Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ολη αυτη η καταντια με τα windows 7- 8.1 fanboys δεν παλευεται αλλο! Αν δεν τα γουσταρετε

ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ.

Αλλα καντε μας την χαρη και σταματιστε να μπaiνετε στο πρωτο forum που θα βρειτε για να γράψτε οτι μ@λακια σας κατεβει για τα Windows10...

Και το χειροτερο ειναι οτι ολες αυτες οι αμοιβαδες που κραζουν τα Win10 τυχαινει να μην τα εχουν δοκιμασει καν...

τα έχω δοκιμάσει και μου αρέσουν αλλά τέτοιες πολιτικές είναι κατακριτέες,δεν κατάλαβα εγώ μπορεί να χρειάζομαι τα 7 η μπορεί τα 10 να ήταν πατάτα,γιατί να μην μπορώ στο μέλλον να αναβαθμίσω με παλιό λειτουργικό ? ντε και καλά να πουλήσει η microsoft 10άρια και να τα διαδώσει ? τόσο πολύ και το βάρος πέφτει και στις intel,amd,qualcom που δέχονται τις μακακίες.

• Like 1
  • Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Για πείτε μου όλοι εσείς οι έξυπνοι, σε μια επιχείρηση όταν αγοράσεις νέο υπολογιστή με τον νέο επεξεργαστή (αναγκαστικά) πόσοι drivers θα λειτουργούν στα windows 10 από εκτυπωτές μέχρι μηχανισμούς έκδοσης Ζ...; 

• Like 1
Δημοσ.

Να έχεις smartphones και να μην υποστηρίζονται από το πιο εξελιγμένο OS version είναι ένα πράγμα.

Να έχεις PC και να γκρινιάζεις που υποστηρίζονται από το πιο εξελιγμένο OS version είναι άλλο.

Να έχεις smartphones και να θες διακαώς το πιο τελευταίο OS version είναι ακόμα ένα πράγμα.

Να έχεις PC και να γκρινιάζεις επειδή θες διακαώς το παλιό OS version είναι αλλο ακόμα ένα.

LOL

Μόδα είναι θα περάσει.

• Like 10
Δημοσ.

Ρε παιδιά αφού έχετε θέμα γιατί δεν αλλάζετε λειτουργικό να μην σας κατασκοπεύουν να σας δίνουν υποστήριξη μια ζωή και ότι άλλο σας κάνει και να αφήσετε εμάς στην ησυχία μας?

• Like 4
  • Super Moderators
Δημοσ.

Για πείτε μου όλοι εσείς οι έξυπνοι, σε μια επιχείρηση όταν αγοράσεις νέο υπολογιστή με τον νέο επεξεργαστή (αναγκαστικά) πόσοι drivers θα λειτουργούν στα windows 10 από εκτυπωτές μέχρι μηχανισμούς έκδοσης Ζ...;

Ας κατηγορήσουν τον κατασκευαστή του εκτυπωτή ή του Χ προϊόντος, να κόψει το λαιμό του να βγάλει drivers και για τις παλιές του συσκευές...

Από την μία πλευρά δεν έχουμε πρόβλημα που ο κατασκευαστής των υποσυστημάτων ή περιφερειακών δεν υποστηρίζει τα προϊόντα του, γιατί πως αλλιώς θα αγοράσεις το καινούριο μοντέλο του αν δεν έχει χαλάσει το παλιό που σε καλύπτει σε περίπτωση που έχεις πρόσφατο λειτουργικό κι από την άλλη κράζουμε την MS που σταματάει την υποστήριξη των νέων και μελλοντικών επεξεργαστών στα παλιά της λειτουργικά για να προωθήσει το τελευταίο της...

2 μέτρα και 2 σταθμά ftw!

• Like 9
Δημοσ.

αλλά τέτοιες πολιτικές είναι κατακριτέες

Δηλαδή θα πρέπει όταν βγαίνει ένα λειτουργικό να έχουμε υποστήριξη για τα 40 επόμενα χρόνια, αλλιώς θα είναι κατακριτέο? Καταρχήν δεν σου λέει καν πως δεν θα λειτουργεί σίγουρα, απλά δεν θα υπάρχει official support. Με τέτοια λογική θα έπρεπε να έχουμε μείνει ακόμα στα 32bit.

Κάποια στιγμή πρέπει να υπάρχει πρόοδος, δεν μπορείς να σέρνεις δεκαετίες απαρχαιομένης τεχνολογίας για πάντα.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή για να καταλάβουμε, αγοράζεις νέο υπολογιστή όπου και φυσιολογικά θα βάλεις νέα windows. Προς τί τότε ορισμένοι διαμαρτύρονται ότι δεν θα δουλεύουν σωστά σε παλιά windows. Έτσι και αλλιώς το χαντακώνεις το μηχάνημα με παλιά windows. Τα παλιά θα συνεχίζουν να δουλεύουν κανονικά. Ξεκολήστε...

γιατι μηπος δεν θελουν ολοι να εχουν full set of spyware στο pc τους? (w10)

Δημοσ.

σε εκτυπωτες, ειδικα ακιδων, μια χαρα παιζουν μπαλα...σε λειζερ, εαν δεν βρισκεις drivers, βαλε για 8.1, μαλλον θα παιξουν. οσο για τα μηχανακια που βγαζουν "ζ", τα οποια πριν βγαλουν ζ βγαζουν υπογραφες, μιας και ειναι το σημαντικο, ειναι ευθηνη της καθε εταιριας να τα κανει να παιξουν, οχι της MS. Οπως ειναι ευθυνη της εταιριας να τα συνδεσει με online αποστολη δεδομενων ΕΑΝ γινει,  οπως ειναι ευθυνη της εταιριας να βγαζει με συγκεκριμενη γραμμογραφιση το αρχειο για να φαινονται τα συνολα. εαν εχεις αρχαιο ΕΑΦΔΣΣ και δεν σου παιζει, βαλε τον σε vm, μια χαρα παιζει...αυτη την δουλεια κανουμε, την ξερουμε, αστο αυτο το κομματι.... αυτο το " θελω νεο pc με παλιο λειτουργικο " ειναι σαν να λες γιατι η φεραρι δεν βγαζει αμαξι ψηλο και 1600αρι αφου αυτα ειναι μονο για την ελλαδα..... αυτα βγαζει, τι να κανουμε???

δικαιολογιες, αιωνες πισω θα μεινουμε, εξω πληρωνουν με nfc και εμεις ψαχνουμε drivers για xp...

• Like 3
Δημοσ.

Ρε πάμε καλά;;; Σοβαρά τώρα, τι ναρκωτικά παίρνετε κάποιοι; "Αμοιβάδα", " Ξυπνήστε", "12άχρονα"... Ρε πάμε καλά εδώ μέσα;;;

Είστε σε ένα τεχνολογικό forum, όχι σε ένα νοσταλγικό forum, να θυμάστε λειτουργικά ετών πίσω!!!

Σας τα δίνει δωρεάν, σας παρέχει υποστήριξη ετών, τι στο διάολο άλλο θέλετε;;; Αν για σας τα Windows 10 είναι απλά ή νέα μόδα να γκρινιαζετε για να ξεφευγετε από τη μίζερη ζωή σας, kudos! Αλλιώς βαλτε Windows XP με έναν athlon και θα είστε και μάγκες που οι κακές πολυεθνικές δεν κατάφεραν να σας πιάσουν κοροιδα, σα την υπόλοιπη μάζα... Μάλλον σε κάποιους δεν κάνει καλό να βλέπουν Λιακόπουλο...

Αυτά. Καλή συνέχεια στους "έξυπνους" και αφήστε εμάς τις "αμοιβάδες" να τα έχουμε όλα (σα δε ντρεπομαστε!)...

Υ.Γ. να φανταστώ είστε οι ίδιοι που είστε ευχαριστημένοι να παίρνετε καινούργιο Android και να μην παίρνει ούτε ένα update...

• Like 10
Δημοσ.

ευτυχως εχω γνωσεις για να ειμαι ευελικτος ωστε να μην χρειαζεται η τσεπη μου και οι συνηθειες μου συμβατοτητες με τις πολιτικες εταιριων . 

• Like 1
Δημοσ.

Ολη αυτη η καταντια με τα windows 7- 8.1 fanboys δεν παλευεται αλλο! Αν δεν τα γουσταρετε

ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ.

Αλλα καντε μας την χαρη και σταματιστε να μπaiνετε στο πρωτο forum που θα βρειτε για να γράψτε οτι μ@λακια σας κατεβει για τα Windows10...

Και το χειροτερο ειναι οτι ολες αυτες οι αμοιβαδες που κραζουν τα Win10 τυχαινει να μην τα εχουν δοκιμασει καν...

Forum (στην εποχή μας) = [διαδικτυακός τόπος όπου τα εγγεγραμμένα μέλη ανταλλάσσουν απόψεις πάνω σε συγκεκριμένο θέμα]....

Αυτό το "όποιος δε γουστάρει αυτό το προϊόν να μη σχολιάζει..." μόνο στο insomnia.... αμάν πια

ΔΕΝ τα κατέβασα ΚΑΙ θα σχολιάζω όσω θέλω (εκτός της περίπτωσης που παραβώ τους κανόνες καιι σβηστούν μηνύματα μου).

Επί του θέματος.... ναι πρέπει να υπάρχει πρόοδος... αλλά δε με πείθει η MS.... πιο πολύ για μια ακόμη επιθετική κίνηση αγωνίας να εδραιώσει τα 10.....

Προσωπικά όσο αυτή επιμένει.... τόσο προσπαθώ να κάνω το debian το αποκλειστικό μου OS....

Δημοσ.

Δηλαδή όποιος έχει Skylake αυτή τη στιγμή πρέπει να μεταβεί σε Win 10, αλλιώς μπορεί μετά από κάποιο update μελλοντικά να έχει πρόβλημα...

Η κατάλαβα λάθος;

Δημοσ.

εμενα το μονο που με ποναει ειναι η καρτα ηχου μου που παιζει μονο σε 7ρια και λιγο το οτι τα 10ρια ειναι τοσο φλατ που τα βαριεσαι πολυ συντομα και με μεγαλη "ανεση", ακομα και αν ειναι πιο σταθερα απο τα 7ρια (λιγο χλωμο)

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή όποιος έχει Skylake αυτή τη στιγμή πρέπει να μεταβεί σε Win 10, αλλιώς μπορεί μετά από κάποιο update μελλοντικά να έχει πρόβλημα...

Η κατάλαβα λάθος;

πολυ καλα καταλαβες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...