coreman7 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Γεια σας, εμ, ηθελα να ρωτησω αν καποιος απο σας έχει το FK1 με τη κιτρινη ροδελα να μου πει γνώμη. Ξερω οτι οι φιλοι μου θα μου παρουν δωρο ένα FK1 ( τους το χω διαφημισει και θα μου το δωσουν για τα γενεθλια μου xD ), ωστόσο δεν ξέρω ποια έκδοση θα τους δώσουν και υπάρχει πάντα η περίπτωση να πάρω την έκδοση του 2014. Πιστεύεται οτι το click lag που έχει θα κάνει διαφορά? Ευχαριστώ (Παίζω cs:go / lol )
ADHD Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Ειναι σχετικα μεγαλο στο πρωτο FK(με την κιτρινη ροδέλα και σημα) δυσκολα ομως να σου παρουν αυτο μιας και εχει αντικατασταθει δευτερη φορα τωρα με το refresh, τα καινουργια δεν εχουν θεμα με click latency.
coreman7 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Ειναι σχετικα μεγαλο στο πρωτο FK(με την κιτρινη ροδέλα και σημα) δυσκολα ομως να σου παρουν αυτο μιας και εχει αντικατασταθει δευτερη φορα τωρα με το refresh, τα καινουργια δεν εχουν θεμα με click latency. Ναι αλλα ξέρεις τι, στο e-shop έχουν αυτή τη ροδέλα: http://www.e-shop.gr/zowie-fk1-gaming-mouse-optical-with-avago-3310-sensor-black-p-PER.815049 αυτο δεν σημαίνει οτι ειναι η πρώτη εκδοση? Την κάτσαμε δλδ?
ADHD Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μην το παρετε απο εκει απλα, θα εχουν κανα παλιο στοκ στανταρ. Θες αυτο με το λευκο σημα και ροδέλα, βεβαια παιζει να εχουν ακυρες φωτογραφιες αλλα ετσι και αλλιως δεν το βλεπω καν διαθεσιμο. Παρε τηλ να ρωτησεις αν ειναι.
coreman7 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μην το παρετε απο εκει απλα, θα εχουν κανα παλιο στοκ στανταρ. Θες αυτο με το λευκο σημα και ροδέλα, βεβαια παιζει να εχουν ακυρες φωτογραφιες αλλα ετσι και αλλιως δεν το βλεπω καν διαθεσιμο. Παρε τηλ να ρωτησεις αν ειναι. Ενας τύπος έγραψε οτι του στειλαν την v2 του ποντικιου, τωρα δν ειναι να τους πω απο που θα το παρουν γιατι ειναι δωρο. Αν είναι με τη κίτρινη ροδέλα λές να το γυρίσω πριν το ανοίξω κάν έτσι?
ADHD Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Τι να σου πω εχουν βγει αλλα 2 revision μετα απο αυτο το ενα με improved click latency και το αλλο με omrons(λενε οτι δεν ειναι τοσο stiff τα switches οσο το παλιο αλλα και παλι ειναι), και μονο στην ιδεα του click latency παιζει να χαλιεσαι παντως.. Θες συγκεκριμενα FK1??
coreman7 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Οχι δεν είναι αυτό. Απλως επειδή με τα παιδιά αυτά είχαμε debate zowie vs razer για csgo τους ελεγα οτι το fk1 γαμαει κ.τ.λ. και για αυτο μου 'ψυθιρισε' ενα παιδι οτι θα μου το παρουνε. Δεν είναι οτι το διαλέγω εγώ, θα ναι 'εκπληξη' για αυτο. Δεν αξίζει καθόλου άν εχει lag έτσι?
ADHD Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Υπαρχει και το ZA ιδιο shape με το FK αλλα με μεγαλυτερο hump για palm grip και το ec1/2-a για any grip βασικα, εχουν τον ιδιο sensor ολα με τα ec να εχουν λιγο lighter clicks. Μπορεις να παρεις στο eshop οπως σου ελεγα και να ρωτησεις πια εκδοση φερνουν αν παραγγειλεις και ποτε, επισης αν θες την επομενη εκδοση αν μπορεις να το δωσεις πισω και να περιμενεις αντικατασταση. Αξιζει και με το latency αλλα γιατι να το εχεις αφου υπαρχουν καινουργια με το μισο απο αυτο..
coreman7 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Υπαρχει και το ZA ιδιο shape με το FK αλλα με μεγαλυτερο hump για palm grip και το ec1/2-a για any grip βασικα, εχουν τον ιδιο sensor ολα με τα ec να εχουν λιγο lighter clicks. Μπορεις να παρεις στο eshop οπως σου ελεγα και να ρωτησεις πια εκδοση φερνουν αν παραγγειλεις και ποτε, επισης αν θες την επομενη εκδοση αν μπορεις να το δωσεις πισω και να περιμενεις αντικατασταση. Αξιζει και με το latency αλλα γιατι να το εχεις αφου υπαρχουν καινουργια με το μισο απο αυτο.. Ωραίος, θα το κάνω αυτό τότε Γιατι είδη ενας τυπος στα σχολια ελεγε οτι του εφεραν v2 αρα θα μπορουν να την δωσουν, θα παρω τηλεφωνω, και θα ρωτήσω αύριο Ευχαριστώ για τη βοήθεια . Εσύ το δικό σου απο Αmazon? γιατι δεν βλεπω καπου να πουλανε zowie Ποντικια.
ADHD Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Ναι κανε αυτο ειναι η καλυτερη λυση, επεμενε στην αλλαγη αν δεν ειναι αυτο το μοντελο ομως γιατι μπορει να σου πουν V2 και χαζομαρες χωρις να εχουν ιδεα(εχει τυχει σε αλλο προιον).. Εγω απο eworld ελλαδα το πηρα, τα ειχε φερει ολα αλλα τωρα που κοιταξα μονο το ZA12 πρεπει να εχει μεινει.
coreman7 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Ναι κανε αυτο ειναι η καλυτερη λυση, επεμενε στην αλλαγη αν δεν ειναι αυτο το μοντελο ομως γιατι μπορει να σου πουν V2 και χαζομαρες χωρις να εχουν ιδεα(εχει τυχει σε αλλο προιον).. Εγω απο eworld ελλαδα το πηρα, τα ειχε φερει ολα αλλα τωρα που κοιταξα μονο το ZA12 πρεπει να εχει μεινει. Ωραιος, ναι το ειδα δεν εχει μεινει τιποτα Πηρα τηλεφωνο σημερα, και μου παν, οτι αυτη τη στιγμη δεν το ειχαν διαθεσιμο, και ο παρασκευαστης δεν διευκρινιζει ποια εκδοση του ποντικιου δινει. Λογικα θα δινει την 2η αλλα δν θα το ξερουν οι ασχετοι. Νταξ θα ξαναπαρω αφου το παρω, αν τυγχον και ειναι η πρωτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα