Προς το περιεχόμενο

hp xw 27

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δες μηπως σου επιτρεπουν να παρεις μια δευτερη να συγκρινεις και να γυρισεις πισω οποια σου αρεσει λιγοτερο.

Δημοσ.

Θα μου στείλουν άλλη ελπίζω αυτή την φορά να είναι εντάξει γιατί πραγματικά είναι πολύ ωραία οθόνη.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παραλειπόμενα για το OC στα 75 Hz...

Θα ήθελα να προσθέσω τις -επίσης- κατατοπιστικές οδηγίες του site αυτού Link.png Site: guide-overclocking-your-monitor για όποιον έχει προβλήματα στο overclocking, όπως είχα εγώ.

Αυτό που τονίζει είναι να γίνει restart του computer, ενώ εγώ μέχρι τώρα έτρεχα το πρόγραμμα restart του CRU με αποτέλεσμα να μην πετυχαίνει το overclock.

Μετά το restart μπορεί να δημιουργηθεί/επιλεχτεί από το control panel της GPU η συχνότητα 75 Hz.

Εκείνο που απομένει είναι να καλύψω τα 75 fps  :unsure: ...

Δημοσ.

Αυτή που λέει η υπογραφή nvidia gtx 970.

Πάντως τα 60 τα πιάνει (στο witcher 3) χωρίς hairworks, αλλά κάποιες στιγμές πέφτει και στα 50.

Δημοσ.

Vesa adapter απο e-bay, για οποιον κολλαει στην ελλειψη vesa mount....

Καλά που το ξετρύπωσες αυτό;  :-)

Δημοσ.

Καλά που το ξετρύπωσες αυτό;  :-)

Ανα περιοδους καποιος ζητουσε adapter και δεν εβρισκα. Επαισα πανω του τυχαια σε ποστ στο reddit και σας θυμηθηκα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χθες μετά από ένα ατυχηματάκι, έσπασε η οθόνη. Επικοινώνησα με HP και μου είπαν να επικονωνήσω με Infoquest/Πλαίσιο/Κωτσόβολο. Μετά από μερικά email με την Infoquest, και αφού τους έστειλα φώτο της ζημιάς, μου απάντησαν ότι για τη συγκεκριμένη οθόνη δεν διατίθενται ανταλλακτικά!

Στην δική μου περίπτωση δεν μπορούσε να καλυφθεί από εγγύηση, και μόνη λύση ήταν η αγορά νέας (270€+ΦΠΑ).

Αυτό θα είναι ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα στο μέλλον, καθότι είναι ήδη discontinued.

Από την τρίμηνη συγκατοίκηση, μου μένει η πού καλή εικόνα, το design και τα 75hz.

Στα αρνητικά, η κάκιστη βάση (ασταθής και γλυστρά), καθώς και η ποιότητα κατασκευής. Πολύ εύθραυστη, ενώ δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά το εξωτερικό τζάμι, μέσα έγινε κομμάτια. Και δεν έπεσε από ύψος, απλά όπως την έγειρα για να την αποσυνδέσω για να την καθαρίσω, γλύστρισε η βάση και έπεσε πάνω στο wireless reciever του mouse.

R.I.P.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Χθες μετά από ένα ατυχηματάκι, έσπασε η οθόνη. Επικοινώνησα με HP και μου είπαν να επικονωνήσω με Infoquest/Πλαίσιο/Κωτσόβολο. Μετά από μερικά email με την Infoquest, και αφού τους έστειλα φώτο της ζημιάς, μου απάντησαν ότι για τη συγκεκριμένη οθόνη δεν διατίθενται ανταλλακτικά!

Στην δική μου περίπτωση δεν μπορούσε να καλυφθεί από εγγύηση, και μόνη λύση ήταν η αγορά νέας (270€+ΦΠΑ).

Αυτό θα είναι ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα στο μέλλον, καθότι είναι ήδη discontinued.

Από την τρίμηνη συγκατοίκηση, μου μένει η πού καλή εικόνα, το design και τα 75hz.

Στα αρνητικά, η κάκιστη βάση (ασταθής και γλυστρά), καθώς και η ποιότητα κατασκευής. Πολύ εύθραυστη, ενώ δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά το εξωτερικό τζάμι, μέσα έγινε κομμάτια. Και δεν έπεσε από ύψος, απλά όπως την έγειρα για να την αποσυνδέσω για να την καθαρίσω, γλύστρισε η βάση και έπεσε πάνω στο wireless reciever του mouse.

R.I.P.

Κρίμα ρε φίλε..

Επισκέπτης
Δημοσ.

Άν δεν καταφέρεις κάτι μ'αυτά και μ'αυτά, πέρνα απο πλαίσιο και ρίξε μια ματιά στην u2515h μιας και έθιξες βάση και ποιότητα. Αύριο παίζεις ένα στοιχηματάκι την Κροατία και την τσίμπησες :P

Την είδα και είναι το κάτι άλλο..

Δημοσ.

Άν δεν καταφέρεις κάτι μ'αυτά και μ'αυτά, πέρνα απο πλαίσιο και ρίξε μια ματιά στην u2515h μιας και έθιξες βάση και ποιότητα. Αύριο παίζεις ένα στοιχηματάκι την Κροατία και την τσίμπησες :P

Την είδα και είναι το κάτι άλλο..

H u2515h δεν είναι άσχημη αλλά δεν κλοκάρεται και είναι και 2 ίντσες μικρότερη. Αρχίζω να τη ψάχνω για την LG 27MP68HM.

Σήμερα είχα άλλη μία αρνητική απάντηση στην αναζήτησή μου για ανταλλακτικά. Απλά δεν διατίθενται. Κανονικά δεν θα έπρεπε να έχουν ανταλλακτικά για όλα τα προιόντα, είτε είναι discontinued είτε όχι?

Επισκέπτης
Δημοσ.

H u2515h δεν είναι άσχημη αλλά δεν κλοκάρεται και είναι και 2 ίντσες μικρότερη. Αρχίζω να τη ψάχνω για την LG 27MP68HM.

Σήμερα είχα άλλη μία αρνητική απάντηση στην αναζήτησή μου για ανταλλακτικά. Απλά δεν διατίθενται. Κανονικά δεν θα έπρεπε να έχουν ανταλλακτικά για όλα τα προιόντα, είτε είναι discontinued είτε όχι?

Θεωρώ πως ναι αλλα και να είχαν νομίζω θα σε απογοήτευε η τιμή του.

H lg έχει freesync οπότε άν έχεις amd gpu και εστιάζεις στο gaming go for it. Για την dell οι δύο ίντσες δεν είναι μία 23-24πχ αλλά πάλι παλεύεται.

Για την Hp με προβληματίζει το γεγονός οτι σε παρέπεμψαν σε Κωτσόβολους κλπ. Μήπως να έστελνες κανένα e-mail στο forum τους ή εκτός Ελλάδας;

Δημοσ.

Θεωρώ πως ναι αλλα και να είχαν νομίζω θα σε απογοήτευε η τιμή του.

H lg έχει freesync οπότε άν έχεις amd gpu και εστιάζεις στο gaming go for it. Για την dell οι δύο ίντσες δεν είναι μία 23-24πχ αλλά πάλι παλεύεται.

Για την Hp με προβληματίζει το γεγονός οτι σε παρέπεμψαν σε Κωτσόβολους κλπ. Μήπως να έστελνες κανένα e-mail στο forum τους ή εκτός Ελλάδας;

Δεν ξέρω άν αξίζει να το κυνηγήσω, με δικιά μου υπαιτιότητα χάλασε η οθόνη. Μπορεί να στείλω κάποιο mail στη HP να δω τί θαμου πουν και αυτοί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...