Προς το περιεχόμενο

hp xw 27

userpartali

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Άν θέλεις μπορείς,δεν θα τρέξεις κρατάς την οθόνη μέχρι να έρθει η αλλαγή. Ένα τηλ στην hp θα σου δώσουν οδηγίες, πέντε εργάσιμες θέλουν στην αφήνουν κι έχεις άλλες τόσες προθεσμία η λίγο λιγότερο να καλέσεις την ups να παραλάβει την παλιά. Είναι δικαίωμά σου δεν θα σου κάνουν χάρη.

Εγώ την έχω στο custom και είναι πιό έντονα και πιο σκούρα απο το technicolor. Το overdrive είναι σταθερό.

Και εμενα στα αλλα το overdrive μενει σταθερο.

Μονο στο technicolour αλλαζει.

Μπορεις να δοκιμασεις λιγο να βαλεις technicolour να κανεις Overdrive στον On  να κλεισεις το μενου,

Μετα να ανοιγεις το κυριο μενου να αλλαξεις πχ την φωτεινοτητα να κλεισεις το μενου μετα να το ξανανοιξεις και να δεις αν εχει μεινει το overdrive στο Οn?

Οσο για το Pixel αναγνωριζει η hp εστω και το 1 καμμενο?Οποτε μιλαω μονο με hp και οχι με το μαγαζι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 267
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης

Με το μαγαζί θα σου πάρει αιώνες, παίρνεις 210 969 6416 ακούς τα κάλαντα μέχρι να βγεί υπάλληλος του λες οτι θέλω να κάνω αλλαγή έχω δύο ημερών οθόνη με pixel και ασταθή βάση, άν αρχίσει τα μά μου εσύ δεν ακούς κουβέντα και το απαιτείς έχεις doa. Θα σε πάρει μετά απο λίγο με οδηγίες. Στο technicolor μου συμβαίνει το ίδιο οπότε μήν άγχεσαι βάλε το custom και παίξε μέχρι να βρείς το ιδανικό.

Στην δική μου περίπτωση ο υπάλληλος ονομαζόταν Βάϊλας και το παλικάρι σε πέντε λεπτά με πήρε με οδηγίες. Σε πέντε μέρες την είχα.

Απλό δεν είναι;

2 μέρες.

Εσας το overdrive το κραταει κανονικα στο technicolour?

Γιατι τωρα δεν νομιζω να τρεχω τα την γυρισω για ενα pixel

Ναι το κρατάει. Αν χρησιμοποιεις όμως ICC profiles πρέπει να το έχεις στο mode με ξεκλείδωτα χρώματα και το black stretch στο low. Αν το έχεις σε technicolor η neutral μη βάζεις ICC profile.

Τα technicolor και neutral μοιάζουν πάρα πολύ, βάζε neutral αν εκεί δεν έχει θέμα το overdrive.

To overdrive ξερει κανεις τι κανει ακριβως?
Χmors αν βαλω τις ρυθμισεις απο τα review κλπ ειναι πολυ θερμα τα χρωματα για τα γουστα μου .θελω πιο ψυχρο ασπρο οπως αυτο του technicolour η του neutral(που ειναι λιγο πιο θερμο).
Επισης ξερει κανεις αν η αντικατασταση της Hp ειναι με Refurbished προιον?
Λεω να τους παρω σημερα το μεσημερι μολις γυρισω απο την δουλεια.
Για το ενα pixel και για λιγοτερο bleeding

Aυτο ειναι bleeding ή glow?

post-187228-0-84335000-1459493613_thumb.jpg

Σε 'μένα ήρθε όπως ακριβώς η πρώτη κλειστή στο κουτάκι της και έκανα τράμπα μόνο το πάνελ δεν ήταν refurbished. Το overdrive σου απάντησα  σε προηγούμενο post μειώνει το motion blur, άν βάλεις το blue στο 240 με τις ρυθμίσεις της 25xw του review και ρίξεις την φωτεινότητα απο 50 σε 45 ίσως και πιό κάτω θα έχεις ένα αποτέλεσμα κοντά σ'αυτό που ζητάς. Τα υπολοιπα θα στα απαντήσει ο μετρ :-)

Ευχαριστω φιλε μου

Εσενα σε απολυτο μαυρο ειναι σε καλυτερη κατασταση απο την δικια μου ?

Δεν γνωριζεις αν αυτο ειναι glow ή bleeding ετσι?Απλα εμενα το εχει και εκει στην μεση και νομιζω ειναι glow .

Το bleeding να ειναι στην γωνια?

Πφφ εσυ γιατι την ειχες αλλαξει με τι δικαιολογια?

Εχω ξεκολησει και το χαρτακι πανω που ειχε δεν νομιζω να υπαρχει θεμα.

Είχα πίξελ στο κέντρο... μή σου τύχει. Δεν υπάρχει θέμα για το χαρτάκι. Περί του άν είναι glow στο κέντρο σου, ας απαντήσει ο xmorsx.

Στο κέντρο δεν έχω, αλλα η δική σου όπως φαίνεται στη photo, έχει λιγότερο bleeding απο τη δική μου στις άκρες.

Αυτό που βλέπουμε στη φωτογραφία το βλέπεις ζωντανά έτσι ακριβώς; Φαίνεται σαν να αντανακλά φωτισμός απο απέναντι.

Βρηκα και 2ο pixel 

I am going Crazyyy.

Ι ll make the phone.

Xmors οταν δεις λιγο την εικονα πιο πανω πες μου αν ειναι εντονο το θεμα ή αν ειναι φυσιολογικο και η δευτερη θα ειναι πανω κατω τα ιδια. 

Edit βασικα η εικονα που ανεβασα το πρωι στο γραφειο, με tn πανελ φενοταν πολυ πιο εντονο το προβλημα ενω τωρα στο σπιτι με την Hp δεν φενεται τοσο εντονο 

• Like 1

To overdrive ξερει κανεις τι κανει ακριβως?

Χmors αν βαλω τις ρυθμισεις απο τα review κλπ ειναι πολυ θερμα τα χρωματα για τα γουστα μου .θελω πιο ψυχρο ασπρο οπως αυτο του technicolour η του neutral(που ειναι λιγο πιο θερμο).

Επισης ξερει κανεις αν η αντικατασταση της Hp ειναι με Refurbished προιον?

Λεω να τους παρω σημερα το μεσημερι μολις γυρισω απο την δουλεια.

Για το ενα pixel και για λιγοτερο bleeding

Aυτο ειναι bleeding ή glow?

Οι ρυθμίσεις από το review συνοδεύουν το icc profile, και ακόμη και έτσι δεν είναι απαραίτητο ότι θα είναι ιδανικές για τη δική σου οθόνη. Αν σου αρέσει το neutral κρατά το χωρίς να πειραξεις κάποιο άλλο setting που σχετίζεται με την εικόνα, είναι ή πιο ασφαλής επιλογή.

Το overdrive μειώνει τα response times και τελικά το ghosting.

Ή οθόνη σου μου φαίνεται πολύ καλή. Αυτό στη μέση είναι λίγο περίεργη φάση. Bleeding υπάρχει μόνο στις άκρες (δεν έχεις πρακτικά πρόβλημα εκεί) αλλά ούτε glow είναι. Είτε κάτι αντανακλάται στην οθόνη, είτε έχει αισθητό θέμα uniformity. Όπως και να έχει με brightness κάτω από 50 και σε πραγματικό περιεχόμενο δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα. Ειδικά αν χρησιμοποιήσεις και bias lighting.

Για τα pixels τι να σου πω. Ζητά αν θες δεύτερη οθόνη από την HP και κράτα την καλύτερη.

Να πώ και εγώ επειδή είμαι ο πρώτος που την πήρα και άνοιξα κ το θέμα φίλε Πάνο απ ότι καταλαβαίνω σου έτυχε χειρότερο κομμάτι απ οτι μπορώ να βγάλω απο της φώτο επίσης εμένα έχει πολύ λίγο κάτω δεξιά κλασσικά που έχουν όλους προφανός απο το φωτάκι του power , απο μαύρο πολύ καλό την έχω black stretch off και μου αρέσει και μηδέν dead pixel.Οσο για το overdrive εαν αλλάζω προφίλ μου το κλεινει και πρέπει να ξανα πηγένω να το ανοίγω.

Το overdrive μειώνει τα response times και τελικά το ghosting.

http://superuser.com/questions/646778/what-is-video-overdrive

http://forums.evga.com/39Video-Overdrive39-on-HP-Monitor-What39s-It-Do-m190158.aspx

motion blur - ghosting :huh:  το ίδιο είναι;

Δεν ειναι το ιδιο, αλλα εχουν σχεση. 

Υπαρχουν διαφορα ειδη ghosting. Το ghosting που δημιουργειται απο τον χρονο που θελουν τα πιξελς να αλλαξουν χρωμα (response time) το λεμε και trailing. Τo overdrive κανει αυτο που λεει το δευτερο λινκ και αυξανει αυτην την ταχυτητα. Αν δεν ειναι σωστα ρυθμισμενο ομως, τοτε δημιουργει artifacts, τα οποια τα λεμε overshoot ghosting. Η 27xw εχει πολυ καλα ρυθμισμενο overdrive, ωστε να εξαφανιζει το trailing χωρις να δημιουργει overshoot ghosting. Αυτο εχει ως αποτελεσμα να μειωνει πολυ το motion blur. Φυσικα καποιο motion blur υπαρχει ακομη και σχετιζεται με τη φυση των lcd panels. Αυτου του ειδους το motion blur μειωνεται με την αυξηση του refresh rate εφοσον συνοδευεται και απο αντιστοιχη αυξηση των fps, καθως και με τη χρηση back-ligh strobbing. Τα oled panels εχουν ακομη καλυτερη συμπεριφορα οσον αφορα το ghosting.

παιδες μιλησα με hp 

To προβλημα μου τελικα ειναι αλλο μεγαλυτερο απο pixel κλπ

Έστειλαφωτο που μου ζητησαν

Το panel μου ειναι ελλατωματικο απο εργοστάσιο ειναι λαθος κουμπωμενο μου ειπαν πανω και για αυτο εχει uniformity.

Τωρα πως το καταλαβαν αυτο δεν ξερω.

Οποτε παει για Doa 

το θεμα ειναι το πρεπει να γινει απο το καταστημα και οχι απευθειας απο την Hp

Πηρα το καταστημα και θα την στειλω την Δευτερα.

• Like 1

παιδες μιλησα με hp 

To προβλημα μου τελικα ειναι αλλο μεγαλυτερο απο pixel κλπ

Έστειλαφωτο που μου ζητησαν

Το panel μου ειναι ελλατωματικο απο εργοστάσιο ειναι λαθος κουμπωμενο μου ειπαν πανω και για αυτο εχει uniformity.

Τωρα πως το καταλαβαν αυτο δεν ξερω.

Οποτε παει για Doa 

το θεμα ειναι το πρεπει να γινει απο το καταστημα και οχι απευθειας απο την Hp

Πηρα το καταστημα και θα την στειλω την Δευτερα.

Kαλα το φανταστικα λοιπον. Με το καλο και η νεα οθονη που θα σου ερθει να ειναι flawless. Σε σχεση με αλλες προβληματικες οθονες παντως, η δικια σου φαινεται πολυ καλυτερη. Παρατηρεις το θεμα ομοιομορφοιας σε καθημερινη χρηση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...