Προς το περιεχόμενο

hp xw 27

userpartali

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν μπορεις να συγκρινεις τοτε ναι καντο.

Δες εδω: https://communities.intel.com/thread/29420?start=60&tstart=0

και εδω: https://hardforum.com/threads/intel-hd-full-rgb-range-through-hdmi.1839127/

Καλοριζικη. Απλως ριξε την φωτεινοτητα στο 40 και ενεργοποιησε το Overdrive, δε χρειαζεται να κανεις κατι αλλο. Το φως αν μπορεις να το κρύβεις πισω απο την οθονη οταν την χρησιμοποιεις ακομη καλυτερα.

ok αυτα τα δυο εκανα! το φως να μπει πισω απο την οθονη δυσκολο αλλα πιστευω οτι δειχνει μια χαρα!! και παλι ευχαριστω!

Καλορίζικη φίλε . Αυτό που το εχουν Κάτω δεξιά πρέπει να είναι απο το κωλο led του power αφού σκέφτομαι να την ανοίξω νσ το βγαλω

χεχε μολις κατεβασα την φωτεινοτητα δε το δειχνει πλεον! για δοκιμασε να την βαλεις και συ στο 40... οπως ειπε ο φιλος χμορςχ απο πανω!

Δε νομιζω. Εμένα πάντως είχε μόνο vga καλώδιο στη συσκευασία.

εμενα ηρθε και με hdmi και με vga!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ που ασχολήθηκες φίλε radiohead. Έκανα αυτά που είπες, το έβαλα στη δεύτερη θύρα, άλλαξα καλώδιο και μετά από λίγο είδα να έχει επανέλθει στα ίσια της  :confused: .

Μετά έβαλα το παλιό καλώδιο και δείχνει πάλι μιά χαρά -τα μαύρα πιό μαύρα από ποτέ.

Αφού σκέφτομαι να ακυρώσω την αλλαγή -μην μου έρθει καμμία με πρόβλημα bleeding ή παγωμένα pixels που σε αυτά τα θέματα η δική μου είναι άψογη.

Πιθανολογώ ότι τα 75 Hz την πείραξαν...Ξαναέβαλα 60 just in case.

Ευχαριστώ που ασχολήθηκες φίλε radiohead. Έκανα αυτά που είπες, το έβαλα στη δεύτερη θύρα, άλλαξα καλώδιο και μετά από λίγο είδα να έχει επανέλθει στα ίσια της  :confused: .

Μετά έβαλα το παλιό καλώδιο και δείχνει πάλι μιά χαρά -τα μαύρα πιό μαύρα από ποτέ.

Αφού σκέφτομαι να ακυρώσω την αλλαγή -μην μου έρθει καμμία με πρόβλημα bleeding ή παγωμένα pixels που σε αυτά τα θέματα η δική μου είναι άψογη.

Πιθανολογώ ότι τα 75 Hz την πείραξαν...Ξαναέβαλα 60 just in case.

Εμένα παίζει άψογα τόσο καιρό που την έχω στα 75 οπότε είσαι άτυχος . Εάν μπορείς να συγκρίνεις την καινούργια που θα σου έστελναν εγώ θα το έκανα και θα έβλεπα ποια θα κρατούσα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νομίζω να έφταιγε αυτό, αλλα το καλώδιο όπως σου είπαν τα παιδιά πρίν.

Μέχρι να βάλω unlimited fps από το μενού του witcher έδειχνε καλά.

Έτσι κι αλλιώς το hdmi καλώδιο που έχω είναι το αρχικό.

Θα κάνω κι άλλα τεστ.

Update: η οθόνη δουλεύει σωστά, όπως όταν την πρωτοπήρα. Δεν δοκίμασα τα 75 Hz, ίσως τα ξαναβάλω κάποια στιγμή.

Αλλά ποιά είναι η γνώμη σας; αξίζουν τα 25% frames παραπάνω σε ένα παιχνίδι; προσωπικά είτε 60 είτε 75 Hz βάλω το witcher 3 δεν καταλαβαίνω κάποια διαφορά σε responsiveness.

Επεξ/σία από nik5163

Παιδες πιθανως να υπαρχει προβλημα. Εδω και καποιες μερες οταν η οθονη ανοιγει ακουγεται σχετικα συχνα ενας ηχος 'τσικ-τσακ'.για να γινω πιο σαφης ειναι ακριβως σαν το ηχο που καναν οι τηλεοράσεις οταν τις κλεισεις μετα απο ωρες. Δεν εδωσα σημασια βεβαια ωστοσο εδω και 2 μερες παρατηρησα οτι ο συγκεκριμενος ηχος γινεται πλεον συνεχως και για 1 ολοκληρη ωρα αφου κλεισω την οθονη...λετε να εχω προβλημα ή να μην ανησυχω;

Μέχρι να βάλω unlimited fps από το μενού του witcher έδειχνε καλά.

Έτσι κι αλλιώς το hdmi καλώδιο που έχω είναι το αρχικό.

Θα κάνω κι άλλα τεστ.

Update: η οθόνη δουλεύει σωστά, όπως όταν την πρωτοπήρα. Δεν δοκίμασα τα 75 Hz, ίσως τα ξαναβάλω κάποια στιγμή.

Αλλά ποιά είναι η γνώμη σας; αξίζουν τα 25% frames παραπάνω σε ένα παιχνίδι; προσωπικά είτε 60 είτε 75 Hz βάλω το witcher 3 δεν καταλαβαίνω κάποια διαφορά σε responsiveness.

Ναι μια μικρή αλλά αντιληπτή διαφορά υπάρχει. Μπορείς να δοκιμάσεις για αρχή 70 fps και μετά να ανεβαίνει κατά ένα τη φορά.

Παιδες πιθανως να υπαρχει προβλημα. Εδω και καποιες μερες οταν η οθονη ανοιγει ακουγεται σχετικα συχνα ενας ηχος 'τσικ-τσακ'.για να γινω πιο σαφης ειναι ακριβως σαν το ηχο που καναν οι τηλεοράσεις οταν τις κλεισεις μετα απο ωρες. Δεν εδωσα σημασια βεβαια ωστοσο εδω και 2 μερες παρατηρησα οτι ο συγκεκριμενος ηχος γινεται πλεον συνεχως και για 1 ολοκληρη ωρα αφου κλεισω την οθονη...λετε να εχω προβλημα ή να μην ανησυχω;

Εμένα η τηλεόραση (panasonic G10) το κάνει συχνά και μάλιστα κλειστή, αλλά δεν μου εμφανίζει κανένα πρόβλημα στην εικόνα.

Είναι σίγουρα από την οθόνη του computer; Μήπως έχεις ενεργοποιήσει κάποιο power save;

Μόλις κάνω shutdown τα windows εμφανίζει ένα παραθυράκι ότι θα κλείσει η οθόνη και μετά από λίγα δευτερόλεπτα σβήνει και δεν ακούγεται τίποτα (μόνο γίνεται πορτοκαλί το power button). Λίγο περίεργο σύμπτωμα μου φαίνεται.

Εμένα η τηλεόραση (panasonic G10) το κάνει συχνά και μάλιστα κλειστή, αλλά δεν μου εμφανίζει κανένα πρόβλημα στην εικόνα.

Είναι σίγουρα από την οθόνη του computer; Μήπως έχεις ενεργοποιήσει κάποιο power save;

Μόλις κάνω shutdown τα windows εμφανίζει ένα παραθυράκι ότι θα κλείσει η οθόνη και μετά από λίγα δευτερόλεπτα σβήνει και δεν ακούγεται τίποτα (μόνο γίνεται πορτοκαλί το power button). Λίγο περίεργο σύμπτωμα μου φαίνεται.

Δεν έχει οπτικό θέμα ως στιγμής. Το θέμα είναι πως κάνει τον ήχο κάθε μισό λεπτο για πάνω από μια ώρα αφού κλείσει... Φοβάμαι απλά μην γίνει κανα μπαμ...ή χαλάσει ...

φιλε μου να το αναφέρεις στην εταιρεία καθώς δεν ειναι φυσιολογικό εμένα δεν κάνει ποτέ κανένα τσικ - τσακ ουτε τσουκ

Καλύτερα να επικοινωνούσες με το κατάστημα ή την HP να σου την αλλάξουν.

Φίλε μου πάρε τηλέφωνο καλυτερα  στο 210 969 6416 και όχι μαιλ, ενημέρωσε τους για το πρόβλημα και πιστεύω ότι θα στην αλλάξουν την οθόνη.

Έτσι έκανα και εγώ λόγο bleeding  και glow <έχω γράψει σε προηγμένο ποστ > και περιμένω την Πέμπτη άλλη οθόνη από HP την οποία θα την συγκρίνω με αυτή που έχω για να δω ποια είναι καλύτερη και όποια μου κάνει, θα την κρατήσω.

Παιδιά καλησπέρα.

Πήρα την απόφαση τελικά να την αγοράσω και εγώ. Έψαχνα άλλο μόνιτορ βέβαια, με λίγα περισσότερα χρήματα και 1440p αλλά δεν με κόβω να αναβαθμίζω σύντομα GPU, οπότε η 27xw μου φαίνεται "μονόδρομος". 

Το θέμα είναι πως στο skroutz http://www.skroutz.gr/s/8012199/HP-Pavilion-27xw.html δεν υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα, την πουλάνε λίγα (κατ'εμε) μαγαζιά και κανένα μαγαζί από αυτά τα 4 δεν εμπιστεύομαι. Συμβαίνει κάτι με το συγκεκριμένο μόνιτορ? Σταμάτησε η παραγωγή? Διάβασα κάπου στα κλεφτά και γρήγορα πως είναι discontinued το μοντέλο λόγω κάποιων προβλημάτων που βρήκαν στην τροφοδοσία or something. Ξέρει κανείς τίποτα? Βάρεσαν false alarms οπότε να την παραγγείλω?

Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...