Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι να παιζει.Ενα απο τα χειροτερα site που εχω πετυχει ever. Εβλεπα πχ τιμες στα video games και τα περισσοτερα παιχνιδια κοστιζαν 60 μεχρι 85ευρω......

controllers ps4 85ευρω και εκει.....

Κατα τα αλλα μαρεσει που γραφουν και στην σελιδα τους 

'''Στόχος μας είναι να σας δίνουμε Πραγματικά Χαμηλές Τιμές χωρίς τα έξοδα βιτρίνας  '''

Ακομα βλεπω σε διαφορα επιπλα και λενε να  τους ρωτησεις για την τιμη......

Δεν ξερω τι τυπου λαθος ειναι οι παραπανω τιμες αλλα μαλλον για να μαζεψουν κοσμο/clicks μου μοιαζει.

Εχει βεβαια αρκετους τροπους πληρωμης οποιος θελει να δοκιμασει την τυχη του.

Δημοσ.

εγω παραγγειλα να δω τι παιζει...εαν μου ερθει στην πορτα ενας i7-4790k στα 100 ευρω παντως, δεν θα με χαλαγε....οτιδηποτε αλλο αν ειναι τοτε πολυ απλα επιστρεφει πισω απο εκει που ηρθε.

Δημοσ.

Ryobi Ryob Akkustichs. R18JS-0 18V gn

Makita Maki Stichsδge 4329 bu | 7-12 Ημέρες Παράδοση Κωδικός Προιόντος ΕΑΝ 88381083102

Εσυ κατι παραγγειλες αλλα δεν ξερω τι

• Like 3
Δημοσ.

Αυτό θα πει

Κατα τα αλλα μαρεσει που γραφουν και στην σελιδα τους 

'''Στόχος μας είναι να σας δίνουμε Πραγματικά Χαμηλές Τιμές χωρίς τα έξοδα βιτρίνας  '''

Όχι το σωστό να λέγεται, στόχος επετέυχθη.

http://www.bestprice.gr/item/2154358910/intel-core-i7-5820k-33ghz.html

Πού θα βρoύμε χαμηλότερα; :P

Δημοσ.

Apple Apple WL Keyboard o. Ziffernblock DT Γερμανικό Πληκτρολόγιο MC184D/B 7-12 Ημέρες Παράδοση Κωδικός Προιόντος ΕΑΝ 885909512157

σε AMD FX 8350 97e αυτο βγαζει...μν παραγγειλουμε και μας στειλουν πληκτρολογιο APPLE :D

Δημοσ.

εγω τραβηξα και εικονες απο καθε μια απο τις redirect σελιδες οποτε αν ερθει το κουριερ του λεω ανοιξε να δω αν ειναι αυτο που παραγγειλα και εαν εχει θεμα του δειχνω φωτο ΚΑΙ στελνω fb και εδω τι εγινε. (τελικα παραγγειλα 3 να δωσω και εδω τους 2 σε τιμη κοστους οποιος προλαβει, οποτε για να σας βλεπω να κανετε ταμα και σταυρους XD)

Δημοσ.

κοιτα, δεν εχω ελπιδες οτι θα ερθει στην πορτα το πακετο αυτο...αλλα αν ερθει τα χρηματα τα λιγουρευομαι...αλλα επειδη ειμαι και γενεωδορος θα δωσω σε κοστος τους αλλους δυο... κατσε να ερθει, αλλα απο οτι ειδε ο φιλος μας TheELF εχει γουστο να μου φερουνε 3 τρυπανακια black&decker XD

Δημοσ.

σημερα με πηραν τηλεφωνο με μεγαλη λυπη (δικα τους λογια) οτι εγινε καποια βλαβη στο συστημα τους και δεν ηταν καλα καταχωρημενο, οποτε ακυρωθηκε η παραγγελια....

Δημοσ.

σημερα με πηραν τηλεφωνο με μεγαλη λυπη (δικα τους λογια) οτι εγινε καποια βλαβη στο συστημα τους και δεν ηταν καλα καταχωρημενο, οποτε ακυρωθηκε η παραγγελια....

Και καλά ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...