Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μοναδικό κανάλι εσόδων του, κλείνει από σήμερα το WhatsApp, με τη δημοφιλή εφαρμογή άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων να ανακοινώνει ότι καταργεί την ετήσια συνδρομή του ενός δολαρίου.

Η κατάργηση της ετήσιας συνδρομής δε σημαίνει ότι το WhatsApp θα κατακλυστεί από διαφημίσεις, ένα σενάριο που διαψεύδει κατηγορηματικά ο Jan Koum, συνδημιουργός της υπηρεσίας. Το WhatsApp αναμένεται μέσα στο έτος να συμπληρώσει το 1 δισ. ενεργούς χρήστες αποτελώντας μια σημαντική ιδιοκτησία του Facebook το οποίο προχώρησε στην εξαγορά της υπηρεσίας στις αρχές του 2014 με το ποσό ρεκόρ των 19 δισ. δολαρίων.

Για την ώρα, το Facebook εξετάζει την υιοθέτηση ενός μοντέλου που έχει πολλές ομοιότητες με αυτό του Messenger, απευθυνόμενο σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που θέλουν να επικοινωνήσουν με τους πελάτες τους, αντικαθιστώντας την παραδοσιακή αποστολή SMS ή τις τηλεφωνικές κλήσεις. Η εταιρεία θα διαθέσει εργαλεία προς τις εταιρείες μέσα στη χρονιά για πιο εύκολη αποστολή μηνυμάτων με τον Koum να δίνει μερικά παραδείγματα όπως την αποστολή μηνυμάτων από τράπεζες για άκυρη συναλλαγή ή από μια αεροπορική εταιρεία προκειμένου να ενημερώσει για την καθυστέρηση της πτήσης σας. Στόχος του WhatsApp είναι τα μηνύματα που λαμβάνει ο χρήστης να μην αποτελούν διαφήμιση αλλά να τον ενδιαφέρουν άμεσα.

Link.png Site: Recode

,

Δημοσ.

Υπάρχει άνθρωπος που έχει πληρώσει την συνδρομή του Whatsapp? Το έχω σχεδόν 4 χρόνια και κάθε φορά που πήγαινε να λήξει, μου ερχόταν ειδοποίηση ότι ανανεώθηκε για άλλο 1 χρόνο κτλ κτλ

• Like 1
Δημοσ.

τι ειχε 1$ το χρονο συνδρομη? με τον πρωτο χρονο δωρεαν?

βεβαια με 1δις κοσμο θα ειχε 1 δις εσοδα αν πληρωναν ολοι!

εχω και viber και whats up για να μιλαω με ολους τους γνωστους και φιλους. το viber ειναι πιο δημοφιλες στον κυκλο μου παντως :)

• Like 1
Δημοσ.

Φήμες λένε ότι και το winrar θα καταργήσει το donate.

Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App

Ίσως το μοναδικό tool που να αξίζει πραγματικά το donate. 

Πάντως πολλοί φίλοι άφησαν το Whatsapp μετά τη λήξη της συνδρομής. Και εγώ το έχω γυρίσει στο Viber

• Like 1
Δημοσ.

Ίσως το μοναδικό tool που να αξίζει πραγματικά το donate. 

Πάντως πολλοί φίλοι άφησαν το Whatsapp μετά τη λήξη της συνδρομής. Και εγώ το έχω γυρίσει στο Viber

πες μου τωρα οτι τσιγκουνευτηκαν το 1$/ετος!

θα πηδηχτω απο το παραθυρο :P

• Like 2
Δημοσ.

πες μου τωρα οτι τσιγκουνευτηκαν το 1$/ετος!

θα πηδηχτω απο το παραθυρο :P

μπορεί να μην είχαν credit card ή prepay,το whatsapp ειναι πολύ ποιο ελαφρύ απο το viber πάντως,το βλεπω να βαζουν τιποτα ads τωρα και να πουλανε την adfree εκδοση.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι το 1€. είναι το γαμωτο, γιατί να πληρώνουμε? έχουν τοσα έσοδα απ τις διαφημίσεις

οτι φανε οτι πιουνε και οτι αρπαξει ο αυτος τους

Δημοσ.

Και εγω το αφησα με το που εμαθα οτι εχει συνδρομη και δεν ειναι ο λογος τ το 1$ αλλα

1. η ολη διαδικασια κ

2. το οτι μια πλατφορμα που ειναι δωρεαν οπως το viber στο βαθος του χρονου θα γινει πιο δημοφιλης. απο το whatsup.

εν τω μεταξυ εγω το αφησα οταν δεν ειχε φωνη κατι που ηταν πολυ σπαστικο γιατι να παρεις μισο πακετο? 

• Like 1
Δημοσ.

ντάξει βρήκε τα απαραίτητα έσοδα πωλώντας τις συνομιλίες και τις επαφές μας σε εταιρίες! well done

Ολα αυτα τα έχει ήδη το Facebook μέσω του WhatsApp.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...