Προς το περιεχόμενο

hp xw 27

userpartali

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι εννοείς; Πως θα μπορούσα να το πετύχω ρε XMorsX? (άγαλμα πρέπει να σου στήσουμε για το thread) 

Aυτο λεω, δε ξερω αν θα δεχτουν να το το κανουν. Δε χανεις κατι να προσπαθησεις ομως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

Είχα ανεβάσει φωτό. τα έχω κάνει όλα. Δεν είναι τελείως ενοχλητικό, απλά μου την σπάει που σε καινούργια οθόνη γίνεται αυτό το πράγμα. Από την άλλη όπως πολύ σωστά λες το bleeding είναι κάτι που δύσκολα αποφεύγεις. 

Επίσης στην φωτό δεν φαίνεται έντονο το φαινόμενο, πράγμα που μου κάνει εντύπωση γιατί live ειναι πιο έντονο...
γαμώτο...

Δέν είναι έντονο χαλάρωσε, άν σου έφερναν άλλη θα μπορούσε να ήταν το ίδιο ή και χειρότερα παρόλαυτα μπορείς να δοκιμάσεις κάνοντας ένα τηλ στην HP. Βάλε φωτισμό πίσω απο την οθόνη όπως σου είπε, και προσπάθησε όταν παίζεις να χαμηλώνεις την θέση σου ωστε τα μάτια σου να βρίσκονται κάτω απο το μέσο της οθόνης, όσο πιο ψηλά είσαι τόσο περισσότερο θα σε προβληματίζει. Επίσης είναι 27άρα έχε την απόσταση που πρέπει και θα δεις μεγάλη διαφορά.

(Δοκίμασε άν δεν το έχεις κάνει το icc profile της 25xw θα σου ζωντανέψει τα χρώματα και θα βαθύνει κι άλλο το μαύρο σου.)

Δέν είναι έντονο χαλάρωσε, άν σου έφερναν άλλη θα μπορούσε να ήταν το ίδιο ή και χειρότερα παρόλαυτα μπορείς να δοκιμάσεις κάνοντας ένα τηλ στην HP. Βάλε φωτισμό πίσω απο την οθόνη όπως σου είπε, και προσπάθησε όταν παίζεις να χαμηλώνεις την θέση σου ωστε τα μάτια σου να βρίσκονται κάτω απο το μέσο της οθόνης, όσο πιο ψηλά είσαι τόσο περισσότερο θα σε προβληματίζει. Επίσης είναι 27άρα έχε την απόσταση που πρέπει και θα δεις μεγάλη διαφορά.

(Δοκίμασε άν δεν το έχεις κάνει το icc profile της 25xw θα σου ζωντανέψει τα χρώματα και θα βαθύνει κι άλλο το μαύρο σου.)

Τείνω να συμφωνήσω... Γιατί κανείς δεν μου εγγυάται πως θα είναι καλύτερο το άλλο... Μην πάμε για τα πολλά και χάσουμε και τα λίγα...  (thank και σε σενα radiohead)

Να ρωτήσω κάτι που προβληματίζει εμένα. Τώρα είδα τα βιβλιαράκια που είχε μέσα στην συσκευασία. Το ένα είναι Τούρκικο και το άλλο είναι στα Αραβικά. Είναι σίγουρα εισαγωγή απο Γερμανία ή να αρχίζω να κράζω το κατάστημα γιατί είναι εκτός ΕΕ και θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση;

Επισκέπτης

Να ρωτήσω κάτι που προβληματίζει εμένα. Τώρα είδα τα βιβλιαράκια που είχε μέσα στην συσκευασία. Το ένα είναι Τούρκικο και το άλλο είναι στα Αραβικά. Είναι σίγουρα εισαγωγή απο Γερμανία ή να αρχίζω να κράζω το κατάστημα γιατί είναι εκτός ΕΕ και θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση;

Όχι ρε ΄συ απο Γερμανία είναι αλλα προορίζονται για Τουρκία-Πολωνία κ.λ.π αναλόγως. Κανένα θέμα με εγγύηση δεν έχεις. Χτύπα εδώ serial και product στη συνέχεια για να δεις  http://h20564.www2.hp.com/hpsc/wc/public/home

Ωραίος!

Δε λέει κάτι για χώρα πάντως. 

Εντομεταξύ στις λεπτομέρειες λέει Εάν η εγγύησή σας έχει λήξει, μπορείτε να αγοράσετε ένα πακέτο HP Care Pack στην ενότητα Υπηρεσίες πακέτου HP Care Pack

Δηλαδή αν μου λήξει η εγγύηση μπορώ και μετά να την επεκτείνω; Μου φαίνεται κουλό. :P

post-121105-0-78927500-1458928144_thumb.jpg

Επισκέπτης

γίνεται σε όλες τις εταιρίες, αλλα όπως σου είπα το συγκεκριμένο carepack και να σου λήξει η εγγύηση άν το αγοράσεις δεν θα έχεις έξτρα τρία αλλα δύο χρόνια. Η διαφορά δηλαδή απο την ημερομηνία παραγωγής. Προφανώς θα υπάρχει carepack με άλλο κωδικό.

είπα προηγουμένως οτι γίνεται σε όλες τις εταιρίες και δίνω παράδειγμα. Ζήτησα επέκταση εγγύησης απο dell για ένα ληγμένο απο τον Οκτώβρη alienware και μου έδωσαν τιμή για έναν και για δύο χρόνια.

profile της 25xw θα σου ζωντανέψει τα χρώματα και θα βαθύνει κι άλλο το μαύρο

Συγγνώμη που αναφέρεσαι ?

Επισκέπτης

profile της 25xw θα σου ζωντανέψει τα χρώματα και θα βαθύνει κι άλλο το μαύρο

Συγγνώμη που αναφέρεσαι ?

Color Sustainer

http://www.guru3d.com/files_details/color_sustainer_download.html

http://www.mediafire.com/download/lytatwjkodnmha5/HP+25XW.icm

Παιδια κατι παιζει με το overdrive και το technicolour ενω παει στο on μετα απο καποια ωρα παει παλι στο off.

Επισης ρε hp εφταξες τετοιο διαμαντι με τετοια εικονα τι βαση ειναι αυτη που της εβαλες ??Ταρακουνιετε ολοκληρη τουλαχιστον εκει που κουμπωνει κατω επρεπε να εχει βιδες

Παιδια κατι παιζει με το overdrive και το technicolour ενω παει στο on μετα απο καποια ωρα παει παλι στο off.

Επισης ρε hp εφταξες τετοιο διαμαντι με τετοια εικονα τι βαση ειναι αυτη που της εβαλες ??Ταρακουνιετε ολοκληρη τουλαχιστον εκει που κουμπωνει κατω επρεπε να εχει βιδες

Mηπως δεν την εβαλες σωστα? Ειναι απλη βαση αλλα δε θα επρεπε να κουνιεται πολυ.

Mηπως δεν την εβαλες σωστα? Ειναι απλη βαση αλλα δε θα επρεπε να κουνιεται πολυ.

Μπα δεν νομιζω σωστα την εβαλα δεν εχει κατι το ιδιαιτερο να κανεις απλα το σπρωχνεις μεσα.

Αυτο ειναι το θεμα οτι εκει οταν το σπρωχνεις και μπαινει,θα μπορουσε να εχει βιδες ωστε να βιδωνει (Μιλαω για το κατω κατω μερος και οχι για το tilt).

Eκανα και το overclock με cru περασα και τα profiles κομπλε/

Απλα το technicolour που μου αρεσει περισσοτερο απενεργοποιει καθε φορα το overdrive.Δεν ξερω τι παιζει.

Γενικα το overdrive που βοηθαει?

Επισης ειμαι λιγο ατυχος και εχω stuck pixel κατω κατω αριστερα μονο σε ασπρο φενεται .

Επισκέπτης

Μπα δεν νομιζω σωστα την εβαλα δεν εχει κατι το ιδιαιτερο να κανεις απλα το σπρωχνεις μεσα.

Αυτο ειναι το θεμα οτι εκει οταν το σπρωχνεις και μπαινει,θα μπορουσε να εχει βιδες ωστε να βιδωνει (Μιλαω για το κατω κατω μερος και οχι για το tilt).

Eκανα και το overclock με cru περασα και τα profiles κομπλε/

Απλα το technicolour που μου αρεσει περισσοτερο απενεργοποιει καθε φορα το overdrive.Δεν ξερω τι παιζει.

Γενικα το overdrive που βοηθαει?

Επισης ειμαι λιγο ατυχος και εχω stuck pixel κατω κατω αριστερα μονο σε ασπρο φενεται .

Πόσο καιρό την έχεις;

Επισκέπτης

Άν θέλεις μπορείς,δεν θα τρέξεις κρατάς την οθόνη μέχρι να έρθει η αλλαγή. Ένα τηλ στην hp θα σου δώσουν οδηγίες, πέντε εργάσιμες θέλουν στην αφήνουν κι έχεις άλλες τόσες προθεσμία η λίγο λιγότερο να καλέσεις την ups να παραλάβει την παλιά. Είναι δικαίωμά σου δεν θα σου κάνουν χάρη.

Εγώ την έχω στο custom και είναι πιό έντονα και πιο σκούρα απο το technicolor. Το overdrive είναι σταθερό.

Όσο για την απορία σου, το overdrive μειώνει το motion blur στα παιχνίδια και στις γρήγορες σκηνές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...