toshd3000 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 punto ειναι..ειχαν ακομα ψωμι τα τακακια και οταν ερθει η ωρα θα αλλαξω και δισκους..παντα ακουγα ενα σφυριγμα αλλα τωρα με αγχωσε για τους λογους που ειπα παραπανω!
Liverpool89 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 τελικα κατα πασα πιθανοτητα ειναι τα φρενα γιατι οταν το πηγα στο μαστορα δεν ακουγοταν τπτ αρα δεν ειναι ρουλεμαν ουτε μπιλιοφορος, θα ακουγοταν απο την αρχη μου ειπε..οποτε απο τα φρενα ειναι μαλλον ακουμπανε τα τακακια.. Τα ρουλεμαν ειναι πολυ περιεργο να βρεις αν οντως ακουγεται το δεξι ή το αριστερο. Βολτα δεν το κανανε; Αν τα φρενα ειναι ομοιομορφα φαγωμενα, τοτε μονο αλλαξετα, αν πχ το ενα ειναι πιο φαγωμενο απο το αλλο να τους πεις να δουλεψουν τις δαγκανες .
toshd3000 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 ε ναι το καναμε βολτα και δεν ακουγοταν τπτ..μαλακια που δεν το ειχα κανει μονος μου βολτα πριν μεχρι να ακουστει ..αν ηταν ρουλεμαν μου ειπε οτι ακουγεται απο την αρχη.. θα το εχω κι αυτο υποψη μου που λες κατα ποσο ειναι φαγωμενα.. αν και νομιζω στο κτεο τα μπροστινα φρενα ειχαν την ιδια πιεση φρεναρισματος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα