Προς το περιεχόμενο

Επιλογή απενεργοποίησης των ειδοποιήσεων για αναβάθμιση σε Windows 10

Perambulator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πολύ θετική ενέργεια αλλά θα ήταν χρήσιμο να δούμε επιτέλους δωρεάν αναβάθμιση από εκδόσεις που έχουν περάσει χρήστες και δεν ήταν νόμιμες....έτσι μπορεί να κερδίσει μεγαλύτερο μερίδιο τα 10άρια...

"Exω εναν φιλο,που έχει εναν φίλο,που έχει εναν φίλο" που εκανε κανονικα update απο κατεβασμένα 7άρια.

Και όχι μόνο έναν βασικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

jmirko15 το να γράψεις πχ εσύ ότι το Privacy είναι αιτία (επειδή βλέπω ότι το'χεις ψάξει), θα το συζητήσω μαζί σου. Το να γράφει όμως ο ΑΒΓ πως τα 10άρια είναι χάλια, προβληματικά, άχρηστα (και δεν συμμαζεύεται), όταν την ίδια ώρα σε άλλο topic ενημερώνεται τι σημαίνει ανασυγκρότηση σκληρού δίσκου και σε τι εξυπηρετεί... είναι αστείο!

Το να ανεβαίνω σε ένα αμάξι που δεν έχει πρόβλημα και να το βρίζω, επειδή δεν ξέρω να οδηγώ, δεν κάνει το αμάξι άχρηστο. Κάνει εμένα γελοίο!

Σωστός ο σώζων!!!! 

• Like 1

Δε νομίζω οτι πρέπει να δωσει τέτοιες οδηγίες, μπορεί καποιος να χει πατησει κατα λάθος και τις 167 φορές το κουμπι που λεει οτι επιθυμεί να το κανει αργότερα. Γιατί επιλογη δεν επιθυμώ δεν εχει ουσιαστικά.

• Like 1

Πολύ θετική ενέργεια αλλά θα ήταν χρήσιμο να δούμε επιτέλους δωρεάν αναβάθμιση από εκδόσεις που έχουν περάσει χρήστες και δεν ήταν νόμιμες....έτσι μπορεί να κερδίσει μεγαλύτερο μερίδιο τα 10άρια...

"Exω εναν φιλο,που έχει εναν φίλο,που έχει εναν φίλο" που εκανε κανονικα update απο κατεβασμένα 7άρια.

Και όχι μόνο έναν βασικά.

Πολλούς ξέρω κι εγώ. Εγώ δεν πάω γιατί είναι άσχημα. Γούστα είναι αυτά.Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App

κατ εμε τα 10 ειναι οτι χειροτερο υπαρχει, δεν υποστηριζουν το σκανερ μου που πηρα 34€ το 2003, δεν υποστηριζουν ολα τα προγραμματα του εκτυπωτη (εκτυπωση σε cd) που πηρα το  2004, ανοιγουν γρηγορα κα δεν προλαβαινω να κανω καφε, οσο ειχα τα 8αρια εβγαζαν διαρκως μηνυμα για δωρεαν αναβαθμιση, απαπα...

τα δινουν δωρεαν, μουρμουριζετε, τα πληρωνετε, μουρμουριζετε, δινει osx τζαμπα ο αλλος, κοιτα που εμεις οι λαλακες πληρωνουμε. αφου σας χαλανε ολα βαλτε ubuntu, γραψτε δικο σας λειτουργικο η τελος παντων αλλαξτε χομπυ!!! κανεις δεν υποχρεωσε κανενα να βαλει windows, ποσο μαλλον κλεμμένα! ρε BSA σε ολους!! Εβαλε ο αλλος κλεμμενο PRO,  θελει τζαμπα pro... να βαλεις 7αρια ultimate το σαββατο και την δευτερα να μουρμουρισεις γιατι δεν πηρες τζαμπα 2012 SBS

"The Vulkan API is still not finalized, so it cannot really be used for commercial products right now"

Ας το φτιαξουν πρωτα και βλεπουμε. Μεχρι τοτε ας ειμαστε λιγο ρεαλιστες και να δεχτουμε το DX ως στανταρ.

• Super Moderators

"The Vulkan API is still not finalized, so it cannot really be used for commercial products right now"

Ας το φτιαξουν πρωτα και βλεπουμε. Μεχρι τοτε ας ειμαστε λιγο ρεαλιστες και να δεχτουμε το DX ως στανταρ.

Κι όχι μόνο αυτό, ΑΝ θα πάνε και πόσοι θα πάνε προς εκείνη την μεριά...

Μπορείς σε παρακαλώ να μου αναφέρεις μέσα από την δήλωση και τους όρους που αποδεχόμαστε τι ακριβώς υπάρχει?(Privacy)

Φυσικά. Μπορείς να δεις αναλυτικά εδώ. https://www.microsoft.com/en-us/privacystatement/default.aspx

Είχα δώσει info και πιο παλιά και επίσης υπάρχει και η δήλωση της MS ότι και όλα disabled να τα έχεις συνεχίζει να στέλνει δεδομένα προς αυτούς. Ουσιαστικά δεν υπάρχει τρόπος (χωρίς 3rd party apps, που πάλι δεν είναι σίγουρο κατ'εμέ) να το σταματήσεις αυτό.

Μάλλον δεν εξήγησα καλά,σαφώς και τα έχω διαβάσει αναλυτικά,και πουθενά δεν είδα αυτά που προανέφερα οπότε μιας και εσύ τα χεις διαβάσει κάνε ενα copy paste το σημείο εκείνο που λέει ότι η Microsoft κάνει ότι θέλει στο pc μας,η ότι αποδεχόμαστε να πάρει ότι θέλει από το pc μας τι ακριβώς κάνει μέσο; της τηλεμετρίας.ευχαριστώ

Μάλλον δεν εξήγησα καλά,σαφώς και τα έχω διαβάσει αναλυτικά,και πουθενά δεν είδα αυτά που προανέφερα οπότε μιας και εσύ τα χεις διαβάσει κάνε ενα copy paste το σημείο εκείνο που λέει ότι η Microsoft κάνει ότι θέλει στο pc μας,η ότι αποδεχόμαστε να πάρει ότι θέλει από το pc μας τι ακριβώς κάνει μέσο; της τηλεμετρίας.ευχαριστώ

We will access, disclose and preserve personal data, including your content (such as the content of your emails, other private communications or files in private folders), when we have a good faith belief that doing so is necessary to protect our customers or enforce the terms governing the use of the services.

Finally, we will access, disclose and preserve personal data, including your content (such as the content of your emails in Outlook.com, or files in private folders on OneDrive), when we have a good faith belief that doing so is necessary to:

'ξέχασες' το outlook η onedrive... Δηλαδή τι έχεις επιλέξει εσύ να υπάρχει εκεί..Μην λέτε ότι θέλετε τσάμπα στον κόσμο δεν κάνει κάλο. 

​\Φιλικά πάντα

Τα windows 10 θελουν μήνες ακόμα για να στρώσουν.

Μην ξεχνάμε οτι οι Ολυμπιακοί του 2004 είχαν σαν λειτοργικό τα windows 2000 για τότε έλεγαν ότι τα windows XP δεν ήταν τόσο αξιόπιστα τότε όσο τα 2Κ.

Τα 2Κ τα είχαν για χρόνια μετά κληρονομιά τα τερατικά στις εφορίες.

Τα windows 10 θελουν μήνες ακόμα για να στρώσουν.

Μην ξεχνάμε οτι οι Ολυμπιακοί του 2004 είχαν σαν λειτοργικό τα windows 2000 για τότε έλεγαν ότι τα windows XP δεν ήταν τόσο αξιόπιστα τότε όσο τα 2Κ.

Τα 2Κ τα είχαν για χρόνια μετά κληρονομιά τα τερατικά στις εφορίες.

Σα το παλιό καλό κρασί. Ότι να'ναι, ο καθενας λεει οτι του κατεβει.

Τα windows 10 είναι το καλύτερο λειτουργικό με διάφορα.

Δούλευα osx, όπου και πούλησα το macpro. Δύσχρηστο, χωρίς ποντίκι δε κανείς τίποτα. Και από αλλαγές, μόνο καλλωπισμός, και δάνεια από Linux.

Δουλεύω χρόνια Linux,linuxmint,Ubuntu λόγω δουλειάς και είναι ότι καλύτερο,

Πέρασα από όλες τις εκδόσεις windows.

Αλλα, με τα δεκάρια τα έχω όλα. Δουλεύει σε q6600, 4gb ram, 5850 ati. Άνετα, πάνω σε win7, χωρίς καθαρή εγκατάσταση.

Και σε φίλου ως insider, τσαμπα και αστούς να βλέπουν ότι θενε

Λες και osx, ios, android δε ξέρουν τα πάντα για μας; Και οχι μόνο

• Like 4

Finally, we will access, disclose and preserve personal data, including your content (such as the content of your emails in Outlook.com, or files in private folders on OneDrive), when we have a good faith belief that doing so is necessary to:

'ξέχασες' το outlook η onedrive... Δηλαδή τι έχεις επιλέξει εσύ να υπάρχει εκεί..Μην λέτε ότι θέλετε τσάμπα στον κόσμο δεν κάνει κάλο. 

​\Φιλικά πάντα

Το συγκεκριμένο κείμενο "διορθώθηκε" μετά από τον χαμό που έγινε online. Τον Οκτώβριο άμα δεν κάνω λάθος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...