metatron Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 koitage ena dvdr sto e shop , sugkekrimena to PLEXTOR PX-708A DVD+R/RW RETAIL , sto thema tis egguisis grafei to eksis xaraktiristiko :συνοδεύεται από 2 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας, On Site στον χώρο του πελάτη. mporei na mou eksigisi kaneis ti simainei ayto kai an kryvei kamia pagida... episis tha ithela na rotiso, an gnorizei kaneis, an i egguisi toy sigkekrimenou dvdr se periptosi vlavis, einai amesi antikatastsi i episkeyi??? eyxaristo poli!!!
mike8 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 on site simainei oti erxontai amesa kai sto allazoun sto xwro sou..
Linos80 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Πολυ απλα λογια οτι στελνουν αυτοι ανθρωπο στο σπιτι να παραλαβει το μηχανημα και να στο αντικαταστησει με καινουριο χωρις να ταλαιπωρηθεις!!! Αν παιρνει επισκευη στο επισκευαζουν και στο φερνουν παλι πισω φτιαγμενο... On site ιναι καλη φαση.Μην τη φοβασαι...
Dvs Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Mporeis na epilexeis ti akrivos theleis! Allagi i epidiortosi http://www.plextor.com --> Dokimase na epistrepseis kai kala mia xalasmeni siskeui kai des tin diadikasia
metatron Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 eyxaristo poli ola ta paidia gia tis apantiseis tous, pragmatika apolita diafotistikes... synexiste tin kali doulia insomniacs...!!!
keftes48 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Θέλω να πάρω αυτό το dell λέει εγγύηση on site. Όταν λέτε ότι έρχονται να μου το αλλάξουν εννοείτε από το μαγαζί που το πήρα ή κάποιος της Dell;
Stinger Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δεν ξέρω εάν είναι epic fail για το ξέθαμα του ποστ, ή epic win γιατί είναι στο σωστό Section/thread lol! Οι on-site εγγυήσεις πάντα καλύπτονται από τους κατασκευαστές και όχι από το σημείο retail φίλε μου.
ninos30 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Ο λόγος που προτείνεται πολύ η DELL σε οθόνες/laptops είναι ακριβώς το πολύ καλό after-sales που έχει. Απλά πρέπει να γνωρίζεις κάποια πράγματα. Ο τρόπος που γίνεται η αντικατάσταση είναι ότι σκάει κάποια στιγμή courier σπίτι σου (συνήθως δύο μέρες μετά από την δήλωση βλάβης) και σου φέρνει ένα άλλο, παίρνοντας το παλιό πίσω. Δεν έρχεται τεχνικός με άλλα λόγια. ΠΡΟΣΟΧΗ όμως. Κατά 90% αυτό που έρχεται ως αντικατάσταση είναι refurbished, επισκευασμένο με άλλα λόγια, χωρίς φυσικά κανένα ίχνος κακής χρήσης και συσκευασμένο ξανά από την αρχή σαν καινούριο. Μόνο αν δεν έχουν κάποιο refurbished διαθέσιμο σου έρχεται καινούριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα