Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσύ από τον Sandisk ultra 2 τι έχεις να πεις?

Εάν σου δινόταν η ευκαιρία να πάρεις τον samsung ή αυτόν τι θα διάλεγες and why? :D

Η αλήθεια είναι πως θέλω να μαθαίνω για ότι αγοράζω και δεν θέλω να πάρω κάτι μόνο και μόνο επειδή μου είπαν να το πάρω.Το γιατί με ενδιαφέρει!

Δεν λέω ότι δεν με βοηθάτε.Αντιθέτως η απόφαση μου εξαρτάται πιο πολύ από αυτά που μου είπατε και ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Εσύ από τον Sandisk ultra 2 τι έχεις να πεις?

Εάν σου δινόταν η ευκαιρία να πάρεις τον samsung ή αυτόν τι θα διάλεγες and why? :D

Η αλήθεια είναι πως θέλω να μαθαίνω για ότι αγοράζω και δεν θέλω να πάρω κάτι μόνο και μόνο επειδή μου είπαν να το πάρω.Το γιατί με ενδιαφέρει!

Δεν λέω ότι δεν με βοηθάτε.Αντιθέτως η απόφαση μου εξαρτάται πιο πολύ από αυτά που μου είπατε και ευχαριστώ!!!

Εγω ειχα εναν OCZ Vertex ii 90GB αγορασμενο το 2010.Τον εβγαλα για να βαλω τον Ultra ii μονο και μονο επειδη που τον χαρισανε.Διαφορα δεν ειδα καμια.Απο τον Ultra ii ικανοποιημενος ειμαι,απο τον Vertex που ειχα ημουν επισης πολυ ευχαριστημενος.5 χρονια δεν ειχε κανει κιχ.Οτι και να παρεις δεν θα εχεις προβλημα.Αν ηταν να αγορασω σημερα δισκο,θα επαιρνα εναν Ultra ii 240GB.Γιατι?Γιατι ειχα 90GB ssd,να δωσω λεφτα για 30GB ακομα δεν λεει.Θα επερνα 240 GB και ας μην μου χρειαζοντουσαν ποτε.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν , κατέληξαν στο ότι η αξιοπιστία με ενδιαφέρει πάνω από όλα . Συνεπώς Samsung , αλλά είμαι προβληματισμένος με την χωρητικότητα . 120 αρκετά ;

Επίσης βλέπω πχ ότι ο evo έχει 34 όλες θετικές αξιολογήσεις ενώ οι άλλοι λιγότερες και μέσα σαυτες κάποιες αρνητικές .

Τέλος πάντων Samsung

79 στο eshop ο 120 και 98 ο 250.

Να τα δώσω τα παραπάνω ; Σκέφτομαι ότι θα έχω +320 εξωτερικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...