jmirko15 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Προτείνω το συγκεκριμένο θέμα να μείνει στην κορυφή της λίστας των ειδήσεων του insomnia για καμιά εβδομάδα. Δε θα μπω στη διαδικασία να κρίνω αν κάποιος θέλει ή δε θέλει την αναβάθμιση. Ο καθένας κάνει ότι θέλει στο pc του και είναι καθαρά προσωπική υπόθεση, δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Εγώ θέλω να μείνω στα 7 για όσο καιρό κάνουν τη δουλειά μου σωστά. άλλος θέλει να παίζει τα τελευταία παιχνίδια και θέλει DX12, άρα πάει αναγκαστικά στα 10. Κανένα πρόβλημα. Το θέμα είναι να υπάρχει η επιλογή για το ένα ή το άλλο. Προσωπικά με έχουν πρήξει για την αναβάθμιση, την οποία δε θέλω και μέχρι τώρα δεν είχα την επιλογή να το απενεργοποιήσω. Hopefully Vulkan! Στα περί παρακολούθησης, κατασκοπείας & όλα όσα διαβάζω ως αιτία να μην τα επιλέξουν κάποιοι, θέτω απλά το ρητορικό ερώτημα "chrome, google, bing ή ακόμη και facebook δεν χρησιμοποιεί κανείς απ'αυτούς τους κάποιους"? Το έχουμε ξαναπεί. Εύκολο να βρίσκεις δικαιολογίες για να αιτιολογήσεις τις επιλογές σου. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2016 από jmirko15 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jophiel Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Επειδή από τις οδηγίες της MS δεν έβγαλα ακριβώς άκρη. Το έψαξα λίγο μόνος μου και βρήκα τη λύση. Τη δοκίμασα στο pc και δουλεύει μια χαρά. Η διαδικασία που ακολούθησα είναι η παρακάτω: 1)Πατάμε έναρξη και στη αναζήτηση στο κάτω μέρος πατάμε regedit.2)Στο παράθυρο που ανοίγει πηγαίνουμε τη διαδρομή: HKEY_LOCAL_MACHINE \SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\GwxΑν δεν υπάρχει πάω στη διαδρομή HKEY_LOCAL_MACHINE \SOFTWARE \Policies\Microsoft\Windows και κάνω δεξί κλίκ στο φάκελλο windows και επιλέγω δημιουργία ->κλειδί και δίνω το όνομα Gwx.3)Στο νέο φάκελο με το όνομα Gwx κάνω δεξί κλίκ και διαλέγω δημιουργία -> τιμή DWORD (32bit) και δίνουμε το όνομα DisableGwx4)Κάνω διπλό κλικ στο DisableGwx, που βρίσκεται στο δεξί μέρος του παραθύρου, και στο παραθυράκι που βγαίνει βάζω την τιμη 1 στο πεδίο "δεδομένα τιμής". 5)Κάνουμε επανεκκίνηση του υπολογιστή και τέλος.Αν ο φάκελλος Gwx υπάρχει ήδη (στο δικό μου μηχάνημα δεν υπήρχε), τότε γίνονται τα βήματα 3 και 4. Το εικονίδιο της αναβάθμισης έχει εξαφανιστεί και όλα δουλεύουν μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Πολύ θετική ενέργεια αλλά θα ήταν χρήσιμο να δούμε επιτέλους δωρεάν αναβάθμιση από εκδόσεις που έχουν περάσει χρήστες και δεν ήταν νόμιμες....έτσι μπορεί να κερδίσει μεγαλύτερο μερίδιο τα 10άρια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jophiel Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Hopefully Vulkan! Elaborate please...Δε σε κατάλαβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioudiver Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Όποιος θέλει να απενεργοποιήσει το εικονίδιο δεν έχει παρά να απεγκαταστήσει το Update που είναι υπεύθυνο για αυτό. Μέσα απο Πίνακα Ελέγχου, Προγράμματα και Δυνατότητες, Προβολή Εγκατεστημένων Ενημερώσεων, στη λίστα με τις αναβαθμίσεις των Windows βρείτε το KB3035583 και στείλτε το απο εκεί που ήρθε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Υπαρχει και προγραμματακι για απενεργοποιηση αναβαθμισης σε 10 GwxControlPanelSetup ναι, μολις το βαλα, πολυ καλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis269 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 και μόνο η συμβατότητα του directX 12 με ανάγκασε να βάλω τα 10αρια ,και να πω την αλήθεια είμαι πιο πολύ ευχαριστημένος απο τα 8.1 που είχα πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimikanakis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Όσοι πιστεύεται τα περί κατασκοπείας τηλεμετρίας και αυθαίρετης χρήσης από την microsoft του pc μας θα τους παρακαλεσω να μου κάνουν ένα copy paste μέσα από την Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων το αντίστοιχο νόμο άρθρο..τι είναι αυτό που φοβούνται ακριβώς γιατί μάλλον δεν ξερώ να διαβάζω εγώ, τσάμπα απλά τρομοκρατείτε ο κόσμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Να υπενθυμίσω ότι για τους συνωμοσιολόγους που κατά βάθος επιθυμούν τα Windows 10, υπάρχει το Spybot Anti-Beacon for Windows το οποίο είναι δωρεάν και πανεύκολο πρόγραμμα που μπλοκάρει την πρόσβαση για αποστολή πληροφοριών του υπολογιστή σας στην Microsoft, στην NSA, στο FBI, στην CIA, στην NASA, στους Illuminati και στους εξωγήινους. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Elaborate please...Δε σε κατάλαβα. http://www.kitguru.net/components/graphic-cards/anton-shilov/valve-directx-12-does-not-make-a-lot-of-sense-vulkan-does/ Οι developers πάνε προς Vulkan μεριά οπότε hopefully η Microsoft δεν θα κρατάει hostages τα games με τα DX. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntg1980 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Όσοι πιστεύεται τα περί κατασκοπείας τηλεμετρίας και αυθαίρετης χρήσης από την microsoft του pc μας θα τους παρακαλεσω να μου κάνουν ένα copy paste μέσα από την Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων το αντίστοιχο νόμο άρθρο..τι είναι αυτό που φοβούνται ακριβώς γιατί μάλλον δεν ξερώ να διαβάζω εγώ, τσάμπα απλά τρομοκρατείτε ο κόσμος. Είναι ελάχιστοι αυτοί που πραγματικά φοβούνται. Ισχύει αυτό που έγραψε ο jmirko15 πιο πάνω... Για πολλούς λόγους (που δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε) απλά ψάχνουν αιτίες να δικαιολογήσουν τις επιλογές τους. Μπορώ να σεβαστώ την άποψη κάποιου αν μου πει "δεν μου αρέσει το περιβάλλον των Windows 10" ή "βαριέμαι να κάνω format & να στήνω το PC μου απ'την αρχή" ή ακόμη και "δεν προχωράω σε αναβάθμιση, δεν υπάρχει (πχ) συμβατότητα με τη κάρτα γραφικών μου". Ακόμη κι αν μου πει "δεν μου αρέσει η αυτόματη εγκατάσταση ενημερώσεων" γίνεται σεβαστό. Αλλά το να μου αναφέρει κάποιος την κατασκοπεία ως αιτία, το θεωρώ αστείο! Κι ας μην το τραβάμε απ'τα μαλλιά... τα Windows 10 ΔΕΝ έχουν προβλήματα! Το να μην υποστηρίζεται το hardware του τάδε κατασκευαστή, επειδή δεν έβγαλε drivers ή δεν τους έχει προσαρμόσει σωστά, δεν είναι πρόβλημα των Windows 10. Προβλήματα είχαν τα Windows ME & Vista! Ως και τα ιστορικά XP όταν κυκλοφόρησαν, είχαν ΠΟΛΛΑ προβλήματα συμβατότητας, κατ'επέκτασιν μάλιστα και απόκρισης, μια & ξεκίνησαν να στρώνουν ύστερα από δεκάδες updates και στη συνέχεια service packs. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimikanakis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Είναι ελάχιστοι αυτοί που πραγματικά φοβούνται. Ισχύει αυτό που έγραψε ο jmirko15 πιο πάνω... Για πολλούς λόγους (που δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε) απλά ψάχνουν αιτίες να δικαιολογήσουν τις επιλογές τους. Μπορώ να σεβαστώ την άποψη κάποιου αν μου πει "δεν μου αρέσει το περιβάλλον των Windows 10" ή "βαριέμαι να κάνω format & να στήνω το PC μου απ'την αρχή" ή ακόμη και "δεν προχωράω σε αναβάθμιση, δεν υπάρχει (πχ) συμβατότητα με τη κάρτα γραφικών μου". Ακόμη κι αν μου πει "δεν μου αρέσει η αυτόματη εγκατάσταση ενημερώσεων" γίνεται σεβαστό. Αλλά το να μου αναφέρει κάποιος την κατασκοπεία ως αιτία, το θεωρώ αστείο! Κι ας μην το τραβάμε απ'τα μαλλιά... τα Windows 10 ΔΕΝ έχουν προβλήματα! Το να μην υποστηρίζεται το hardware του τάδε κατασκευαστή, επειδή δεν έβγαλε drivers ή δεν τους έχει προσαρμόσει σωστά, δεν είναι πρόβλημα των Windows 10. Προβλήματα είχαν τα Windows ME & Vista! Ως και τα ιστορικά XP όταν κυκλοφόρησαν, είχαν ΠΟΛΛΑ προβλήματα συμβατότητας, κατ'επέκτασιν μάλιστα και απόκρισης, μια & ξεκίνησαν να στρώνουν ύστερα από δεκάδες updates και στη συνέχεια service packs. Επιτέλους μια φωνή της λογικής! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 ntg1980 εγώ μιλούσα και για τις δύο πλευρές. Αυτά που λέγονται για το Privacy ισχύουν. Ο μεν δικαιολογεί γιατί βάζει και το privacy μέσα (ενώ μπορεί πχ να μην του αρέσουν εμφανισιακά) και ο άλλος δικαιολογεί το πρώτο λέγοντας ότι αυτό γίνεται και από άλλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimikanakis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 ntg1980 εγώ μιλούσα και για τις δύο πλευρές. Αυτά που λέγονται για το Privacy ισχύουν. Ο μεν δικαιολογεί γιατί βάζει και το privacy μέσα (ενώ μπορεί πχ να μην του αρέσουν εμφανισιακά) και ο άλλος δικαιολογεί το πρώτο λέγοντας ότι αυτό γίνεται και από άλλους. Μπορείς σε παρακαλώ να μου αναφέρεις μέσα από την δήλωση και τους όρους που αποδεχόμαστε τι ακριβώς υπάρχει?(Privacy) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntg1980 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 ntg1980 εγώ μιλούσα και για τις δύο πλευρές. Αυτά που λέγονται για το Privacy ισχύουν. Ο μεν δικαιολογεί γιατί βάζει και το privacy μέσα (ενώ μπορεί πχ να μην του αρέσουν εμφανισιακά) και ο άλλος δικαιολογεί το πρώτο λέγοντας ότι αυτό γίνεται και από άλλους. jmirko15 το να γράψεις πχ εσύ ότι το Privacy είναι αιτία (επειδή βλέπω ότι το'χεις ψάξει), θα το συζητήσω μαζί σου. Το να γράφει όμως ο ΑΒΓ πως τα 10άρια είναι χάλια, προβληματικά, άχρηστα (και δεν συμμαζεύεται), όταν την ίδια ώρα σε άλλο topic ενημερώνεται τι σημαίνει ανασυγκρότηση σκληρού δίσκου και σε τι εξυπηρετεί... είναι αστείο! Το να ανεβαίνω σε ένα αμάξι που δεν έχει πρόβλημα και να το βρίζω, επειδή δεν ξέρω να οδηγώ, δεν κάνει το αμάξι άχρηστο. Κάνει εμένα γελοίο! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα