Προς το περιεχόμενο

Ανάκληση EK WB Predator 240 - 360

veldi1973

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσοχή σε όσους έχουν προμηθευτεί την συγκεκριμένη AIO υδρόψυξη.

Υπάρχει μεγάλο θέμα με το o-ring στο κάτω μέρος του waterblock με αποτέλεσμα διαρροές .

Περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπο της εταιρίας.

https://www.ekwb.com/news/656/19/Important-notice-from-EKWB-EK-XLC-Predator-240-and-360-R1-0-Product-recall/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Α ρε ΕΚ μας απογοητευεις

Σου δίνουν την r1.1 ή τα χρήματα πίσω. Σύν τα εξαρτήματα που υπέστησαν βλάβη άν υπάρχουν. Μόνο το μανίκι βάλε βγάλε με χαλάει.

Άν ισχύουν τα παραπάνω, μακάρι να ήταν έτσι όλες οι εταιρίες. 

Ολο το μανικι ειναι το RMA γτ εδω στο Ελλαδισταν ημαστε λιγο Ουγκαντα.Παντως η ΕΚ εγγυηση ολο μ η υδροψυξη ειναι ΕΚ δεν την αλλαξω με καμια κ πραγματικα μπραβο στην κινηση π κανει ετσι επρεπε να εκαναν ολοι με αυτην την κινηση θα κερδισει κ τους απιστους

Ολο το μανικι ειναι το RMA γτ εδω στο Ελλαδισταν ημαστε λιγο Ουγκαντα.Παντως η ΕΚ εγγυηση ολο μ η υδροψυξη ειναι ΕΚ δεν την αλλαξω με καμια κ πραγματικα μπραβο στην κινηση π κανει ετσι επρεπε να εκαναν ολοι με αυτην την κινηση θα κερδισει κ τους απιστους

Συγγνώμη λες μπράβο για το αυτονόητο ? Βιάστηκαν να βγάλουν το προϊόν στην αγορά ελαττωματικό και προσπαθούν εκ των υστέρων να διορθώσουν την κατάσταση. Άρα το μπράβο δεν το καταλαβαίνω όταν νομίζω και νομικά οι εταιρείες είναι υποχρεωμένες να κάνουν κάτι τέτοιο και συμβαίνει σε όλους τους τομείς η ανάκληση προϊόντος. Δεν την ανακάλυψε η ΕΚ...

• Like 2

Δεν είπε κανένας οτι την ανακάλυψε η ek. Το μπράβο το είπε γιατί έχεις εναλλακτική άν δεν θες το νεότερο μοντέλο να πάρεις τα χρήματά σου πίσω και μάλιστα να πάρεις επιπλέον χρήματα άν η διαρροή σου κατέστρεψε hardware. Υπάρχει εταιρία στο κομμάτι της υδρόψυξης που να μην έχει ελαττωματικά προϊόντα; Η ερώτηση είναι ρητορική και απο περιέργεια έκανα σχετική αναζήτηση στο forum για διαρροές. Γενικότερα η ek είναι μέσα στις εταιρίες που στο aftersale είναι μανούλες. Προσωπικά πήρα την 240 μεταχειρισμένη απο μέλος προ διμήνου με 150€ και η απόδειξη του αρχικού αγοραστή είναι 250€. Παίρνω λοιπόν grand new με φρέσκια εγγύηση η βάζω 250€ στην τσέπη. Στο διαταύτα εμένα μου άρεσε το βρήκα ευφυέστατο και μπράβο μου που την πήρα Καλημέρα..

Και να μην ξεχάσω επίσης χίλια μπράβο στον

veldi1973

που μου άνοιξε τα μάτια

Δεν είπε κανένας οτι την ανακάλυψε η ek. Το μπράβο το είπε γιατί έχεις εναλλακτική άν δεν θες το νεότερο μοντέλο να πάρεις τα χρήματά σου πίσω και μάλιστα να πάρεις επιπλέον χρήματα άν η διαρροή σου κατέστρεψε hardware. Υπάρχει εταιρία στο κομμάτι της υδρόψυξης που να μην έχει ελαττωματικά προϊόντα; Η ερώτηση είναι ρητορική και απο περιέργεια έκανα σχετική αναζήτηση στο forum για διαρροές. Γενικότερα η ek είναι μέσα στις εταιρίες που στο aftersale είναι μανούλες. Προσωπικά πήρα την 240 μεταχειρισμένη απο μέλος προ διμήνου με 150€ και η απόδειξη του αρχικού αγοραστή είναι 250€. Παίρνω λοιπόν grand new με φρέσκια εγγύηση η βάζω 250€ στην τσέπη. Στο διαταύτα εμένα μου άρεσε το βρήκα ευφυέστατο και μπράβο μου που την πήρα Καλημέρα..

Και να μην ξεχάσω επίσης χίλια μπράβο στον

veldi1973

που μου άνοιξε τα μάτια

Όλες οι εταιρείες και συγκεκριμένα η Corsair από προσωπική εμπειρία σου καλύπτουν και την όποια ζημιά γίνει από την υδρόψυξη. Αυτονόητα είναι όλα αυτά.Και για το νεότερο μοντέλο που λες και εμένα μου αντικατέστησαν την Η110 με την Η110i GT.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μέσα στις εταιρίες ακριβώς γιαυτό το είπα. Είδα το θέμα που είχες όπως και άλλων μελών. Εγώ απλά την πάω στο e-shop και περιμένω δεν μπλέκω με mail-δέματα. Anyway και offtopic είδα το σχόλιο σου για τα χτένια.

Μαύρα για sleeved που θα βρώ Ελλάδα; Άν γνωρίζεις στείλε pm. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Σημερα με πήραν τηλέφωνο απο e-shop (!!!) για να με πουν ότι γίνεται ανάκληση του συγκεκριμένου προϊόντος απο την εταιρία EK . Όποιος εχει την συγκεκριμένη AIO εχει τις εξής επιλογές ( τουλάχιστον απο eshop ) : είτε επιστροφή για αλλαγή με το νέο revision (1.1), είτε άμεση πίστωση το ποσό αγοράς .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...