bandicoot92 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα στην παρέα.Προσπαθω μα βαλω σε dual play to resident evil (ps4) αλλά δεν μου τα βγάζει σε φουλ screen .Εχω δοκιμάσει κάθε ρυθμίσει 3D που εχει στο μενού ρυθμίσεων αλλά δεν αλλάζει κατι.Ο ένας παίχτης είναι απο την μέση περίπου και δεξιά και ο άλλος απο την μέση περίπου πάλι και αριστερά.Και πέρα απο αυτό δεν μου τα δείχνει καλα δλδ βλέπω λίγο την οθόνη του άλλου παίχτη.Υπαρχει κάποια ρύθμιση πουθενά που θα το φτιάξω να είναι fulsceeen ?Και όσο για το ότι βλέπω την οθόνη του άλλου παίζει να φταίνε τα γυαλιά;Ειναι τα απλα που είχε μέσα η Lg.Ευχαριστω .
giorgos147 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Χρειάζεσαι "ειδικά" γυαλιά για το Split Screen. Με τα υπάρχοντα γυαλιά, μόλις πατήσεις να ενεργοποιηθεί το Dual Play, κλείσε το δεξί μάτι και δες μόνο από το αριστερό. Ύστερα, κάνε το αντίστροφο. Έτσι θα καταλάβεις πώς λειτουργεί. "Πρακτικά" μπορείς να τα φτιάξεις και μόνος σου. Από δύο ζευγάρια, βάλε στο ένα ζευγάρι να έχει δύο αριστερούς φακούς και στο άλλο δύο φακούς για το δεξί μάτι. Δε ξέρω αν γίνομαι κατανοητός.
bandicoot92 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Αυτό το καταλαβαίνω .Το θέμα είναι ότι δεν είναι full screen και οι 2 οθόνες .δλδ δίπλα σε κάθε παίκτη έχω μαύρη οθόνη-κενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα