Hal9000 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Το 2015 είδαμε αρκετές κυκλοφορίες έξυπνων ρολογιών που στηρίζονται στην πλατφόρμα του Android Wear, με την πρόταση της Tag Heuer, του δημοφιλή κατασκευαστή ρολογιών από την Ελβετία, να είναι μία από αυτές που ξεχώρισαν. Στη CES 2016, μπορέσαμε να δούμε από κοντά το μοντέλο Connected της Tag Heuer που αποτελεί ένα από τα πιο ακριβά για την ώρα Android smartwatch με τιμή $1500, αποτελώντας προιόν συνεργασίας της Tag Heuer με την Google και την Intel που είναι υπεύθυνη για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Συγκεκριμένα διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή της σειράς Atom από την Intel, me 1GB μνήμη, διπλάσια από τα περισσότερα έξυπνα ρολόγια της αγοράς, αλλά και αποθηκευτικό χώρο 4GB. Η εμφάνιση και η ποιότητα κατασκευής είναι δύο από τους λόγους που κάνουν το Connected να ξεχωρίζει από την πληθώρα των android ρολογιών της αγοράς. Όσον αφορά την εμφάνιση, αυτή είναι εντυπωσιακή αφού στηρίζεται σε ένα κλασσικό μοντέλο της εταιρείας, το Carrera, ενώ ξεχωρίζει η κάσα από τιτάνιο διαμέτρου 46 χιλιοστών. Το πάχος του των 12.8 χιλιοστών είναι με διαφορά το μεγαλύτερο που έχουμε παρατηρήσει σε Android smartwatch αν και η αίσθητη του στο χέρι μας, ήταν αρκετά καλή. Δίνει πάντως την αίσθηση πολυτέλειας που είναι άλλωστε και ο κύριος λόγος για τον οποίο ο κατασκευαστής από την ελβετία επέλεξε να δημιουργήσει ένα smartwatch, με διάφορες εμφανίσεις της ώρας οι οποίες θυμίζουν το Carrera, περιλαμβάνοντας ενδιαφέροντα στοιχεία. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά πάνως δεν περιλαμβάνεται αισθητήρας ανάγνωσης καρδιακών παλμών, σε αντίθεση με τα περισσότερα έξυπνα ρολόγια που στηρίζονται στην πλατφόρμα του Android Wear. Η αποστολή του insomnia στην CES 2016 είναι χορηγία της ΓΕΡΜΑΝΟΣ
Comsystems Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Αν το καλοσκεφτεις όλοι 2 μέτρα θα πάρουμε οπότε όλα είναι εντελώς άχρηστα και πανάκριβα. 11
Papakaliati Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Νομιζω παραλειπετε το πιο σημαντικο χαρακτηριστικο του smartwatch : At the end of the connected watch's two-year warranty period, customers can go to the TAG Heuer store of his or her choice to exchange the TAG Heuer Connected watch for a mechanical Swiss Made Carrera watch. With similar design, also made from grade 2 titanium, this mechanical watch has been exclusively developed and reserved for owners of connected watches. Tag Heuer will be exchanging your Connected for a similar classic Carrera watch, also from Tag Heuer for another $1,500 10
JonnyBoy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Καλό είναι για τον λόγο που αναφέρει ο Papakaliati.Σε άλλες εποχές θα το αγόραζα μονομιάς τώρα με δυο παιδιά απλά το ζαχαρώνω...
lupus_Hegemonia Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δεν μου χρησιμεύει. Ουδέποτε μου ήταν χρήσιμο, παρά μόνο το '92 (στη θητεία, για να βλέπω πότε τελειώνει η σκοπιά)... Τα πάντα πια, τα κινητά, οι ταμπλέτες κτλ., ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ρολόι και μάλιστα στην lockscreen. ΠΟΙΟΣ ο λόγος να δώσεις 1500 ευρώ για να πάρεις ένα πράγμα που σου δείχνει την ώρα, όταν ΗΔΗ την έχεις διαθέσιμη την ώρα ανά πάσα στιγμή;
mpentenis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 παντελως αχρηστο και πανακριβο! οντως, γιατι αλλωστε στα tag πληρωνεις φυκια για μεταξωτες κορδελες. ενα tag, οπως και πολλα ρολογια της κατηγοριας, ειναι πρωτα κοσμηματα και μετα ρολογια. εαν το παρεις φετος 2000, σε 2 χρονια θα εχει 2400, σε 10 θα εχει ιδια αξια...caf101e, το ειδα πριν 4 χρονια 1500, πριν 3 το πηρα 1600, τωρα εχει 2100...ιδιο μοντελο ακριβως 6
AZZURRO Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Τα ρολόγια είναι το μοναδικό κόσμημα για τον άνδρα. Έχω προς το παρών 5 ρολόγια. Θέλω να αγοράσω και ένα smart άλλα σκεφτούμε κάποιο οπός το https://www.pebble.com/. Νομίζω ότι ένα smart watch είναι σιγουρά κάτι που θεωρείτε κάπως περιττό άλλα έχει κάποια θετικά. Να έχεις μια γρήγορη επισκόπηση κάποιον θέματών χωρίς να ανοίξεις το κινητό. Νομίζω θα βρούνε τον δρόμο τους και οι συσκευές αυτές δεν θα χαθούνε εντελώς άλλα ίσως έχουμε μια μίξη. 2
pcuser Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 PCOS "παντελως αχρηστο και πανακριβο!" Αυτά είναι δύο διαφορετικά πράγματα: Το "παντελώς άχρηστο" αφορά τη χρησιμότητα που έχει κάτι για κάποιον. Για τη μάνα μου το pc και το internet είναι "παντελώς άχρηστα". Εσύ μπορεί να μην μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτό (...). Άρα το συγκεκριμένο ρολόι είναι "παντελως αχρηστο" αποκλειστικά και μόνο για ΣΕΝΑ (Ένας από 7.000.000.000+ ανθρώπους) Το πανάκριβο εξαρτάται από την κουλτούρα του καθενός. Κάποιοι βολεύονται μόνο με φτηνιάρικα ακόμη κι όταν μπορουν να αγοράσουν κάτι όμορφο και κάποιοι δίνουν από το υστερημά τους για να πάρουν κάτι που τους αρέσει... 9
iliasbass Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 μεχρι τα smartphones να εχουν επιλογες κατω απο 5" ενα smartwatch θα ειναι χρησιμο... το συγκεκριμενο ειναι πανεμορφο
spyros007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Αν μας ελεγε το άρθρο και ποιες ακριβως εινα οι δυνατοτητες του τοτε θα ειχε και νόημα η κουβεντα.Η τιμη κρινεται παντα απο τα χαρακτηριστικα του προιοντος και οχι με την τσεπη αυτου που το αγοραζει.
vassilis018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 παντελως αχρηστο και πανακριβο! που να βγάλει και καμιά Audemars Piguet κανα smartwatch. εκεί θέλω να δω τι χολή θα βγάλεις.
bill81 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 PCOS "παντελως αχρηστο και πανακριβο!" Αυτά είναι δύο διαφορετικά πράγματα: Το "παντελώς άχρηστο" αφορά τη χρησιμότητα που έχει κάτι για κάποιον. Για τη μάνα μου το pc και το internet είναι "παντελώς άχρηστα". Εσύ μπορεί να μην μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτό (...). Άρα το συγκεκριμένο ρολόι είναι "παντελως αχρηστο" αποκλειστικά και μόνο για ΣΕΝΑ (Ένας από 7.000.000.000+ ανθρώπους) Το πανάκριβο εξαρτάται από την κουλτούρα του καθενός. Κάποιοι βολεύονται μόνο με φτηνιάρικα ακόμη κι όταν μπορουν να αγοράσουν κάτι όμορφο και κάποιοι δίνουν από το υστερημά τους για να πάρουν κάτι που τους αρέσει... Σωστό ο καθένας τα βλέπει διαφορετικά. Εμένα μόνο παντελώς άχρηστο μου φαίνεται, η τιμή του μια χαρά
Regulus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Τι να κάνουμε. Υπάρχουν και κάποιοι εκεί έξω που δεν δέχονται να κυκλοφορούν με ένα smartwatch των 300ων δολαρίων όπως οι πολλοί. Έχουν το παραδάκι και πρέπει να το δείξουν. Υπάρχει και ένα prestige.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα