Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει βάλει κανείς τζαμί προστασίας σε iphone 6s?? Έχω πάει σε δύο καταστήματα για τοποθέτηση και δεν κατάφερε κανείς να το βάλει σωστά,σε ένα άλλο Μαγαζι μου είπαν πως δεν έχουν βγάλει οι εταιρείες σωστά τζαμακια ακόμα, ισχύει κάτι τέτοιο Ή η οθόνη έχει πρόβλημα και να στείλω το κινητό πίσω??

Δημοσ.

Η οθόνη έχει πρόβλημα ?? Ε όχι δα! Οι περισσότερες εταιρείες απλά δεν έχουν βγάλει τζάμι που ν'ακολουθεί την κυρτότητα της οθόνης. Οπότε πολλές φορές αφήνει κενό στα πλαινά μέρη. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν μπορεί να τοποθετηθεί σωστά. Εξαρτάται βέβαια και τί τζάμι έχεις αγοράσει. Αν είναι no name, κινέζικο με 5Ε καλύτερα να μην το βάλεις καθόλου. Αν είναι από σοβαρή εταιρεία, τότε ενδεχομένως να είναι ελατωματικό. 

Όταν το έψαχνα όμως για το δικό μου (iphone 6) αποφάσισα να μην βάλω τζάμι για πολλούς λόγους. Άλλα είχαν πρόβλημα τοποθέτησης, άλλα ήταν πολύ χοντρά, άλλα έσπαγαν αμέσως, άλλα είχαν θέμα αν έβαζες και bumber μαζί, κλπ. Οπότε παρήγγειλα το παρακάτω και ηρέμησα... Δίνει λίιιιιιγο πάχος στο κινητό (πλαινά) ενώ όταν ξεκλειδώνεις το κινητό με fingerprint καταλαβαίνεις πως κάτι υπάρχει εκεί. Από την άλλη όμως έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Η δε ζελατίνα είναι ό,τι πιο κοντά σε τζάμι και ... κάνει δουλειά. 

http://www.evolutivelabs.com/collections/iphone-6-accessories/products/apple-iphone-6-bumper-case-bundle?variant=3202382081

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...