dimikanakis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Η κάθε εταιρεία έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει αν δεν σας αρέσει δεν την ακολουθάτε έτσι και αλλιώς σας ζήτησε το ποσό των 0 ευρώ για να έχετε φουλ υποστηρίξη...τεσπα όσο αναφορά το privacy θα σας παρακαλέσω να διαβάσετε τους όρους και να μην λέτε αυθαίρετα ότι θέλετε γιατί η παραπληροφόρηση δεν υπάρχει σε αυτό το site Φιλικά πάντα 1
Stefanos83b Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Έβγαλε μια ψαρωτική είδηση η M$, και φαγωθηκατε ολοι μεταξύ σας. Είναι γνωστό εδώ και χρόνια, οτι αναλογα με το ετος που αγόρασες p.c. υπάρχει μια έκδοση Windows που δουλεύει καλύτερα πάνω στο hardware του. Εγω που έχω pc του 2012 δουλεύει σωστά ειτε με 7 είτε με 8.1, στα 10αρια μου crasharei το audio. Οποτε δεν τα έβαλα ποτέ. Αμα κάποιος πάρει καινούργιο pc, ας το δουλέψει με 10αρια, και αμα κάποιος εχει p4 με τα XP. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΓΕΣΤΕ. 1
l337 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Ναι αλλά εγώ έχω 8.1 βρε αδερφέ, που μου αρέσουν κιόλας, και δεν τα χω ούτε ένα χρόνο... Τα 10 τα δοκίμασα τη μέρα που βγήκαν και δε μου άρεσαν, για τους λόγους που ανέφερα στο άλλο quote. Κρίμα δεν είναι να μη μπορώ να χαρώ τον zen όταν βγει με τα 8.1 ? Καταρχήν προς αποφυγή παρεξήγησης να ξαναπω ότι τα 8/8.1 δεν τα θεωρώ παλιά (ακόμη). Όσον αφορά την πολιτική της εταιρίας όμως, εκείνη κάνει το κουμάντο είτε μας αρέσει είτε όχι. Εμείς κάνουμε κουμάντο στο αν θα συνεχίσουμε να είμαστε πελάτες η όχι. Δεν μπορούμε να απαιτούμε από μια εταιρία να βγάζει το προιόν της στα μέτρα που εμείς ακριβώς θέλουμε. Καταναλωτές είμαστε, αν δεν μας αρέσει ένα προιόν ή η πολιτική μιας εταιρίας τα ζυγίζουμε και εάν δεν μπορεί να γίνει ανεκτό τότε πάμε σε άλλα προιόντα (άλλων εταιριών).
Red_Phantom Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Με λίγα λόγια να μέναμε για πάντα στο msdos γιατί λειτουργεί και δεν κάνει να το πειράξουμε ούτε να το αλλάξουμε... Με την ίδια νοοτροπία μια χαρά ήταν οι άμαξες, λειτουργούσε μια χαρά, γιατί κάναμε αυτοκίνητα; Μπορώ να πω πολλά πολλά παραδείγματα για το ότι αυτό που έκανα quote είναι...να το πω κομψά; ...ηλίθιο Εξαρτάται πως το βλέπεις το θέμα. Εγώ το βλέπω ως εξής: Η μετάβαση απο: DOS - Win 3.11 - WIN95/98 - WIN XP - Win 7 ήταν απαραίτητη τεχνολογικά, αλλά και για λόγους χρηστικότητας των Η/Υ. Αυτά ήταν καινοτόμα προϊόντα. Και εκεί διαισθητικά κόλλησε ο "average Joe" και καλώς έκανε.
dimkord Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Για να καταλαβω, ειμαστε στο 2016, συζηταμε για κατι που θα γινει το 2020, και αναφερουμε λεξεις οπως windows XP (2002) και windows 7 (2009). Αυτα ειναι αρχαια ιστορια. Σα να σου λενε οτι στο νεο σιδηροδρομικο δικτυο δε θα μπορουν να τρεξουν ατμομηχανες και να γκρινιαζεις. Δεν ειναι αναγκασμενη μια εταιρια να υποστηριζει ενα λειτουργικο που βγηκε 10-20 χρονια πριν, επειδη 5 ατομα θα θελησουν το 2020 να το εγκαταστησουν στο νεο τους μηχανημα. Ας βρουν τροπο ή στην τελικη ας πανε αλλου. Οσο για το θεμα της παρακολουθησης, hello, σας παρακολουθουν ετσι και αλλιως, απο τη στιγμη που πατησατε "συνδεση" στο 56αρι μοντεμ σας εκεινα τα αρχαια χρονια, ή οταν βαλατε στην τσεπη σας κινητο με χιλιους δυο αισθητηρες πανω, ή οταν κανατε αναληψη απο ΑΤΜ, ή οταν χρησιμοποιειτε πιστωτικη, ή οταν οι ιατρικες εξετασεις σας περαστηκαν σε ενα ονλαιν συστημα κ.ο.κ. Καθηστε ενα βραδυ, νοσταλγηστε εκεινα τα χρονια με ενα ουισκι διπλα στο τζακι, πειτε αντιο και παμε παρακατω. 1
comfuzio Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Εξαρτάται πως το βλέπεις το θέμα. Εγώ το βλέπω ως εξής: Η μετάβαση απο: DOS - Win 3.11 - WIN95/98 - WIN XP - Win 7 ήταν απαραίτητη τεχνολογικά, αλλά και για λόγους χρηστικότητας των Η/Υ. Αυτά ήταν καινοτόμα προϊόντα. Και εκεί διαισθητικά κόλλησε ο "average Joe" και καλώς έκανε. Αυτό δεν είναι λάθος αλλά μετά τα 7 υπάρχουν και άλλα καινοτόμα πράγματα που έκανε η m$ και δεν υπάρχει λόγος για να μένουμε σε retro καταστάσεις! Θα έλεγα ότι ο μόνος λόγος είναι το οικονομικό αλλά αφού είναι δωρεάν...πάει και αυτός!
Odyss3us Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Έβγαλε μια ψαρωτική είδηση η M$, και φαγωθηκατε ολοι μεταξύ σας. Είναι γνωστό εδώ και χρόνια, οτι αναλογα με το ετος που αγόρασες p.c. υπάρχει μια έκδοση Windows που δουλεύει καλύτερα πάνω στο hardware του. Εγω που έχω pc του 2012 δουλεύει σωστά ειτε με 7 είτε με 8.1, στα 10αρια μου crasharei το audio. Οποτε δεν τα έβαλα ποτέ. Αμα κάποιος πάρει καινούργιο pc, ας το δουλέψει με 10αρια, και αμα κάποιος εχει p4 με τα XP. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΓΕΣΤΕ. Alithinos εγραψε: Ναι αλλά εγώ έχω 8.1 βρε αδερφέ, που μου αρέσουν κιόλας, και δεν τα χω ούτε ένα χρόνο... Τα 10 τα δοκίμασα τη μέρα που βγήκαν και δε μου άρεσαν, για τους λόγους που ανέφερα στο άλλο quote. Κρίμα δεν είναι να μη μπορώ να χαρώ τον zen όταν βγει με τα 8.1 ? δεν ειναι μονο θεμα ημιμαθειας αλλα και αντιληπτικοτητας οπως καταλαβαινεις...
king2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Για μένα καλά κάνει. Από το 2003 έχουμε 64bit cpu και λίγο μετά dual core και βάλε και ακόμα και τώρα 13 χρόνια μετά είμαστε σκλάβοι των 32bit/single thread προγραμμάτων! Αρέσει δεν αρέσει κάποια στιγμή πρέπει κάποιος να πάρει την απόφαση και να ρίξουμε λήθη στο παρελθόν! Έτσι και με τα O/S, ο άλλος θέλει σε pc του 2016+ να τρέχει msdos ή xp...Τραγικό! Η M$ έδωσε δωρεάν (έστω σε όσους έχουν win7+) το πιο ωραίο, γρήγορο, απροβλημάτιστο o/s που έχει κάνει ever! Kudos από εμένα στην m$! Όλα σωστά αλλά δεν έδωσε κανένα λειτουργικό δωρεάν. Από τις πληροφορίες μόνο που περνει από κάθε χρήστη θα βγάλει τα 10πλασια από ότι θα έβγαζε αν έδινε τα Windows 10 200 ευρώ αλλά είχε το privacy των Windows xp. Τα λεφτά είναι στο privacy και η MS βρήκε μια εύκολη λύση για να τα πέρνει και να λέει και ευχαριστώ ο χρήστης. Για μένα μένω στα Windows 7 μέχρι το 2020 και έπειτα βλέπουμε.
Red_Phantom Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Αυτό δεν είναι λάθος αλλά μετά τα 7 υπάρχουν και άλλα καινοτόμα πράγματα που έκανε η m$ και δεν υπάρχει λόγος για να μένουμε σε retro καταστάσεις! Θα έλεγα ότι ο μόνος λόγος είναι το οικονομικό αλλά αφού είναι δωρεάν...πάει και αυτός! 1) Πες μου μια καινοτομία μετά τα 7 που να με κάνει να θέλω να αναβαθμίσω σε 8 ή 10. Εκτός απο τον εκβιασμό του άρθρου και τον εκβιασμό με το DX12. 2) Τα Win10 δεν είναι δωρεάν. α) Πληρώνεις με την απώλεια της Ιδιωτικότητας σου. β) Τον πρώτο χρόνο έχεις δωρεάν upgrade. Μετά πληρώνεις
Odyss3us Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 1) Πες μου μια καινοτομία μετά τα 7 που να με κάνει να θέλω να αναβαθμίσω σε 8 ή 10. Εκτός απο τον εκβιασμό του άρθρου και τον εκβιασμό με το DX12. 2) Τα Win10 δεν είναι δωρεάν. α) Πληρώνεις με την απώλεια της Ιδιωτικότητας σου. β) Τον πρώτο χρόνο έχεις δωρεάν upgrade. Μετά πληρώνεις εξηγησε μου γιατι ειναι εκβιασμος το DX12? ξερεις ΠΟΟΟΟΣΑ χρονια ειμαστε στο DX11? επισης ξερεις καθε ποτε γινονταν οι αλλαγες σε προηγουμενες εκδοσεις Dx7-8-9-10? μαλλον το αντιθετο συμβαινει και εισαι ακυρος και σε αυτο κι αν θελουμε να σοβαρολογουμε τζαμπατζε high -end gamer υπαρχει μονο ως ανεκδοτο... που θελει κι απο πανω DX-12 που με τη σειρα του προυποθετει top-notch hardware και αρα ποσως τον ενδιαφερει το κοστος των W10 απο κει και περα και μονο η υπονοια οτι η Ms απo Software Giant θα εξελιχθει σε ad snipper πουλωντας info σε τριτους οπως κανει το καθε ληγμενο android app του κιλου μονο ως κακογουστο ανεκδοτο μπορει να θεωρηθει..
Fulgore Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 1) Πες μου μια καινοτομία μετά τα 7 που να με κάνει να θέλω να αναβαθμίσω σε 8 ή 10. Εκτός απο τον εκβιασμό του άρθρου και τον εκβιασμό με το DX12. 2) Τα Win10 δεν είναι δωρεάν. α) Πληρώνεις με την απώλεια της Ιδιωτικότητας σου. β) Τον πρώτο χρόνο έχεις δωρεάν upgrade. Μετά πληρώνεις Ε μενεις με 7ρια και τελος.Τ πολυ πολυ για παιχνιδια υπαρχουν και οι κονσολες. Πες μου παλι μεχρι το καλοκαιρι ειναι η δεν ειναι δωρεαν????Το β που γραφεις μπορεις να βρεις πηγη για αυτο?
ff7lucas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Είχαμε μια "φαγούρα", ρε Microsoft...! ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ πια της Apple...!!! Την "κράζατε" την Apple... αλλά από τότε που ο "Μπιλάκος" αντέγραψε τον κώδικα του Mac, ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ κάνετε της Apple (και σε μέτρια αντίγραφα, ούτε καν 80% πανομοιότυπα). ρε φιλε εχεις δικιο αλλα ποσα σου δινει η απλ για να γραφεις με τοσο μισος για ολα τα αλλα; οπου γραφεις κανεις λες και το σωμασου το ιδιο ειναι made by apple
Red_Phantom Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Ε μενεις με 7ρια και τελος.Τ πολυ πολυ για παιχνιδια υπαρχουν και οι κονσολες. Πες μου παλι μεχρι το καλοκαιρι ειναι η δεν ειναι δωρεαν????Το β που γραφεις μπορεις να βρεις πηγη για αυτο? Το upgrade είναι δωρεάν. Αν φτιάξεις νέο pc? http://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/pdp/Windows-10-Home/productID.319937100 @Odyss3us Το Vulkan είναι και cross platform και στηρίζεται απο Valve, AMD,NVIDIA, GOOGLE, μπορει και SONY στο PS4. https://www.khronos.org/vulkan Θα πάρουν Vulkan Drivers και τα Windows 7-8. Τώρα μην μου πεις ότι η MS είχε θέμα να κάνει port το DX12 στα 7-8. http://www.kitguru.net/wp-content/uploads/2015/09/valve_dx12_vs_vulkan.jpg
rfc Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 και τελικα οπως παντα δε θα γινει τπτ και τσαμπα σκοτωνεστε....... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Linux & πάλι linux! Έχει κάνει τα πάντα η MS για να μας περάσει με το ζόρι αυτά τα γαμ@10, αυτό τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα! Προσωπικά έχω κάνει ήδη ολική μετάβαση πριν αρκετό καιρό σε linux και είμαι πάρα πολυ ευχαριστημένος! Δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα και όλα δουλεύουν όπως πρέπει. Αντίστοιχα προγράμματα που χρησιμοποιεί ένας απλός χρήστης υπάρχουν και αρκετα μάλιστα επομένος θα αναφερθώ σε αυτούς που το σκέφτονται (για μην αρχίσουν "τα παιδία της MS" τα πολλά λόγια), κάντε την μετάβαση άφοβα! Τα πράγματα έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ και γίνονται ακόμα καλύτερα! (ταχήτυτα, υποστήριξη, συμβατότητα, apps και ένα κάρο άλλα...) Υπάρχουν τόοοοσες διανομές για κάθε ανάγκη και γούστο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις