Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,θα ήθελα να δημιουργήσω android εφαρμογές με γλώσσα HTML,CSS, JavaScript.

Αν ξέρω κάποιος ας με στείλει. Επίσης είναι πρακτικό να προγραμματίζεις για android HTML; Μπορούν να γίνεται ενοιμερωσης στην εφαρμογή; Θα μπορω να την βάλω στ play store; Οποίος γνωρίζει και έχει ασχοληθεί με το θέμα αυτό ας με βοηθήσει. :) Ευχαριστω πολύ

Δημοσ.

Το καλό με αυτά θα είναι ότι θα δημιουργείς ένα app το οποίο θα μπορεί να τρέχει και σε android και σε iOS και σε WP. Το πόσο πρακτικό εξαρτάται ανάλογα τις δυνατότητες που θες να έχει το application. Επίσης από θέμα ταχύτητας εννοείται πως ένα native application θα είναι πιο γρήγορο. Γενικότερα νομίζω πως αν θες κάτι απλό και να το τελειώσεις και σχετικά γρήγορα το phonegap μετράει.  

Δημοσ.

Πλέον με framework σαν τα ionic και framework 7 μπορείς να αλλάξεις πολύ εύκολα και το UI ανάλογα με τα design guidelines της πλατφόρμας που στοχεύεις οπότε ρίξε και μια ματιά και σε αυτά αν θες ένα καλό αποτέλεσμα.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους.. ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Μια διευκρίνηση θα μπορω να αναναιωνω την εφαρμογή μου; πχ ανεβαζω την εφαρμογή την κατεβάζουν 10 άτομα και θέλω να την αλλάξω λίγο,την αλλάξω θα μπορούν αυτά τα 10 ατομα μόλις ανοίξουν την εφαρμογή τους να την δουν ανανεωμένη;

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους.. ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Μια διευκρίνηση θα μπορω να αναναιωνω την εφαρμογή μου; πχ ανεβαζω την εφαρμογή την κατεβάζουν 10 άτομα και θέλω να την αλλάξω λίγο,την αλλάξω θα μπορούν αυτά τα 10 ατομα μόλις ανοίξουν την εφαρμογή τους να την δουν ανανεωμένη;

Αυτό είναι θέμα playstore μετά. Εφόσον την ανεβάσεις και βγάλεις κάποιο update ανεβάζεις την νέα εκδοση και οι χρήστες ενημερώνονται οτι υπαρχει Update και να το κατεβάσουν

Δημοσ.

Αυτό είναι θέμα playstore μετά. Εφόσον την ανεβάσεις και βγάλεις κάποιο update ανεβάζεις την νέα εκδοση και οι χρήστες ενημερώνονται οτι υπαρχει Update και να το κατεβάσουν

Οκ φίλε ευχαριστώ και κάτι άλλο.. εκανα ενα πρόγραμμα και έβαλα σύνδεσμο να ανοίγει πχ το Facebook.. αλλά δεν μου το ανοίγει σας σύνδεσμος όταν το τρέχω απο το κινητό.. τι φταίει ξες;

• Moderators
Δημοσ.

Το σύστημα με τα permissions του android επιτρέπει στις εφαρμογές να χρησιμοποιούν μέρη του τηλεφώνου στα οποία κανονικά δε θα έπρεπε να έχουν πρόσβαση (κάμερα, σύνδεση στο Internet, πρόσβαση στον τηλεφωνικό κατάλογο κλπ κλπ). Τα permissions που χρειάζεται η εφαρμογή σου για να τρέξει τα ορίζεις στο manifest file. Αν, πχ, θες η εφαρμογή σου να έχει ένα link προς WWW, πρέπει να πεις στο android ότι η εφαρμογή μου θέλω να έχει αυτό το permission. Η εφαρμογή σου δε μπορεί να εκτελέσει ενέργειες που χρειάζονται permission που δεν ορίζεται στο manifest file (και δεν είναι καθόλου σπάνιο να σου κρασάρει γι' αυτό το λόγο).

Απ' ό,τι θυμάμαι οι διάφορες μέθοδοι που σου δίνει το android σου λένε τι permission χρειάζονται για να τρέξουν. Ρίξε μια ματιά στο documentation.

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με ionic γινεται update ota http://blog.ionic.io/announcing-ionic-deploy-alpha-update-your-app-without-waiting/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...