Προς το περιεχόμενο

HTC m7 32gb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπεραε,έχω βρει αυτό το κιν στα 130 ευρο απο κινα. Καταρχην ειναι καλη επιλογη ?

Κατα δευετρον καπου διαβασα οτι απ τα 32 gb μνήμης σου μένουν 10ελευθερα για αποθηκευτικό χώρο?? Ισχύει?

Υ.γ δεν παίρνει κάρτα μνήμης

Δημοσ.

Μηπως ειναι λαθος!!!!

Εμενα μου εχει 25GB απο τα 32

Και οχι μην το παρεις!!!

Παρε κανενα Meizu note 2(16GB)

Δημοσ.

Κ μένα κάτι τέτοιο ποσο μου φαινόταν λογικό.. γιατί όχι λες? Το βρίσκω πολυ δυνατό στα 130 ευρο κ όχι τελευταία κινεζια ...

Επίσης θα ήθελα κάτι ιδανικά 4,7 . Μαξ 5 οθόνη! Το meizu το έχεις δει απο κοντά γι να το συγκρίνεις με το δικό σ ποιοτικά ας πούμε??

Δημοσ.

Ειναι κινητο 3χρονων δεν λεει....

Αμα θες σε πιο μικρο δες το Meizu m2.

Ναι το εχω δει απο κοντα αλλα εγω εχω το Xiaomi redmi note 3 :-D

Δημοσ.

Δεν μπορω να βρω στοιχειά για redmi3 κ για meizu m2 για δικτη sar .Υπάρχουν στοιχεία ?

Επίσης είδα λίγο χαρακτηριστικά κ των τριών μαζί με το HTC κ είδα οτι τα αλλά 2 δεν έχουν τόσο καλες οθόνες όσο το HTC. Ισχύει?
Δημοσ.

Το HTC είναι τουμπανακι ακόμα και τώρα στα 130 που το βρίσκεις είναι λουκούμι απλά να προσέχεις το συγκείμενο κατάστημα μην είναι μεταχερισμενο ή επισκευασμενο με κινέζικα ανταλλακτικά

Δημοσ.

ελεγα να το παρω απο αλι αλλα εκει τα περισοτερα ειναι ανακτασκευασμενα. οποτε λεω ebay που λεει new ο τυπος.. παιζει να φαει κ κανα τελωνείο ? αν του πω να γραψει δωρο το γλυτώνω σιγουρα??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...