Dare-Devil Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Έχω το εξής σύστημαGigabyte Z68X-UD4-B3 Βios v. F10 (η νεότερη )intel i7 2600k Corsair 2x4gb vegeance CL8 DDR 3 XMP PROFILE 1600 MhzMSI GTX560ti twinfrozrII 2gb ocSSD Corsair forceGT 120gbHDD WD BLACK 500 GBPSU CORSAIR TX 650V2 (seasonic)Το pc είναι σε stock χρονισμούς . Δεν έχει πειραχτεί .Λειτουργικό windows 10 Home 64 bit Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα όταν ενεργοποιώ το ERP στα BIOSΤο pc δεν εκκινεί. .Για την ακρίβεια με το που πατήσω το power buton δίνει για κλάσματα του δευτερολέπτου ρεύμα στα fans και led κτλ και σβήνει . Κλάσματα του δευτερολέπτου.Ο μόνος τρόπος για να το κάνω να κάνει εκκίνηση είναι να βγάλω την μπαταρία (clear CMOS)Τότε εκκινεί κανονικά και παρατήρησα ότι το πρόβλημα αυτό δεν υπάρχει αν αφήσω το ERP απενεργοποιημένο (που είναι default απενεργοποιημένο όταν κάνω clear cmos και για αυτό εκκινεί τελικά το pc)Εν ολίγης όταν το ERP είναι disable δεν έχω κανένα πρόβλημα.Εντάξει την λύση την βρήκαμε. Το θέμα είναι γιατί συμβαίνει αυτό όταν το ERP είναι ενεργοποιημένο; Δεν με καίει να το χω ενεργοποιημένο απλά πείτε ότι έχω ανυσηχίες βραδιάτικα και το ψάχνω να δω τι φταίει Ξέρει κανένας;
Angelcrow Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Google it. Πάντως για να να σε βοηθήσω αυτό είναι ένα ενδιαφέρων τοπικ https://rog.asus.com/forum/showthread.php?32848-ErP-does-not-work 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα