Nickthefish Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα,λοιπόν έχω στη κατοχή μου το netbook της toshiba Site: nb500 έχει βαρύνει αρκετά και θέλω να αναβαθμίσω τη μνήμη ram απο 1 σε 2.Αγόρασα απο e-shop αυτή εδώ τη μνήνη Site: g skill αλλά δε ταιριάζει η εγκοπή που φαίνεται και στη φωτογραφία.Μπορεί κάποιος να μου πει ποια κάρτα μνήμης θα πρέπει να επιλέξω?Και τι θα πρέπει να προσέξω??Η αγορά θα ήθελα να γίνει απο το κατάστημα που έγινε και η πρώτη αγορά καθώς θα γίνει επιστροφή. Ευχαριστώ Νίκος
Andreasgarb Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Θεωρητικά όποια so-dimm ddr2 βάλεις θα είσαι οκ. Είσαι σίγουρος ότι πήρες ddr2 και όχι ddr3;
Nickthefish Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα,επειδή δηλώνω αρχάριoς στο hardware,η επάνω μνήμη είναι αυτή που αγόρασα η κάτω είναι η υπάρχουσα,απ οτι βλέπετε η εγκοπή δεν είναι η αντίστοιχη για αυτό και δεν εφαρμόζει.Μήπως δεν είναι so-dimm ddr2??
Nickthefish Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Τελικά ο υπολογιστής μου φοράει ddr3..Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Νίκος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα