lucidsteve Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Τώρα είναι και αυτό λίγο λεπτομέρια, αλλά θέλω τα φώτα σου ή όποις έχει υπ'όψιν. Την οθόνη τη ρυθμίζω με τα κουμπιά της (και οχι απο το προγραμμα). Παρατηρώ όμως πως ενώ έχω technicolor, και βάζω overdrive, αν την κλείσω και την ξανανοίξω αυτό πάει στο off. Ή αν πειράξω το brightness πάλι πάει στο off. Αποτι καταλαβαίνω το technicolor είναι ρυθμισμένο με overdrive off και έτσι κάθε φορά που εφαρμόζει το preset το αλλάζει προς off. Γίνεται να το λοκάρω σε on; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Προβλημα της οθονης μου φαινεται αυτο. Εγω δεν εχω τετοιο θεμα. Ποτε δεν εχει αλλαξει το overdrive μου. Παντως το technicolor κλειδωνει καποιες επιλογες, εχε το γενικοτερα υποψιν σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
userpartali Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 κ. XMorsX βοήθεια παρακαλώ γιατί δεν μου κάνει overclocking στα 75 σε amd με cru? Υπόψιν οταν ειχα nvidia εκανε κανονικότα απο drivers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 κ. XMorsX βοήθεια παρακαλώ γιατί δεν μου κάνει overclocking στα 75 σε amd με cru? Υπόψιν οταν ειχα nvidia εκανε κανονικότα απο drivers Σιγουρεψου οτι κανεις import το hdmi.dat που δινει ο toastyx στη σελιδα του cru. Αλλιως θα μπορεις να κανεις OC μονο μεχρι τα 71Hz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sfakattack Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Παιδια ειναι φυσιολογικο να την εχει μονο σε 3 μαγαζιά στο skroutz? Επισης γιατι σε καποια sites λεει οτι εχει response 8ms και σε κάποια αλλα 14ms; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Παιδια ειναι φυσιολογικο να την εχει μονο σε 3 μαγαζιά στο skroutz? Επισης γιατι σε καποια sites λεει οτι εχει response 8ms και σε κάποια αλλα 14ms; Ναι ειναι, δεν πολυκυκλοφορουν αυτα τα μοντελα στην Ευρωπη γενικοτερα. Το εχω προσεξει και εγω το τελευταιο, αλλα εσυ προσεχε να παραγγειλεις την 27xw ή 27cw και δεν σε ενδιαφερουν τα υπολοιπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lucidsteve Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Αν θυμάμαι καλά στη δικιά μου έγραφε πάνω 8ms οπότε λογικά τόσα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kenichi Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Παιδες είχα την Asus vx279h την έδωσα γιατί η ευκρίνεια και το sharpening της κυρίως, αλλά γενικά η εικόνα της δεν μου άρεσε(λογω αναλυσης μαλλον).Πηρα μια dell U2414h που γενικά είμαι ευχάριστημένος απλά επειδή διαβάζω καλά λόγια την hp,σε σχέση με την Asus που είχα θα δω διαφορά ή πάνω κάτω είναι ίδιες? Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2016 από Kenichi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Παιδες είχα την Asus vx279h την έδωσα γιατί η ευκρίνεια και το sharpening της κυρίως, αλλά γενικά η εικόνα της δεν μου άρεσε(λογω αναλυσης μαλλον).Πηρα μια dell U2414h που γενικά είμαι ευχάριστημένος απλά επειδή διαβάζω καλά λόγια την hp,σε σχέση με την Asus που είχα θα δω διαφορά ή πάνω κάτω είναι ίδιες? Αν δε σου αρεσε η χαμηλοερη ευκρινεια της Asus, αμφιβαλλω οτι θα σου αρεσει η HP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MechaCorn Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Αν δε σου αρεσε η χαμηλοερη ευκρινεια της Asus, αμφιβαλλω οτι θα σου αρεσει η HP. /off topic Με ενδιαφέρει και εμένα η HP xw 27 μετά απο όλα όσα έχω ακούσει (τόσο προμοταρισμα που της κανείς, ποσοστά απο τις πωλησεις έπρεπε να σου δίνουν ) αλλά οι 27ιντσες 1080p μου δημιουργούν αμφιβολίες. Ποια πιστεύεις είναι η κατάλληλη απόσταση (σε cm) για να έχω "καθαρή" εικόνα; Η χρήση που θα γίνει είναι gaming και ξερό ψωμί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 /off topic Με ενδιαφέρει και εμένα η HP xw 27 μετά απο όλα όσα έχω ακούσει (τόσο προμοταρισμα που της κανείς, ποσοστά απο τις πωλησεις έπρεπε να σου δίνουν ) αλλά οι 27ιντσες 1080p μου δημιουργούν αμφιβολίες. Ποια πιστεύεις είναι η κατάλληλη απόσταση (σε cm) για να έχω "καθαρή" εικόνα; Η χρήση που θα γίνει είναι gaming και ξερό ψωμί Nα σου πω το εχω σκεφτει, η κοπελα μου μου λεει να το κανω σαν αυτες που προμοταρουν καλλυντικά. Στο θεμα μας τωρα. Θελεις 60 ποντους για να μην γινεται ενοχλητικη η μικροτερη ευκρινεια, και γυρω στο 1 μετρο πετυχαινεις να εχεις την ιδια αισθηση στην ευκρινεια με μια 24" 1080p στους 70-80 ποντους ας πουμε. Φυσικα σε 1080p ταινιες και σειρες το μεγεθος ειναι μονο πλεονεκτημα, και στα παιχνιδια δεν υπαρχει συνηθως αισθητη διαφορα σε σχεση με τις 23-24" 1080p, ισα ισα που σε σχεση με τις 1440p τα fps που γλιτωνεις ειναι συνηθως καλυτερο κερδος. Στα γραμματα μονο ειναι ουσιαστικα ευδιακριτη η μικροτερη ευκρινεια. Καλο ειναι ομως να δεις απο κοντα πως φαινονται και να αποφασισεις τι προτιμας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rosspy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Επειδη εχω ριξει μια παραγγελια αν καποιος την δει καπου απο κοντα ας ενημερωσει θα δω διαφορα απο 17" ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MechaCorn Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Nα σου πω το εχω σκεφτει, η κοπελα μου μου λεει να το κανω σαν αυτες που προμοταρουν καλλυντικά. Στο θεμα μας τωρα. Θελεις 60 ποντους για να μην γινεται ενοχλητικη η μικροτερη ευκρινεια, και γυρω στο 1 μετρο πετυχαινεις να εχεις την ιδια αισθηση στην ευκρινεια με μια 24" 1080p στους 70-80 ποντους ας πουμε. Φυσικα σε 1080p ταινιες και σειρες το μεγεθος ειναι μονο πλεονεκτημα, και στα παιχνιδια δεν υπαρχει συνηθως αισθητη διαφορα σε σχεση με τις 23-24" 1080p, ισα ισα που σε σχεση με τις 1440p τα fps που γλιτωνεις ειναι συνηθως καλυτερο κερδος. Στα γραμματα μονο ειναι ουσιαστικα ευδιακριτη η μικροτερη ευκρινεια. Καλο ειναι ομως να δεις απο κοντα πως φαινονται και να αποφασισεις τι προτιμας. Οκ ευχαριστώ Επειδη εχω ριξει μια παραγγελια αν καποιος την δει καπου απο κοντα ας ενημερωσει θα δω διαφορα απο 17" ? Καμία απολύτως, τι 17 τι 27, δεν αξίζει φιλέ για 10 ίντσες διάφορα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sfakattack Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Εγω την εριξα την παραγγελια xmorsx παντως.αναμενω με αγωνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δε πιστευω να αντιμετωπισουμε τπτ θεματα οπως αυτα τα τραγικα που αναφερονται στο θεμα της dell s2316?! Το διαβαζα πριν λιγο και εχω φριξει. Αν και λετε οτι η HP δεν εχει καμια σχεση με την συγκεκριμενη dell αλλα πραγματικα φρικαρα με αυτα που ειδα. Απο που την παραγγειλες και ποσο καιρο θα κανουν να την φερουν φιλε μου; (ή τουλαχιστον σε ποσο καιρο σου λενε οτι θα την εχουν ) Δε βρισκω χρονο να παρω τηλεφωνα λογω πολυωρης καθημερινης εργασιας, ελπιζω αυριο απογευμα να προλαβω γιατι εχω την εντυπωση οτι καποια καταστηματα απο αυτα που την εχουν ειναι μεχρι τις 18:00... Αν απαντουσαν και στα email τους καλα θα ηταν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα