Προς το περιεχόμενο

Επιλογή απενεργοποίησης των ειδοποιήσεων για αναβάθμιση σε Windows 10

Perambulator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα windows 10 θελουν μήνες ακόμα για να στρώσουν.

Μην ξεχνάμε οτι οι Ολυμπιακοί του 2004 είχαν σαν λειτοργικό τα windows 2000 για τότε έλεγαν ότι τα windows XP δεν ήταν τόσο αξιόπιστα τότε όσο τα 2Κ.

Τα 2Κ τα είχαν για χρόνια μετά κληρονομιά τα τερατικά στις εφορίες.

Να στρώσουν τι? Κρεβάτι?

Ποια είναι ακριβώς τα προβλήματα τους και πρέπει να "στρώσουν"?

Αν οι κατασκευαστές hardware δεν ενημερώνουν τους drivers ώστε να είναι συμβατοί με τα Windows 10, δεν είναι τα Windows 10 αυτά που πρέπει να στρώσουν, αλλά οι ίδιοι οι κατασκευαστές!

Αν οι drivers είναι συμβατοί, λειτουργούν άψογα & χωρίς προβλήματα. Τα χρησιμοποιώ εδώ & μήνες και δεν αντιμετωπίζω προβλήματα. Κανένα απολύτως πρόβλημα! Άρα? Δεν φταίει το λειτουργικό!

Δηλαδή αν κάποιος έχει ένα παλιό PC με Windows 2000 (μια και αναφέρθηκες σ'αυτά) & κάνει εγκατάσταση Windows 7, θα φταίνε τα (αξιοσέβαστα) 7άρια αν δεν υποστηρίζεται το παμπάλαιο hardware του υπολογιστή απ'αυτά? Όχι! Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στα 10άρια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντα μου αρέσει η αντιπαράθεση για το αν πρέπει να πάμε στα 10 ή όχι.

Υποθέτω ότι κάποιοι (οι περισσότεροι) είναι ευχαριστημένοι με τα 10.

Προσωπικά δεν είμαι και γύρισα σε παλαιότερο λειτουργικό γιατί είχα βασικά προβλήματα με τα 10.

α. Στο Lenovo G500 I3 με τα 10 δεν δουλεύει το wifi αν κλείσεις την οθόνη και την ξανα-ανοίξεις. Δοκίμασα τα πάντα, από bios upgrade μέχρι αλλαγή κάρτας wifi.  Κάτι δεν πάει καλά με την διαχείριση ενέργειας και η κάρτα δεν ξυπνάει από deep sleep.  Υπάρχουν κάποιες λύσεις αλλά καμία δεν μου έκανε σωστά την δουλειά.  Έτσι του έχω αφήσει επάνω τα 8.1 που πάνε σφαίρα.

β. Στο επαγγελματικό PC δεν μπορώ να βάλω 10.  Θέλω direct IO access στις παράλληλες και σειριακές θύρες.  Οπότε παρόλο που το PC σηκώνει 10 θα μείνει στα XP στον αιώνα τον άπαντα.

γ. Στο επαγγελματικό PC που κάνω όλη την γραφειοκρατική δουλειά, λόγω company policy ο δίσκος είναι encrypted.  Μερικοί συνάδελφοι έκαναν το λάθος να αφήσουν να γίνει η αναβάθμιση σε 10 με αποτέλεσμα να χαθούν αρκετές ώρες γιατί μετά την αναβάθμιση τα PC δεν ξεκίναγαν και έπρεπε να φορτωθούν πάλι όλα από την αρχή.  Το αφεντικό είπε γ#$%τα τα 10, μέχρι το IT να βρει άκρη.

Και έχω και ένα υποτίθεται για προσωπική χρήση desktop στο οποίο έχω βάλει 10.  Δεν μου αρέσουν καθόλου μα καθόλου τα τετράγωνα παράθυρα και παρόλο το classic start menu δεν έχω χωνέψει το περιβάλλον των 10.  Δεν την πάω με τίποτα την αισθητική του.  Έτσι κάνω dual boot με 8.1 μήπως και κάποια στιγμή αλλάξω αισθητική.  Όμως τα 8.1 πάνε πολύ καλά, μηδέν προβλήματα και αν τα 10 δεν ήταν δωρεάν δεν θα είχα κανένα λόγο να πάω σε αυτά.

Εγώ που θέλω να πάω στα 10 κ δεν μου βγάζει ενημερωση??  :-)

το εκανα.. αλλα τιποτα :\ 

τρεξε το media creation tool που δινει η MS, για να κανεις το upgrade:

http://www.thewindowsclub.com/windows-10-media-creation-tool-create-installation-media-upgrade

ετσι καταφερα και το εβαλα και εγω σε 3 υπολογιστες.

• Like 1

ότι και να λέμε για τα 10άρια,ειδικά οι gamers μόλις βγεί το far cry primal και το the division θα τρέχουμε όλοι να βάλουμε win 10 για να απολάυσουμε το directX 12.....και για όσους δεν ξέρουν ακόμα και κάποιες κάρτες όπως R9 280X είναι συμβατές με το directX 12 και ας έγραφαν 11.2 ή 11.1 .

και να πάρουν έτοιμο και καλύτερο λειτουργικό, στο οποίο (λογικά) θα παίζουν τα πάντα χωρίς να χρειάζονται επανεγκαταστάσεις ή οτιδήποτε άλλο.

Λες για κάτι που δεν έχει συμβεί τουλάχιστον από τα Win95 και μετά.

• Like 1

Μόνο το dx12 ή κάποια σπουδαία εξέλιξη θα με σμπρώξει στα 10 από τα 8.1 τα οποία τα έστησα με αίμα και ιδρώτα, άπειρες εργατοώρες να δουλεύουν γρήγορα και σταθερά, χωρίς επανεκκινήσεις, bsod και τα συναφή.

+ το λέω και πιο πάνω, τα 8.1 είναι μακράν πιο όμορφα. Ειδικά τα εικονίδια των 10 είναι λες και βγήκαν από άλλη εποχή. Τελείως άστοχη επιλογή αισθητικά. Βέβαια το βαρύ promotion και το γεγονός ότι είναι κάτι "νέο" ίσως να κάνει ένα κομμάτι του κοινού να τα βλέπει πιο, ας πούμε, σύγχρονα. Στην ουσία όμως είναι εξαιρετικά αντιαισθητικά και κακοσχεδιασμένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...