Προς το περιεχόμενο

hp xw 27

userpartali

Προτεινόμενες αναρτήσεις

κανένα θέμα την οθόνη την έχω περίπου 2 μήνες και είναι άψογη.Απ οτι κατάλαβα η dell s2316 έχει σίγουρα κατώτερης ποιότητας πανελ απο τις άλλες σειρες , εξού και η χαμηλότερη τιμή αγοράς καθώς είχα 2 U2414 και u2515 και είχαν και αυτές φανταστική εικόνα σε χρώμα και μαύρο.Η HP έχει παρόμια εικόνα με αυτες όπως και την S2715H ποιο σωστά λόγω coating.Εκεί που δεν συγκρίνετε οι dell είναι οι βάσεις της καθώς είναι πάρα πολύ ανώτερες και σε θύρες καθώς η hp δεν έχει DP

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 267
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλυτερα που δεν εχει DP, ειναι η πιο προβληματικη θυρα, δεν υπαρχει λογος να χρησιμοποιειται αν δεν ειναι απαραιτητο.

Η δικια μου ΗP και οσων αλλων γραφουν στο φορουμ ηρθε σε αριστη κατασταση, αλλα παντα υπαρχει η πιθανοτητα να λαβεις ελλατωματικο μοντελο. Ο μονος τροπος να εισαι σιγουρος οτι θα εχεις εγγυημενα καλο after-sales service ειναι παραγγελια απο amazon. Τα τοπικα καταστηματα ομως εχουνε και αυτα μερικες μερες doa, αν η οθονη ειναι εμφανως προβληματικη δε θα πρεπει να εχουν αντιρρηση να σας την αλλαξουν (ενδεχομενως ακομη και να θελετε να την αλλαξετε τις πρωτες μερες επειδη δεν σας αρεσει η οθονη νομιζω καλυπτεστε απο αυτην την πολιτικη).

Δε πιστευω να αντιμετωπισουμε τπτ θεματα οπως αυτα τα τραγικα που αναφερονται στο θεμα της dell s2316?! :P Το διαβαζα πριν λιγο και εχω φριξει. Αν και λετε οτι η HP δεν εχει καμια σχεση με την συγκεκριμενη dell αλλα πραγματικα φρικαρα με αυτα που ειδα.

Απο που την παραγγειλες και ποσο καιρο θα κανουν να την φερουν φιλε μου; (ή τουλαχιστον σε ποσο καιρο σου λενε οτι θα την εχουν :P )

Δε βρισκω χρονο να παρω τηλεφωνα λογω πολυωρης καθημερινης εργασιας, ελπιζω αυριο απογευμα να προλαβω γιατι εχω την εντυπωση οτι καποια καταστηματα απο αυτα που την εχουν ειναι μεχρι τις 18:00... Αν απαντουσαν και στα email τους καλα θα ηταν...

Απο vpn αγορασα...10 εργασιμες το αργοτερο μου ειπαν.

Επισκέπτης

Παιδια να συνδέσω κονσόλα πάνω με hdmi και να πάρω κάπως ηχο δεν παίζει ε?

Εχει κάποιο jack ωστε να συνδεθούν ηχεία?

Τσούκου  η αντίστοιχη όσο έψαξα με ήχο είναι αυτή

http://store.hp.com/us/en/pdp/accessories-88342--1/hp-pavilion-27c-27-in-curved-display

Καλυτερα που δεν εχει DP, ειναι η πιο προβληματικη θυρα, δεν υπαρχει λογος να χρησιμοποιειται αν δεν ειναι απαραιτητο.

Η δικια μου ΗP και οσων αλλων γραφουν στο φορουμ ηρθε σε αριστη κατασταση, αλλα παντα υπαρχει η πιθανοτητα να λαβεις ελλατωματικο μοντελο. Ο μονος τροπος να εισαι σιγουρος οτι θα εχεις εγγυημενα καλο after-sales service ειναι παραγγελια απο amazon. Τα τοπικα καταστηματα ομως εχουνε και αυτα μερικες μερες doa, αν η οθονη ειναι εμφανως προβληματικη δε θα πρεπει να εχουν αντιρρηση να σας την αλλαξουν (ενδεχομενως ακομη και να θελετε να την αλλαξετε τις πρωτες μερες επειδη δεν σας αρεσει η οθονη νομιζω καλυπτεστε απο αυτην την πολιτικη).

Λίγο ακυρο αλλά θα μπορούσες να ανεβάσεις μερικές φωτογραφίες της hp 27 xw οπότε βρεις χρονο; Λογικά αυτή θα αγορασω αλλά μερικές φωτογραφίες δεν θα με πείραζαν, μην πάω στα τυφλά χωρίς να ξερω τι θα πάρω.

Ευχαριστώ :)

Λίγο ακυρο αλλά θα μπορούσες να ανεβάσεις μερικές φωτογραφίες της hp 27 xw οπότε βρεις χρονο; Λογικά αυτή θα αγορασω αλλά μερικές φωτογραφίες δεν θα με πείραζαν, μην πάω στα τυφλά χωρίς να ξερω τι θα πάρω.

Ευχαριστώ :)

Να σου ανεβασω, εχω ηδη μια-δυο ετοιμες, αλλα τις παιρνω με κινεζικο κινητο των 150 (πλεον 100?) ευρω , δεν ειναι οτι καλυτερο.

post-247983-0-99044900-1457707013_thumb.jpg

post-247983-0-80858300-1457707017_thumb.jpg

Να σου ανεβασω, εχω ηδη μια-δυο ετοιμες, αλλα τις παιρνω με κινεζικο κινητο των 150 (πλεον 100?) ευρω , δεν ειναι οτι καλυτερο.

Σε ευχαριστώ, γίνεται να ανεβάσεις και καμία από βαση/πλαισιο/θύρες κτλ για να ξερω πως θα μου έρθει στο γραφείο. Το κατω πλαισιο είναι ασήμι ή μαύρο; Ξέρεις εάν βγαίνει σε μαύρο χρώμα;

Επισκέπτης

Σε ευχαριστώ, γίνεται να ανεβάσεις και καμία από βαση/πλαισιο/θύρες κτλ για να ξερω πως θα μου έρθει στο γραφείο. Το κατω πλαισιο είναι ασήμι ή μαύρο; Ξέρεις εάν βγαίνει σε μαύρο χρώμα;

σε μαύρο έβγαινε η cw

Αρχικα να πω οτι εγω εχω την cw. To κατω bezel ειναι παντα ασημι, αλλα η δικια μου υπολοιπη οθονη ειναι μαυρη, ενω η xw ασπρη. Θα ανεβασω κι αλλες φωτο καποια στιγμη, αλλα μεχρι τοτε δες τις καλυτερες φωτογραφιες απο αυτο το review.

http://wecravegamestoo.com/forums/monitor-reviews-discussion/15935-hp-27cw-hp-25xw-review-almost-glossy-overclock-able-1080p-6-bit-frc-lg-ah-ips.html

• Like 1

Αρχικα να πω οτι εγω εχω την cw. To κατω bezel ειναι παντα ασημι, αλλα η δικια μου υπολοιπη οθονη ειναι μαυρη, ενω η xw ασπρη.

Ποια είναι η διάφορα CW/xw (εκτος από το χρώμα φυσικά :P )

Ποια είναι η διάφορα CW/xw (εκτος από το χρώμα φυσικά :P )

Eπισημα μονο το χρωμα. Ισως η xw να παιρνει τα πανελς πρωτης διαλογης, γιατι στο review ειναι λιγο καλυτερη και ειναι και λιγο ακριβοτερη.

Eπισημα μονο το χρωμα. Ισως η xw να παιρνει τα πανελς πρωτης διαλογης, γιατι στο review ειναι λιγο καλυτερη και ειναι και λιγο ακριβοτερη.

διαβάζω τώρα το review που εστειλες και το κατάλαβα. Φαντάζομαι είναι το καλύτερο 27ιντσο monitor σε αυτό το price point σωστά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...