XMorsX Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Παρακαλώ και καλές αγορές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Επιτέλους την παράγγειλα από placemall. Τους είχα στείλει email προχτες για να ρωτήσω αν μπορούν να τη στείλουν σε άλλο κατάστημα ACS απο ότι αυτό που μου εμφάνιζε το σύστημα (και δε μου έδινε άλλη επιλογή) καθώς και το πότε θα την έχω αν παραγγείλω έως την Τρίτη. Προς έκπληξης μου έλαβα απάντηση χτες ότι μπορούν να τη στείλουν και στο κατάστημα της επιλογής μου και θα την έχω την Τετάρτη. Έριξα παραγγελία, πλήρωσα με κάρτα, ελπίζω να μη προκύψει τίποτα και μπλέξω με refunds και τέτοια γιατί η χρέωση έγινε ήδη στην χρεωστική μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MechaCorn Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Επιτέλους την παράγγειλα από placemall. Τους είχα στείλει email προχτες για να ρωτήσω αν μπορούν να τη στείλουν σε άλλο κατάστημα ACS απο ότι αυτό που μου εμφάνιζε το σύστημα (και δε μου έδινε άλλη επιλογή) καθώς και το πότε θα την έχω αν παραγγείλω έως την Τρίτη. Προς έκπληξης μου έλαβα απάντηση χτες ότι μπορούν να τη στείλουν και στο κατάστημα της επιλογής μου και θα την έχω την Τετάρτη. Έριξα παραγγελία, πλήρωσα με κάρτα, ελπίζω να μη προκύψει τίποτα και μπλέξω με refunds και τέτοια γιατί η χρέωση έγινε ήδη στην χρεωστική μου... Μόλις την παρεις στα χέρια σου πες μας τις εντυπώσεις σου από την οθονη εάν βρεις χρόνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Λοιπόν, καταρχήν να πώ ένα ευχαριστώ στον lucidsteve ο οποίος με έβαλε στο τρυπάκι και μου εξήγησε οτι η εγγύηση δέν είναι τρία αλλα δυστυχώς ένα έτος και μπορεί να επεκταθεί μόνο με κάποιο carepack της hp. Στην έρευνα που λέτε πέρα απο τις αρνητικές αξιολογήσεις για το service της hp (εγώ είχα θετικότατη εμπειρία), βρήκα τα εξής https://cpc.ext.hp.com/portal/site/cpc/multiselect;jsessionid=0F4C1E302A366B4D1B529D245D073169.tomcat6-c1t11481?productId=J7Y63AAR&productDescription=HP+Pavilion+27xw+IPS+Monitor+rfrbd+PC αλλα δεν μου έδινε τη δυνατότητα για αγορά. Στο αντίστοιχο γερμανικό site της hp βρήκα αυτό http://store.hp.com/GermanyStore/Merch/Product.aspx?id=J7Y63AA&opt=ABB&sel=MTO αλλού αυτό http://store.hp.com/us/en/SearchDisplay?pageSize=9&pageView=grid&SkuId=1206652&carePacks=true&beginIndex=0&langId=-1&productName=HP+Pavilion+27xw+27-inch+IPS+LED+Backlit+Monitor&associationType=CAREPACK&storeId=10151 Έφαγα πολλές ώρες στα τηλέφωνα με την hp Ελλάδος η οποία μου έδωσε την απάντηση εν τέλει, οτι δεν μπορεί να κάνει επέκταση ούτε να μου δώσει τιμές και με προώθησε σε εταιρίες service ούτε θυμάμαι πως τις λένε με τα εξής τηλέφωνα 1) 211 9991260 και 2) 2113002190 Δεν τους πρόλαβα σήμερα, θα τηλεφωνήσω αύριο να δώ τι κουλό θα μου πούνε γιατί όταν ο Γερμανός δίνει 10,70€ ο Αμερικανός 35€ σκεφτείτε πόσα θα δίνει ο μα ο Έλληνας για 3χρόνια εγγύηση ενώ μιλάμε για το ίδιο 'προϊόν' και κανονικά θα έπρεπε να είναι κοινή η τιμή. Επίσης βρήκα στο https://www.lambda-tek.gr/shop/?region=GR το ίδιο 3ετές με 16,06€ μιλώντας με υπάλληλο ονόματι Σπύρο ο οποίος μου είπε εφόσον είναι άϋλο το προϊόν και δεν υπάρχουν μεταφορικά η τιμή θα είναι τελική 16,06€ Οπότε μετά απο κατάθεση σου στέλνει mail με κωδικό μπαίνεις στην hp κάνεις registration τον κωδικό και έχεις τρία χρόνια εγγύηση*. Ελπίζω να βοήθησα γιατί 280 ευρά είναι αυτά μάγκες. Αύριο θα επιστρέψω με τιμές απο τα service που μου έδωσε η hp. Ο αστερίσκος γιατί μπορεί να ξεκινάει απο την ημερομηνία αγοράς και να είναι στην ουσία δύο και κάτι. (πουστίτσες) Άν κάποιος άλλος το έψαξε ή αγόρασε carepack ας μας πει διαδικασία-πληροφορίες Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2016 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kenichi Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Παιδες οποιος την αγοράζει ας γράψει καμιά γνώμη. Γιατι εχω μπει στην πριζα (και νομιζω πολλοι) αν και ειχα 27αρη και το έδωσα μου λείπει το real estate που πρόσφερε. Απλα εμενα με ψιλοχαλαγε το clarity που ειχε η δικια μου η asus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Συνέχεια για όσους ενδιαφέρονται για carepack Το πρώτο τηλέφωνο στο προηγούμενο post ήταν το service της quest οι οποίοι με παρέπεμψαν στο customer service της You όπου έστειλα mail και η απάντηση που πήρα ήταν η εξής. UC758E HP 3y Pickup Return Consumer Monitor SVC, Consumer Monitors, 3y Pickup and Rtn service, Consumer only,HP picks up,repairs/replaces,returns unit.8am-5pm,Std bus d excl HP hol. 3d TAT 35,00 € Η επέκταση εγγύησης αποστέλλεται ηλεκτρονικά στο mail σας. Για την καταχώρηση της παραγγελίας θα χρειαστεί να προηγηθεί κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης. Το δεύτερο τηλ είναι απο msystems και ακόμα δέν έχω λάβει απάντηση αλλα δύσκολα να είναι λιγότερα. Πάω για αγορά λοιπόν απο lambdatek και με 16,06€ έχω τρία χρονάκια. Ελπίζω να βοήθησα παίδες. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2016 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Μπορείς να το επιβεβαιώσεις ότι θα ισχύει από την HP Hellas ή παίζει να σε κρεμάσει μετά τον 1ο χρόνο; Μήπως το πάρω κι εγώ. Παρέλαβα το απόγευμα. Ακόμα παίζω με τις ρυθμίσεις. Αυτό που λένε πολλοί για το ότι τα 1080p είναι λίγα για 27" δε το βλέπω καν πάντως. Ακόμα και όταν πλησιάζω την οθόνη όλα μου φαίνονται τέλεια! Δηλαδή από θέμα μεγέθους με καλύπτει όπως το βλέπω εκ πρώτης όψεως. Τώρα από θέμα ρυθμίσεων έχω ένα θέμα. 1) Καταρχήν αυτό το profile, το αρχειάκι που κατεβάζεις και το ενεργοποιείς από το Color Sustainer τι ακριβώς επηρεάζει; Απλά κάθεται σε επίπεδο software στα windows πάνω από τις ρυθμίσεις της οθόνης και της GPU? 2) Οι ρυθμίσεις warm, neutral, cool, native, custom RGB και τα επιπλέον προφιλ στο Quick View ακυρώνουν η μία την άλλη σωστά; Δε μπορεί δηλαδή να έχω και Neutral αλλά και κάποια επιλογή από το Quick view. 3) Στο image control το Overscan τι είναι; 4) Πάλι στο Image control το Custom scaling μου είναι ανενεργό (γκρίζο, δεν πατιέται). Τι είναι αυτό και πρέπει να είναι ανενεργό; 5) Ενώ τα χρώματα μου φαίνονται ωραία σε γενικές γραμμές σε παιχνίδια σε βίντεο κλπ, στο σερφάρισμα τις λευκές σελίδες τις βλέπω λίγο πιο θερμές από ότι νομίζω πως θα έπρεπε να είναι (λίγο κιτρινισμένες δηλαδή), αλλά αν το κάνω λίγο πιο ψυχρό με άλλο προφίλ μου φαίνονται όλα πιο χλωμά. Εντομεταξύ αυτό το λευκό στις σελίδες σα να με τυφλώνει λίγο ενώ έχω την φωτεινότητα στο 20% και τα σκούρα χρώματα μου φαίνονται μια χαρά και δε θέλω να την χαμηλώσω άλλο γιατί μετά θα χάνω τα σκούρα. Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό; Πάντως πρώτες εντυπώσεις αρκετά θετικές. ααα και άλλα 2 πράγματα. 6) Δεν κατάφερα να την πάω στα 75Hz. Έχω AMD και όταν πάω να ρυθμίσω custom ανάλυση και ανεβάζω τα Hz μου λέει δεν υποστηρίζονται. 7) Στο Information μου λέει FW Version DIM111. Καλό είναι αυτό; Παλιό, καινούριο, το τελευταίο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Μεγειές, με το s/n σου αυτόματα βλέπουν οτι έχεις κάνει επέκταση δεν τίθεταi θέμα. Θα σου πώ λεπτομέρειες σε pm όταν τελειώσω. Σχετικά με τις ρυθμίσεις πρώτη και δεύτερη σελίδα θα βρείς αναλυτικά οδηγίες απο xmorsx, εμένα με βοήθησε και ο lucidsteve ο οποίος χάθηκε παρεπιπτόντως και πάνω κάτω κάναμε τις ίδιες ρυθμίσεις. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2016 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rosspy Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 radiohead τα λες ωραια κ αναλυτικα κ μονο εσυ κτλβνεις μετα τοσα τηλεφωνα το κοπο ως κατοχοι ευχαριστουμε κ περιμενουμε με αγωνια να μας πεις που κ πως να κανουμε την επεκταση σε 3 χρονια,δε κτλβ πως το κανεις μεσω lambda-tek-δε το βρισκω αλλιως να παρω κ εγω τον συνονοματο (Σπυρο) να μιλησω μαζι του οσο για τις ρυθμισεις εμενα με ψιλοπεδευει το ολο θεμα-(ισως γτ εχω πολυ παλια καρτα γραφικων) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) radiohead τα λες ωραια κ αναλυτικα κ μονο εσυ κτλβνεις μετα τοσα τηλεφωνα το κοπο ως κατοχοι ευχαριστουμε κ περιμενουμε με αγωνια να μας πεις που κ πως να κανουμε την επεκταση σε 3 χρονια,δε κτλβ πως το κανεις μεσω lambda-tek-δε το βρισκω αλλιως να παρω κ εγω τον συνονοματο (Σπυρο) να μιλησω μαζι του οσο για τις ρυθμισεις εμενα με ψιλοπεδευει το ολο θεμα-(ισως γτ εχω πολυ παλια καρτα γραφικων) Ευχαριστώ αλλά άν δεν ήταν ο xmorsx που απαντάει σε όλα τα threads και πρέπει να του στήσουμε άγαλμα (ποιός ibrahimovic), θα ήμουν με κανένα samsung monitor tv και δεν θα ασχολιόμουν καν. Στο θέμα μας με την εγγύηση τώρα, άν σου φαίνονται πολλά τα 35 με το You που είναι γνωστή αλυσίδα, πάρε τηλ στο lambda-tek θα μιλήσεις με τον υπάλληλο που σου είπα και θα σου δώσει πληροφορίες κλπ. Μόλις ξεμπερδέψω γιατί πριν λίγο του έστειλα θα σου πω άν είναι λεπτομέρειες. Γενικά για ένα monitor δεν νομίζω οτι αξίζει να δώσεις λεφτά για εγγύηση (δεν είναι laptop ή hardware) αλλα στην προκειμένη περίπτωση για 16 ευρά το χτυπάς αλύπητα. Για τις ρυθμίσεις τώρα ο καθένας έχει διαφορετική αντίληψη. Είμαι με το icc της 25xw έναντι της 27xw γιατί είναι πιό έντονο BRIGHTNESS 52 CONTRAST 84 COLOR CONTROL/ CUSTOM RGB R255 G251 B227 DYNAMIC CONTRAST OFF BLACK STRETCH LOW SHARPNESS 6 (με βολεύει άλλοι στραβώνονται) Έχω nvidia και στον πίνακα ελέγχου το δυναμικό εύρος εξόδου στο πλήρες Τέλος έχω βάλει όπως με συμβούλεψαν φωτισμό (λευκό ψυχρό) πίσω απο την οθόνη για να μην κουράζει. Ξαναλέω ο καθένας έχει δικά του γούστα. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2016 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Νικο καλοδουλευτη. Οι πιο απλες ρυθμισεις που συνηθως ειναι σχεδον αριστες, ειναι preset στο Neutral και Overdrive στο On. Θα τα δειτε αυτα και στο παραπακτω review. Brightness στο 40-50, αναλογα με τον περιβαλλοντα φωτισμο (ακομη λιγοτερο σε απολυτο σκοταδι, αλλα δεν το προτεινω) και τη χρηση bias lighting (το καλυτερο για πιο ξεκουραστη χρηση και βαθυτερο αντιλαμβανομενο μαυρο). Σε αυτη την περιπτωση τα χρωματα ειναι κλειδωμενα οποτε και δεν υπαρχει λογος για περαιτερω σκαλισμα. Τα default presets δλδ ειναι ιδανικα, μονο το Overdrive θελει πειραγμα. Και βεβαια για οσους εχουν nVidia καρτες να σιγουρευτουν οτι εχουν δυναμικο ευρος στους drivers. Αν χρησιμοποιειτε ICC profile (γενικα δεν υπαρχει λογος, αλλα δυστυχως δεν μπορω να δοκιαμσω στην δικη μου διοτι για καποιο λογο δεν το δεχεται, δεν ειχα τετοιο προβλημα στην παλια οθονη μου), δειτε τα RGB settings που εχει στο review (και ο radiohead εκει αναφερεται) και βαλτε το Black Stretch στο Low. Το τελευταιο πετυχαινει εφε σαν το black equalizer των benq, οπου κανει τα μαυρα πιο ελαφρια και αποκαλυπτει περισοτερη λεπτομερεια στα σκοτεινα σημεια. Υποψιν οτι χαλαει την εικονα οποτε εγω το χρησιμοποιω μονο οταν παιζω multiplayer fps ή πολυ σκοτεινα παιχνιδια γενικοτερα. Oταν ομως ξεκλειδωνετε τα color controls ανεβαινει το gamma curve οποτε ειναι απαραιτητο να ενεργοποιησετε το black stretch. Ενας καλος λογος να ασχοληθειτε με ICC prοfiles ειναι σε περιπτωση που υπαρχει ορατη αλλοίωση της εικονας στα 75Hz. Ενας αλλος ειναι αν εχετε καλο colorimeter, αλλα δεν περιμενατε εμενα για να το ακουσετε αυτο. http://wecravegamestoo.com/forums/monitor-reviews-discussion/15935-hp-27cw-hp-25xw-review-almost-glossy-overclock-able-1080p-6-bit-frc-lg-ah-ips.html SHARPNESS 6 (με βολεύει άλλοι στραβώνονται) Πως ειναι δυνατόν??? 6) Δεν κατάφερα να την πάω στα 75Hz. Έχω AMD και όταν πάω να ρυθμίσω custom ανάλυση και ανεβάζω τα Hz μου λέει δεν υποστηρίζονται. 7) Στο Information μου λέει FW Version DIM111. Καλό είναι αυτό; Παλιό, καινούριο, το τελευταίο; Θα σε γελασω για την εκδοση, αλλα οταν κανεις OC με το CRU (αυτο χρησιμοποιεις, ετσι?), κανεις import το HDMI.dat? Aν δε το κανεις, δε μπορεις περασεις τα 71Hz λογω περιορισμου της HDMI. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 @ xmorsx το τόνισα δύο φορές ο καθένας έχει τα γούστα του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rosspy Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 το'χω απορια.... preset στο Neutral ,Black Stretch στο Low κ ισως κ αλλες ρυθμισεις τις βρισκουμε μονο μεσω των κουμπιων της οθονης κ οχι απο το "HP My display" ετσι δεν ειναι? επισης απο εδω http://h40094.www4.hp.com/hp_preferred_partners_list/delivery/delivery_greece_cyprus.pdfμπορουν οι εν λογω εταιρειες να παρεχουν καλυψη-στηριξη για εγγυηση ή επεκταση αυτης? οχι τπτ αλλο αλλα η μια εξ αυτων ειναι πολυ κοντα σε μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 το'χω απορια.... preset στο Neutral ,Black Stretch στο Low κ ισως κ αλλες ρυθμισεις τις βρισκουμε μονο μεσω των κουμπιων της οθονης κ οχι απο το "HP My display" ετσι δεν ειναι? επισης απο εδω http://h40094.www4.hp.com/hp_preferred_partners_list/delivery/delivery_greece_cyprus.pdfμπορουν οι εν λογω εταιρειες να παρεχουν καλυψη-στηριξη για εγγυηση ή επεκταση αυτης? οχι τπτ αλλο αλλα η μια εξ αυτων ειναι πολυ κοντα σε μενα δεν το έχω εγκαταστήσει καν με το χεράκι. main menu / color control / neutral main menu image control / black stretch Τα τηλ που μου είχαν δώσει απο hp, είναι κάποιων εταιριών ή θυγατρικών, της 6ης σελίδας που παρέθεσες. Κάνε ένα τηλ εκτός infoquest που μου έδωσαν τιμή μέσω you.gr και πες μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Oυτε εγω χρησιμοποιω κατι αλλο περα απο το on-screen display. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα