Προς το περιεχόμενο

hp xw 27

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι λέτε αξίζει ακόμα για 27'' 1080 ανάλυση; παραπάνω δεν πάω σε ανάλυση γιατί δεν με παίρνει να αλλάζω τις κάρτες γραφικών για 4Κ. Τώρα έχω μία 10ετίας 24άρα ΤΝ. Αν δεν βγάλει πρόβλημα θα κρατηθεί για χρόνια.

Ναι αξίζει, αλλά έχει βγει και η νεότερη HP 27es. Έχει λίγο καλύτερα color presets, αλλά δεν κλοκαρεται.

Αν την πάρεις, ρίξε το contrast στο 75, όπου εξαφανίζονται τα color tints.

Αν σε ενδιαφέρει το Freesync, προτίμησε την LG 27mp68vq.

• Like 1
  • Απαντ. 267
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι αξίζει, αλλά έχει βγει και η νεότερη HP 27es. Έχει λίγο καλύτερα color presets, αλλά δεν κλοκαρεται.

Eιναι τόσο έντονο το "tint"; για την es δεν βρήκα reviews. Σαν design φαίνεται καλύτερη η xw

Δημοσ.

Δεν είναι έντονο, αλλά με μικρή μείωση στο contrast φεύγει.

Τις HP τις έχει κάνει review ένας Καναδός που λέγεται ncx. Στο review του για τις xw/cw θα βρεις λινκ σε ημιτελές review των er/es. Συμπερασματικά πάντως έχει αναφέρει ότι οι διαφορές τους είναι αυτές που έγραψα παραπάνω.

Δημοσ.

Μήπως σας έχει τύχει να ενεργοποιούνται αυτόματα τα 75 Hz χωρίς να τα επιλέξετε;

Το περίεργο που μου συμβαίνει:

έχω δημιουργήσει μέσω nvidia control panel ένα custom resolution 1920 75Hz αλλά δεν το έχω ενεργοποιήσει.

Τρέχοντας το dying light το fraps μου δείχνει σταθερά 75 fps -καλό αυτό  :-) , απλά απόρησα που το κάνει.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά ήρθε μετά από καιρό, εντυπωσιακή. Κάποια ρύθμιση για πιο έντονα χρώματα έχει κανείς να προτείνει; Ίσως βέβαια φταίει ότι είχα συνηθίσει μία full glossy ΤΝ εδώ και 10 χρόνια τώρα και τα ρεαλιστικά μου φαίνονται πιο μουντά. Ακόμα το λευκό μου φαίνεται λίγο προς γκρι και να μωβίζει. 

Δημοσ.

Τελικά ήρθε μετά από καιρό, εντυπωσιακή. Κάποια ρύθμιση για πιο έντονα χρώματα έχει κανείς να προτείνει; Ίσως βέβαια φταίει ότι είχα συνηθίσει μία full glossy ΤΝ εδώ και 10 χρόνια τώρα και τα ρεαλιστικά μου φαίνονται πιο μουντά. Ακόμα το λευκό μου φαίνεται λίγο προς γκρι και να μωβίζει. 

Καλησπέρα και μεγειά σου.

Δοκίμασε χειροκίνητα

BRIGHTNESS 40-50

CONTRAST 80-85

COLOR CONTROL/ CUSTOM RGB R255 G250 B240

DYNAMIC CONTRAST OFF

BLACK STRETCH LOW

SHARPNESS 3-4

VIDEO OVERDRIVE  ΟΝ

Άν έχεις gpu nvidia βάλε το δυναμικό εύρος εξόδου στο πλήρες.

Προαιρετικά κατεβάζεις http://www.guru3d.com/files_details/color_sustainer_download.html

και περνάς το icc της 25άρας http://www.mediafire.com/file/lytatwjkodnmha5/HP+25XW.icm

Δημοσ.

όχι αυτή η λύση δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη, δυστυχώς το προηγούμενο είχε πανάκριβα μεταφορικά αλλά μου φαίνεται πολύ στιβαρό και ασφαλές. Θα τον ρωτήσω αν μπορεί να ρίξει την τιμή στα μεταφορικά :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...