Προς το περιεχόμενο

Mame kai Run n Gun

Vaguras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα,

ψάχνοντας στο forum για το mame και το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν βρήκα άκρη. Βοηθήστε αν μπορείτε αν και έχω δύο εκδόσεις του rom δεν παίζει καμία από αυτές γιατι ειναι για παλαιότερες εκδόσεις του mame όπου δεν ήταν πλήρως emulated ενώ στην τελευταία έκδοση 0.77 μου βγάζει ότι η rom needs redump. Ξέρετε τη λύση;

Έχει κάποιος συγκεκριμένη έκδοαση της rom που να έιναι playable?

Και με ποια έκδοση του mame?

Ευχαριστώ για το χρόνο σας...

:roll: :roll: :roll:

Δημοσ.

xmmm mexri mia sygekrimeni ekdosi pou eixa ego to run and gun itan mono demo. den itan playable. apla to koitages.kati san demo. OSo gi afto pou les. Kathe fora pou vgainei mia kainouria ekdosi tou mame, oi magkes pairnoun tin palia rom tou paixnidiou kai prosthetoun kai kati parapano gia na paizei kalitera sti kainouria ekdosi tou mame. ti simainei afto? oti prepei na katevaseis ti rom gia ti kainouria version:D

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται ούτε redump ούτε να κατεβάσεις άλλο ROM... :)

Απλώς,αν έχεις προβλήματα και δε σου τρέχει το παιχνίδι, στην αρχή που κάνει check στις Eeproms κράτα πατημένο το F2 και πάτα το F3. Τουλάχιστον στο επίσημο site του ΜΑΜΕ έτσι λέει...

Για να είμαι ειλικρινής βέβαια,εμένα μου έτρεξε από την αρχή, αλλα όσοι αναγνώστες είχαν πρόβλημα και τους είπα αυτό,έλυσαν το πρόβλημα... :)

Δημοσ.

Φίλε Olorin thanx a million. Και εγώ αντιμετώπιζα το ίδιο πρόβλημα αλλά λύθηκε με τον τρόπο που προτείνεις. Και ήθελα τόσο πολύ να το παίξω!

Δημοσ.

Τελικά, μάλλον δουλεύει... :D

P.S: Τώρα πως μπορεί να είναι φίλοι ο Olorin με ένα Nazgul...αυτά μάλλον μόνο σε ένα forum μπορούν να γίνουν!!! :lol: :D :lol:

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

gia na min anoigo allo topic...exo asymbatotites se polla paixnidia tou mame...kai sto sygkekrimeno tou topic...edo de mou paizei oute to pacman...se details pou mou bgazei otan kanei audit anaferei se ayta pou den paizei to exis : "xxxxxxx bytes NOT FOUND"

kapoia lysi paides?exo tin teleutaia ekdosi

Δημοσ.

Παιδιά, μπορεί κάποιος να δώσει ένα link που να έχει το Run n Gun? Είχα ψάξει πρόσφατα και δεν μπόρεσα να το βρω!

help

Δημοσ.

Εμενα τα mame πανε πολυ γρηγορα σε σημειο να μην μπορεις να τα παιξεις (συγκεκριμενα ειδα το ποστ και μου ηρθε ορεξη για run n gun αλλα ετσι που πηγαινε που να παιξω...)

Υπαρχει τροπος να ελαττωσω την ταχυτητα?

Vaguras, Αφου εισαι και απο Νικαια στειλε μου ενα p.m. με το τηλεφωνο σου αν σε ενδιαφερει να σου γραψω σε 3 dvd ολα τα μαμε μεχρι 0.77 :)

Ta dvd δικα σου !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...