει ελάχιστες διακοπές. Μια δοκιμή πείθει. Η συνδρομή ποτέ δεν υπήρξε αν και αναφερόταν στην αρχική σελίδα εγκατάστασης.

Δημοσ.

Θέλω να δω τι θα λέτε όταν το viber ζητήσει συνδρομή.

Πολύ απλά, θα σταματήσουν να το χρησιμοποιούν και θα βρουν την αντίστοιχη/αντίπαλη δωρεάν εφαρμογή. 

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχουν πολλά συγκριτικά άρθρα (whatsapp vs viber), εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το whatsapp.

Βασικό του πλεονέκτημα είναι το web interface που παρέχει στην τελικό χρήστη έναντι του viber το οποίο χρειάζεται installation στον Η/Υ σου.

Μπορείς να έχεις άμεση πρόσβαση στα μηνύματά σου να κάνεις κλήσεις κτλ από οποιονδήποτε public pc.

Το γεγονός ότι "το έχουν πολλοί φίλοι μου" είναι σημαντικότατο επιχείρημα για κάποιον. Πάντως στο εξωτερικό τόσο στην Ευρώπη αλλά και πολύ περισσότερο στην Αμερική το Whatsapp είναι πολύ πιο δημοφιλές από το Viber.

Στο εξωτερικό το viber είναι πρακτικά ανύπαρκτο. Στην αμερική με τα απεριόριστα sms χρησιμοποιύν messaging apps πολύ λιγότερο από την ευρώπη, όπου το whatsapp είναι βασιλιάς. Το γιατί έπιασε στην Ελλάδα το viber δεν το καταλαβαίνω. Πολύ κατώτερη εφαρμογή από το whatsapp, βαριά, γεμάτη bloat και βλαμένα stickers βγαλμένα από εφιαλτες του παρελθόντος (msn). Ευτυχώς ο κύκλος μου χρησιμοποιεί whatsapp και δεν έχω καν εγκατεστημένο to viber.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...