Προς το περιεχόμενο

hp xw 27

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν ξέρω άν αξίζει να το κυνηγήσω, με δικιά μου υπαιτιότητα χάλασε η οθόνη. Μπορεί να στείλω κάποιο mail στη HP να δω τί θαμου πουν και αυτοί.

Δεν χάνεις τπτ στείλε.

• Απαντ. 267
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χθες μετά από ένα ατυχηματάκι, έσπασε η οθόνη. Επικοινώνησα με HP και μου είπαν να επικονωνήσω με Infoquest/Πλαίσιο/Κωτσόβολο. Μετά από μερικά email με την Infoquest, και αφού τους έστειλα φώτο της ζημιάς, μου απάντησαν ότι για τη συγκεκριμένη οθόνη δεν διατίθενται ανταλλακτικά!

Στην δική μου περίπτωση δεν μπορούσε να καλυφθεί από εγγύηση, και μόνη λύση ήταν η αγορά νέας (270€+ΦΠΑ).

Αυτό θα είναι ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα στο μέλλον, καθότι είναι ήδη discontinued.

Από την τρίμηνη συγκατοίκηση, μου μένει η πού καλή εικόνα, το design και τα 75hz.

Στα αρνητικά, η κάκιστη βάση (ασταθής και γλυστρά), καθώς και η ποιότητα κατασκευής. Πολύ εύθραυστη, ενώ δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά το εξωτερικό τζάμι, μέσα έγινε κομμάτια. Και δεν έπεσε από ύψος, απλά όπως την έγειρα για να την αποσυνδέσω για να την καθαρίσω, γλύστρισε η βάση και έπεσε πάνω στο wireless reciever του mouse.

R.I.P.

Στο ebay δεν βρήκες καμια μεταχειρισμένη η με βλάβη; 

Δημοσ.

Γειά σας και πάλι. Μετά από καιρό... Ακόμα ασχολούμαι με την οθόνη δυστυχώς. Τώρα είμαι στην τρίτη οθόνη και την έχω κάποιες μέρες και εκεί που πίστευα ότι όλα είναι εντάξει επιτέλους με αυτήν, ανακάλυψα ότι όταν κλείνει μόνη τις δηλαδή μπαίνει σε sleep κάνει έναν ήχο μερικές φορές. Δεν ξέρω πως να περιγράψω τον ήχο σαν τσικ τσακ κάπως ακούγεται σαν να κουνας λίγο την οθόνη κ να ακούγεται το υλικό που είναι φτιαγμένο κάτι τέτοιο αν με καταλαβαίνετε. Δεν είμαι σίγουρος οτι έχω ξανά ακούσει κ αλλες οθόνες να το κάνουν αυτό η όχι, η είναι μήπως κάποιος ήχος επειδή κλείνει μετά από ώρα χρήσεις από μόνη τις και λόγο θερμοκρασία το κάνει αυτό, η το κάνει και άλλες φορές κ δεν το έχω καταλάβει. Εχω σκαλώσει κιόλας μετά απο τις προηγούμενες. Εσείς τι λέτε;

Δημοσ.

Αν η εικόνα της είναι καλή τι σε ενοχλεί αυτό; Κι εμένα η τηλεόραση plasma panasonic g10 που έχω το κάνει συνέχεια -και κλειστή μάλιστα. Ίσως έχει σχέση με το power save.

Δημοσ.

Αν η εικόνα της είναι καλή τι σε ενοχλεί αυτό; Κι εμένα η τηλεόραση plasma panasonic g10 που έχω το κάνει συνέχεια -και κλειστή μάλιστα. Ίσως έχει σχέση με το power save.

Δέν με ενοχλεί τουλάχιστον μέχρι στιγμής, απλά φοβάμαι μην βγει κανα πρόβλημα μελλοντικα γιαυτό ρωτάω.

Δημοσ.

Προσπαθώ εδώ και 5 μέρες να βγάλω άκρη με ΗΡ και Infoquest. Απότι φαίνεται καταλήγουμε στο ότι δεν διατίθενται ανταλλακτικά για τη συγκεκριμένη οθόνη και άν θέλω να πληρώσω 270€+ΦΠΑ για "ανακατασκευασμένη"!!!!.

Αυτό σημαίνει ότι καλά θα κάνετε να ψαχτείτε λίγο για εξτρά εγγύηση, γιατί μετά το πέρας των 2 χρόνων δεν θα μπορεί να επισκευαστεί! Είτε έχει πρόβλημα το panel, είτε η πλακέτα είτε οποιοδήποτε εξάρτημα υπάρχει μέσα.

Πρώτη φορά συναντώ τέτοια κατάσταση. Είναι παράνομο και καταχρηστικό και σκοπεύω να το συνεχίσω με καταγγελίες στις αρμόδιες αρχές.

Όσοι λοιπόν το σκέφτονται για αυτή τη πραγματικά υπέροχη οθόνη, ας το ξανασκεφτούν.

Δημοσ.

UPDATE

Μετά από αρκετά email και τηλεφωνήματα, η επίσημη απάντηση (και μάλλον τελειωτική) είναι ότι μπορούν να μου δώσουν REFURBISHED οθόνη, με 30% έκπτωση. Όταν ρώτησα πόσο δηλαδή πρέπει να πληρώσω, η απάντηση ήταν κάπου στα 230€!

Τους απάντησα ότι δεν γίνεται να πληρώσω για Refurbished τόσα λεφτά, όταν η τιμή της στην Ευρώπη κυμαίνεται στα 210€, ενώ στην Αμερική στα 140€.

Θα κάνω καταγγελία στο ΙΝΚΑ και ΓΓΚ, χωρίς να ελπίζω σε κάτι. Απλά για το γαμώτο της υπόθεσης. Δεν θα αγοράσω ξανά ΗΡ, η υποστήριξη είναι μηδενική.

• Like 1
Δημοσ.

Καλα ξεμπερδέματα φιλε νομίζω οτι ειναι υποχρεωμένη να παρέχουν ανταλλακτικά τουλάχιστον 5 χρόνια πόσο μαλλον που για την συγκεκριμένη ειναι ουτε 3χρονια η παραγωγής της χωρις να ειμαι απόλυτα σίγουρος αν ειναι παντος ετσι ουτε για πλακα ξανα hp dell και ξερω ψωμί

Επισκέπτης
Δημοσ.

Θα κάνω καταγγελία στο ΙΝΚΑ και ΓΓΚ, χωρίς να ελπίζω σε κάτι. Απλά για το γαμώτο της υπόθεσης.

Στη θέση σου μπορεί να έκανα το ίδιο..

Δημοσ.

UPDATE

Μετά από αρκετά email και τηλεφωνήματα, η επίσημη απάντηση (και μάλλον τελειωτική) είναι ότι μπορούν να μου δώσουν REFURBISHED οθόνη, με 30% έκπτωση. Όταν ρώτησα πόσο δηλαδή πρέπει να πληρώσω, η απάντηση ήταν κάπου στα 230€!

Τους απάντησα ότι δεν γίνεται να πληρώσω για Refurbished τόσα λεφτά, όταν η τιμή της στην Ευρώπη κυμαίνεται στα 210€, ενώ στην Αμερική στα 140€.

Θα κάνω καταγγελία στο ΙΝΚΑ και ΓΓΚ, χωρίς να ελπίζω σε κάτι. Απλά για το γαμώτο της υπόθεσης. Δεν θα αγοράσω ξανά ΗΡ, η υποστήριξη είναι μηδενική.

Φίλε μου σου εύχομαι στο τέλος να δικαιωθείς.

Εγώ μετά από αυτό που έπαθες της έχω βάλει επάνω ένα μπλε μάτι (χωρίς πλάκα) και την σταυρώνω καθημερινά.

Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι από την HP …. Ούτε Αυτοκόλλητο.. .

Δυο εκτυπωτές μου έσπασαν τα νεύρα και τελικά τους πέταξα από το μπαλκόνι, κυριολεκτικά, ένα λαπτοπ … τράβηξα να πάνδεινα από HP.

Έχε χάρη που μου άρεσε πολύ και έχω ρίξει πολύ ψάξιμο και πολλές ερωτήσεις εδώ στο φόρουμ πριν την πάρω και την θεωρώ καλή οθόνη για αυτό και την πείρα, αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση.

• Like 1
Δημοσ.

Λίγο άσχετη η ερώτηση αλλά ποιος είναι ο καλύτερος και ποιο ασφαλής τρόπος για να καθαρίσω την οθόνη από δακτυλιες?

Δημοσ.

Νεράκι απιονισμένο εάν είσαι πολύ ψείρας για να μην αφήνει καν άλατα

Και το ειδικό microfiber πανάκι

Σαπουνακι λίγο μπορεί να αφήσει λίγα κατάλοιπα – περισσότερο από τα άλατα του νερου βρύσης.

Οπότε προσπάθησε με λίγο νωπό πανάκι και μετά με στεγνό

Οινοπνεύματα κ.ο.κ. απαγορεύονται

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τελευταία νέα από την -ματιασμένη- HP xw... εμφάνισε πάλι το πρόβλημα με το χαλασμένο σκούρο φόντο (μωβ) και παραδόθηκε για service. Περιμένω νεοτερα αν και δεν βασίζομαι πια σ αυτήν αφού από την αρχή παρουσίαζε προβλήματα.

Μία dell u2515h ελπίζω να μου δουλέψει καλύτερα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τι λέτε αξίζει ακόμα για 27'' 1080 ανάλυση; παραπάνω δεν πάω σε ανάλυση γιατί δεν με παίρνει να αλλάζω τις κάρτες γραφικών για 4Κ. Τώρα έχω μία 10ετίας 24άρα ΤΝ. Αν δεν βγάλει πρόβλημα θα κρατηθεί για χρόνια. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...