nik5163 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Επειδή το καλώδιο hdmi που υπήρχε μαζί με την οθόνη δεν φτάνει χρησιμοποίησα ένα άλλο πιο μακρύ. Ομως το hdmi της HP xw έχει φερίτες στα δύο άκρα, ενώ αυτό που χρησιμοποιώ δεν έχει. Λέτε να έχω πρόβλημα με ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές στην οθόνη; (μέχρι τώρα δεν πρόσεξα κάτι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δε νομιζω. Εμένα πάντως είχε μόνο vga καλώδιο στη συσκευασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik5163 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Ξαφνικά η οθόνη δείχνει τα μαύρα μωβ (περίπου), δεν ξέρω πόσο φαίνεται στη φωτογραφία. Την επανέφερα στο factory default αλλά παραμένει το πρόβλημα... Κάρτα γραφικών nvidia gtx 970 (δεν νομίζω να έχει αυτή το πρόβλημα). Θα την δοκιμάσω και με την ενσωματωμένη gpu της m/b, αν και δεν νομίζω να φταίει η gpu. Σε λευτκό φόντο (πχ word) είναι μια χαρά. Ελπίζω το κατάστημα να εφαρμόζει το 7 μέρες doa. Πιστεύετε ότι είναι πρόβλημα της οθόνης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amaretos Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Ξαφνικά η οθόνη δείχνει τα μαύρα μωβ (περίπου), δεν ξέρω πόσο φαίνεται στη φωτογραφία. Την επανέφερα στο factory default αλλά παραμένει το πρόβλημα... Κάρτα γραφικών nvidia gtx 970 (δεν νομίζω να έχει αυτή το πρόβλημα). Θα την δοκιμάσω και με την ενσωματωμένη gpu της m/b, αν και δεν νομίζω να φταίει η gpu. Σε λευτκό φόντο (πχ word) είναι μια χαρά. Ελπίζω το κατάστημα να εφαρμόζει το 7 μέρες doa. Πιστεύετε ότι είναι πρόβλημα της οθόνης; Με τι καλώδιο την έχεις συνδέσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik5163 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 hdmi. Την πρώτη μέρα έδειχνε καλά, μετά χάλασε. Η gpu είναι καινούργια και με την παλιά δεν είχε πρόβλημα. Οι είσοδοι που έχει η οθόνη είναι hdmi και vga. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
userpartali Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 hdmi. Την πρώτη μέρα έδειχνε καλά, μετά χάλασε. Η gpu είναι καινούργια και με την παλιά δεν είχε πρόβλημα. Οι είσοδοι που έχει η οθόνη είναι hdmi και vga. για άλλαξε καλώδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik5163 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 για άλλαξε καλώδιο Καλά όταν πάω σπίτι θα το δοκιμάσω αλλά αμφιβάλλω ότι φταίει το καλώδιο γιατί η παλιά έδειχνε καλά μ αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
userpartali Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Καλά όταν πάω σπίτι θα το δοκιμάσω αλλά αμφιβάλλω ότι φταίει το καλώδιο γιατί η παλιά έδειχνε καλά μ αυτό. επίσης και θύρα εχει 2 hdmi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik5163 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Άλλαξα πρώτα θύρα hdmi:το ίδιο πρόβλημα. άλλαξα καλώδιο: το ίδιο πρόβλημα. Μετά από 10 λεπτά περίπου κοιτάζω και έδειχνε κανονικά. Παρόλα αυτά θα ζητήσω αντικατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Στο κάνει και στον browser και στα win, ή σε video μόνο; Wallpaper ήταν αυτό στη photo; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik5163 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Το κάνει σε video, παιχνίδι, windows, όπου πρέπει να εμφανιστεί μαύρο δείχνει αυτά τα σημάδια. Έκανα επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις + 60 Hz και πάλι το ίδιο πρόβλημα. Σε λευκό φόντο ή σε ανοιχτό μπλε που έχω το desktop, ανοιχτά χρώματα σε browser εμφανίζονται όλα σωστά. Περιμένω αντικατάσταση από HP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Για αρχή θα δοκίμαζα το εύκολο που σου πρότειναν, άσχετα άν έπαιζε ή όχι. Άν ήδη μίλησες ok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik5163 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Για αρχή θα δοκίμαζα το εύκολο που σου πρότειναν, άσχετα άν έπαιζε ή όχι. Άν ήδη μίλησες ok Μα τα δοκίμασα όλα αυτά. Το μόνο που δεν δοκίμασα είναι σε άλλο computer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Είπες οτι μετά απο αλλαγή καλωδίου σε κάποια φάση έστρωσε. Τώρα δεν είναι κομπλέ; Άν έχεις το παλιό monitor κούμπωσέ απο περιέργεια για να δείς άν είναι θέμα ρυθμίσεων κάρτας ή software γιατί πιθανότατα πείραξες και δοκίμασες αρκετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik5163 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Είπες οτι μετά απο αλλαγή καλωδίου σε κάποια φάση έστρωσε. Τώρα δεν είναι κομπλέ; Άν έχεις το παλιό monitor κούμπωσέ απο περιέργεια για να δείς άν είναι θέμα ρυθμίσεων κάρτας ή software γιατί πιθανότατα πείραξες και δοκίμασες αρκετά. Δεν έστρωσε από το νέο καλώδιο, είχα βάλει το παλιό και έδειξε OK, χωρίς αλλαγές software όπως είπα (reset to factory settings). Δεν μπορώ να βασιστώ σε οθόνη που χαλάει έτσι ξαφνικά η εικόνα. Μπορεί πάλι οποιαδήποτε να ξαναχαλάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα