GrandGamer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 εξηγησε μου γιατι ειναι εκβιασμος το DX12? Γιατί δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μην τρέχει σε Windows 7/8.1. Το Vulkan από την άλλη, θα παίζει και σε XP. 2
l337 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Linux & πάλι linux! Έχει κάνει τα πάντα η MS για να μας περάσει με το ζόρι αυτά τα γαμ@10, αυτό τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα! Προσωπικά έχω κάνει ήδη ολική μετάβαση πριν αρκετό καιρό σε linux και είμαι πάρα πολυ ευχαριστημένος! Δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα και όλα δουλεύουν όπως πρέπει. Αντίστοιχα προγράμματα που χρησιμοποιεί ένας απλός χρήστης υπάρχουν και αρκετα μάλιστα επομένος θα αναφερθώ σε αυτούς που το σκέφτονται (για μην αρχίσουν "τα παιδία της MS" τα πολλά λόγια), κάντε την μετάβαση άφοβα! Τα πράγματα έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ και γίνονται ακόμα καλύτερα! (ταχήτυτα, υποστήριξη, συμβατότητα, apps και ένα κάρο άλλα...) Υπάρχουν τόοοοσες διανομές για κάθε ανάγκη και γούστο! Ποια είναι δηλαδή τα πάντα που σου έκανε η ms ώστε να σου περάσει τα 10;
maria.gal Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Έχει αρχίσει να γίνετε κουραστικό να διαβάζεις τα σχόλια σε κάθε ανάρτηση θέματος. Καμία ουσία σε αυτά που γράφονται στα σχόλια (εκτός από κάποια) πολύ χαμηλό το επιδίδομαι. Θα μου πείτε γιατί τα διαβάζω? είπα υπάρχουν και κάποια ουσιαστικά σχόλια αναγκαστικά διαβάζω και τα υπόλοιπα.. Απορώ πόντος γιατι δεν σας ενοχλεί που τα mac έχουν το δικό τους και μόνο αυτό λογισμικό..
GrandGamer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Απορώ πόντος γιατι δεν σας ενοχλεί που τα mac έχουν το δικό τους και μόνο αυτό λογισμικό.. Ποιος το είπε αυτό; τα Mac είναι κανονικά PC, αν θες να περάσεις Windows ή Linux αντί για MacOS X μπορείς.
atheatos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Έχει αρχίσει να γίνετε κουραστικό να διαβάζεις τα σχόλια σε κάθε ανάρτηση θέματος. Καμία ουσία σε αυτά που γράφονται στα σχόλια (εκτός από κάποια) πολύ χαμηλό το επιδίδομαι. Θα μου πείτε γιατί τα διαβάζω? είπα υπάρχουν και κάποια ουσιαστικά σχόλια αναγκαστικά διαβάζω και τα υπόλοιπα.. Απορώ πόντος γιατι δεν σας ενοχλεί που τα mac έχουν το δικό τους και μόνο αυτό λογισμικό.. Απορώ που κολλάνε τα mac στο θέμα... Δεν μας ενοχλεί γιατι 30 χρόνια τωρα το έχουμε συνιθίσει. Αντιθετα την microsοft δεν την έχουνε συνιθίσει να macίζει , ασχέτως αν, όσοι έχουμε σχέση με mac το λέγαμε χρόνια τωρα.
gvourv Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΤΥΡΟΠΙΤΟΥΜΠΕΣ.....ΕΙΠΑΜΕ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΑΣΤΑΚΟΣ...WINDOWS 7.....ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ....ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ 7....ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ PC ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑΙΝΙΕΣ...ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥΣ ΤΟ 2020 ΤΕΛΟΣ Η MICROSOFT...WINDOWS 7 FOR EVER ΜΑΓΚΕΕΕΣ!!!!ΜΕΤΑ ΤΑ 7 ΕΙΝΑΙ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ MICROSOFT...ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΓΗΚΑΝ ΚΑΛΑ ΤΑ 7 ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ...ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ MICROSOFT???EEE???
l337 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Πιο άσχετος και ούγκανος πεθαίνεις..(μη γράφεις με κεφαλαία επίσης, ΔΕΝ δίνουν πόντους στα ανύπαρκτα επιχειρήματα σου) 4
BabisTs Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 και τελικα οπως παντα δε θα γινει τπτ και τσαμπα σκοτωνεστε....... +1
YngwieMalmsteen Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Πάλι καλά που έστω και ένας το κατάλαβε. Ότι καλύτερο έχει βγάλει η Microsoft τελευταία. Οι περισσότεροι δεν τα έχουν δει καν, και τα σχολιάζουν! Νομίζουν πως είναι σαν τα 8... Ποια 40 χρόνια μωρέ ? Τα Windows 8.1 ούτε 2 χρόνια δεν έκλεισαν στην αγορά. Και υποτίθεται ότι θα ήταν το τελευταίο λειτουργικό της MS και πως έκτοτε θα αναβάθμιζε για πάντα αυτά... Μέχρι που άλλαξε γνώμη και είπε να πει το ίδιο παραμύθι και για τα 10. 4) Κατεβάζουν μόνα τους ότι θέλουν, όχι μόνο updates αλλά και λογισμικό τρίτων, χωρίς να σε ρωτήσουν. (ενίοτε και bugαρισμένους drivers που κρασάρουν το σύστημα και σε αναγκάζουν να μπουτάρεις σε safe boot) 5) Κάνουν uninstall (!) χωρίς τη συγκατάθεσή σου λογισμικό που έχεις εγκαταστήσει ο ίδιος, για να εγκαταστήσουν στη θέση του τη π@παριά που θέλει η Microsoft. 6) Χρειάζονται περίπου 40 ~ 50 λεπτά να τα ρυθμίζεις μέχρι να κλείσεις χειροκίνητα όλα τα spyware τα οποία είναι ανοικτά by default. 7) Μπουτάρουν πιο αργά από ότι τα 8.1. 8) Έχουν κενά ασφαλείας και στο πρώτο 2ωρο όταν τα είχα περάσει, έπιασε ο υπολογιστής ιό. 9) Έχουν αφαιρέσει τη γραμμή που διαχωρίζει τον χώρο παραθύρων που άμα κάνεις κλικ μπορείς να κάνεις drag + drop με τον λειτουργικό χώρο του παραθύρου, με αποτέλεσμα να πατάς το ποντίκι στη τύχη 3-5 φορές μέχρι να το πιάσεις σωστά. 10) Έχουν αφαιρέσει την ιδιότητα στο ενεργό παράθυρο να χρωματίζεται για να καταλαβαίνεις άμα έχεις πολλά ανοικτά πιο από όλα είναι το ενεργό, με αποτέλεσμα να μπερδεύεσαι. 11) Έχουν bugs, όπως το ότι όταν μεταφέρει αρχεία από έναν φάκελο στον άλλο, μερικές φορές δεν εμφανίζονται τα εικονίδια τους και είναι σαν να μην τα έχεις περάσει ενώ είναι περασμένα... Ποιοι είναι οι δεινόσαυροι ? Τα Win 8.1 που βγήκαν πριν 2 χρόνια ? Ή τα 8 για τα οποία η Micro υποσχέθηκε πως θα είναι η τελευταία έκδοση των Windows ? ------------------- Δηλαδή εγώ που πήρα 8.1 πριν ένα χρόνο, να μη μπορώ να κάνω καμία αναβάθμιση ξανά, αυτό θέλετε να μας πείτε ορισμένοι ? Το thread έχει 5 σελίδες, και από αυτές τις 5, στις 4 όλα τα ποστ βρίζουν τους "ανθρώπους που δεν τους άρεσε η κίνηση της Microsoft". Παιδιά, μόνοι σας βρίζεστε. Τι το κάνατε εδώ πέρα ? Κανονικά θα έπρεπε να κλειδωθεί το θέμα. Αντί να συζητάτε, βγάζετε τις πίκρες σας με βρισιές προς άλλα μέλη. 4) Λογισμικό τρίτων, κατεβάζει μόνο drivers για τα περιφερειακά σου, και αν δεν τα θες, έχει επιλογή να τα απενεργοποιήσει και να μην τα κατεβάζει μόνο του. Αν εννοείς εφαρμογές τρίτων τις εφαρμογές του market, υπάρχουν στη λίστα μόνο όταν ανοίγει ο υπολογιστής από format, και δεν είναι ήδη εγκατεστημένα, αλλά συντομεύσεις για το market. Δεξί click, uninstall, έφυγαν. 5) Αυτό έγινε στο μεγάλο update και έκανε απεγκατάσταση ηλίθια προγράμματα που πίστευε η MS ότι δεν είναι συμβατά (όπως π.χ. Speccy). Απίστευτη ηλιθιότητα εκ μέρους της MS, την κράξανε και ελπίζω να μην επαναληφθεί. Νομίζω ότι μία ενημέρωση ότι το τάδε πρόγραμμα δεν είναι συμβατό, θα ήταν αρκετό, και θα αποφάσιζε ο χρήστης τι θα έκανε. Τίποτα όμως δεν το έκανε Uninstall και στη θέση του να βάλει κάτι άλλο. Μετά το update είχαν αλλάξει τα default προγράμματα. Έπρεπε να βάλεις πχ. το Acrobat Reader να ανοίγει τα .pdf, γιατί άνοιγαν με τον edge. Ήταν διαδικασία των 2-3 δευτερολέπτων. Δεν ενόχλησε κανέναν. 6) Δηλαδή σε πειράζει που σου δίνει επιλογές για την τηλεμετρία, επειδή θα σου φάει χρόνο να φτιάξεις τις ρυθμίσεις... Μάλιστα.... Πάρε android και άσε να στέλνονται όλα by default χωρίς επιλογές ιδιωτικότητας, επειδή... έτσι... 7) Bootάρουν ΕΠΙΚΑ πιο γρήγορα από 8.1. 8) PEBCAK 9) Δες το 8 10) Βάλε χρώμα απ'τις επιλογές στα παράθυρα, και δες ξανά αυτό που ψάχνεις. 11) Κάνε format γιατί έχεις κολλήσει... γρίπη.
Leo360 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Πραγματικά κλειδώστε το θέμα... Ο ένας λέει "με το ζόρι να βάλω τα 10?"... Πιο ζόρι ρε φίλε, σου λέει ότι ΜΠΟΡΕΙΣ, δε σου έκανε αυτόματα το update και πήρες τα 10!!! Ο άλλος... "έχει ασυμβατότητες με προγράμματα των XP/7" και μετά λέει "για Linux όλοι!!!"... Το ότι στα Linux θα τα βρεις έστω αυτά τα προγράμματα το πιστεύεις μόνο εσύ (άντε και ο από πάνω). Το αγαπημένο μου... "ότι λειτουργεί δε το αλλάζεις!"... Δε σε βλέπω ακόμα με 3310 Nokia ή με Windows 98... Τι, χάλασαν και τα άλλαξες ή και σε αυτό σε ανάγκασαν? Ένα ακόμα ανέκδοτο: "τα 8.1 bootάρουν πιο γρήγορα!"... Μάλλον θα εννοείς σε σχέση με την Insider Preview, αλλιώς δεν εξηγείται... Και για να τελειώνουμε με το θέμα: ΚΑΝΕΙΣ δε νοιάζεται για την προσωπική σου ζωή ρε Ελληνάρα, ΚΑΝΕΙΣ όμως!!! Κάποιοι είναι απλά για την Πάνια, αλλά ως εκεί!!! Το ότι ένας γίγαντας λογισμικού θέλει να έχει ΕΝΑ OS για ΟΛΕΣ του τις συσκευές (κινητά, tablet, laptop, PC, Xbox) ώστε να μπορεί να παρέχει πιο γρήγορα λύσεις σε προβλήματα κλπ, καθώς και το universal store είναι οι ΜΟΝΟΙ λόγοι που η Microsoft παλεύει για να πείσει τους "Λιακόπουλους" να αναβαθμίσουν σε Windows 10!!! Αν νομίζετε ότι θα σας πάρει κάποιος στα σοβαρά επειδή το παίζετε ιστορίες και ψαγμένοι, γελάνε και τα τσιμέντα... Συνεχίστε να τρώγεστε για τον θάνατο των περασμένων OS (να κάνουμε petition για τα 95?) αλλά σταματήστε να πετάτε τις κοτσάνες σας!!! Καλά, από γραφικούς και κουραστικούς τύπους άλλο τίποτα... Αλλά αυτούς ήδη τους ξέρουμε, οπότε... 4
Odyss3us Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 1) Πες μου μια καινοτομία μετά τα 7 που να με κάνει να θέλω να αναβαθμίσω σε 8 ή 10. Εκτός απο τον εκβιασμό του άρθρου και τον εκβιασμό με το DX12. @Odyss3us Το Vulkan είναι και cross platform και στηρίζεται απο Valve, AMD,NVIDIA, GOOGLE, μπορει και SONY στο PS4. https://www.khronos.org/vulkan Θα πάρουν Vulkan Drivers και τα Windows 7-8. Τώρα μην μου πεις ότι η MS είχε θέμα να κάνει port το DX12 στα 7-8. http://www.kitguru.net/wp-content/uploads/2015/09/valve_dx12_vs_vulkan.jpg ωστε Βαλκαν ε; αρα εφοσον εχεις εναλλακτικη -και μπραβο σου- γιατι κλαιγεσαι παραπανω περι εκβιασμου;
adtakhs Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Τα χρήματά μου όταν τα έπαιρνε για τα win 8.1 δεν μου είπε πως τα παίρνει και μου παρέχει 1 έτος υποστήριξη. Επίσης δεν αγόρασα τα 10 αλλά τα 8 και αυτά θέλω να τρέχω στο pc. Ή ms όταν πουλούσε 8.1 δεν ανέφερε πουθενά πως υποστηρίζει μόνο το υπάρχον hw . 3
mpentenis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 λοιπον για να ισιωσετε καποιοι με την ιδιωτικοτητα, θα σας περιγραψω απλη διαδικασια πιστοποιησης με το διαβατηριο για να σειτε τι συμβαινει εξω απο την σπηλια σας.... γραφομαι σε τραπεζα του εξωτερικου, κατεβαζω το app και ζηταω πιστοποιηση στοιχειων μου με χρηση διαβατηριου. βγαζω φωτο το διαβατηριο, βγαζω φωτο την μουρη μου, τα στελνω, μου απαντουν οτι δεν φαινονται καλα, με ρωτανε εαν το διαβατηριο εχει στο εξωφυλλο ενα τετραγωνακι με ενα κυκλο στην μεση, λεω ναι, μου απαντούν βαλε το τηλεφωνο σου πανω στο διαβατηριο. το ακουμπω, αμεσως στην οθονη φαινονται τα στοιχεια μου. καπου εκει πεταξα εγω μπλε οθονη.... ακομα ασχολειστε με ιδιωτικοτητα ενω ειστε online, ενω μπορουν μη κρατικοι φορεις να κανουν πανηγύρια... https://en.wikipedia.org/wiki/Biometric_passport#European_Union
kurokokoro Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Πραγματικά κλειδώστε το θέμα... Ο ένας λέει "με το ζόρι να βάλω τα 10?"... Πιο ζόρι ρε φίλε, σου λέει ότι ΜΠΟΡΕΙΣ, δε σου έκανε αυτόματα το update και πήρες τα 10!!! Ο άλλος... "έχει ασυμβατότητες με προγράμματα των XP/7" και μετά λέει "για Linux όλοι!!!"... Το ότι στα Linux θα τα βρεις έστω αυτά τα προγράμματα το πιστεύεις μόνο εσύ (άντε και ο από πάνω). Το αγαπημένο μου... "ότι λειτουργεί δε το αλλάζεις!"... Δε σε βλέπω ακόμα με 3310 Nokia ή με Windows 98... Τι, χάλασαν και τα άλλαξες ή και σε αυτό σε ανάγκασαν? Ένα ακόμα ανέκδοτο: "τα 8.1 bootάρουν πιο γρήγορα!"... Μάλλον θα εννοείς σε σχέση με την Insider Preview, αλλιώς δεν εξηγείται... Και για να τελειώνουμε με το θέμα: ΚΑΝΕΙΣ δε νοιάζεται για την προσωπική σου ζωή ρε Ελληνάρα, ΚΑΝΕΙΣ όμως!!! Κάποιοι είναι απλά για την Πάνια, αλλά ως εκεί!!! Το ότι ένας γίγαντας λογισμικού θέλει να έχει ΕΝΑ OS για ΟΛΕΣ του τις συσκευές (κινητά, tablet, laptop, PC, Xbox) ώστε να μπορεί να παρέχει πιο γρήγορα λύσεις σε προβλήματα κλπ, καθώς και το universal store είναι οι ΜΟΝΟΙ λόγοι που η Microsoft παλεύει για να πείσει τους "Λιακόπουλους" να αναβαθμίσουν σε Windows 10!!! Αν νομίζετε ότι θα σας πάρει κάποιος στα σοβαρά επειδή το παίζετε ιστορίες και ψαγμένοι, γελάνε και τα τσιμέντα... Συνεχίστε να τρώγεστε για τον θάνατο των περασμένων OS (να κάνουμε petition για τα 95?) αλλά σταματήστε να πετάτε τις κοτσάνες σας!!! Καλά, από γραφικούς και κουραστικούς τύπους άλλο τίποτα... Αλλά αυτούς ήδη τους ξέρουμε, οπότε... http://www.computerworld.com/article/2983633/microsoft-windows/microsoft-pushes-windows-10-upgrade-to-pcs-without-user-consent.html
l337 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 http://www.computerworld.com/article/2983633/microsoft-windows/microsoft-pushes-windows-10-upgrade-to-pcs-without-user-consent.html Πριν κάνεις τα updates, πρώτο πρώτο update είναι το upgrade σε win 10. Οπότε όποιος δεν επιθυμεί το upgrade, απλά κάνει untick το box και hide notification. To "without user consent" του άρθρου αφορά κάποιους που κάνουν αυτόματα updates (καταστροφικό, πρώτα απ' όλα για λόγους ασφαλείας).
Προτεινόμενες αναρτήσεις