Προς το περιεχόμενο

Επιλογή απενεργοποίησης των ειδοποιήσεων για αναβάθμιση σε Windows 10

Perambulator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει και προγραμματακι για απενεργοποιηση  αναβαθμισης σε 10

GwxControlPanelSetup

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μονο clean install οποιος θελει. Με upgrade πανω απο τα προηγουμενα ειναι τραγικα. Οχι πως με clean install πετανε παλι τα τρωνε τα προβληματα τους αλλα υποφερονται. Ακομα beta testers ειμαστε παντως. Κ η ms για τα πανηγυρια.

Όχι δεν είναι, τουλάχιστον όχι για όλους. Από τον Ιούλιο που τα έχω βάλει με απλό upgrade, μια χαρά πάνε και δεν έχω κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα. Κάποια στιγμή θα κάνω και μια καθαρή εγκατάσταση, αλλά δεν φαίνεται να είναι απολύτως απαραίτητη.

Επιπλέον το πόσο υποφερτό είναι ένα λειτουργικό ή όχι, έχει να κάνει και με την προσωπική εμπειρία του καθενός. Για παράδειγμα τα Win10 μού έχουν βγάλει πολύ λιγότερα προβλήματα σε σχέση πχ. με τα MacOS X 10.9-10.11 ή τις εκδόσεις Ubuntu 12.04-15.10. Σε κάποιον άλλο μπορεί να συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

• Like 3

Αυτό που κάνουν όσοι θέλουν να παίξουν τα (περισσότερα) games των τελευταίων ετών, αλλά ταυτόχρονα επιμένουν στα Windows XP. Δεν θα μπορούν και θα γκρινιάζουν.

• Like 1

Παιδιά... ΕΙΔΙΚΑ για τα Windows, μόνο με πλήρως νέα "καθαρή" εγκατάσταση. Κάνουμε format στον δίσκο, τα καθαρίζουμε εντελώς όλα και μετά εκεί πάνω τα βάζουμε...

Εντέλει... πώς απενεργοποιείς αυτή την ειδοποίηση; Γιατί την έχει τρελάνει την γυναίκα μου στο λάπτοπ της...

Εντέλει... πώς απενεργοποιείς αυτή την ειδοποίηση; Γιατί την έχει τρελάνει την γυναίκα μου στο λάπτοπ της...

Στο post 16 εδωσα ένα προγραμματακι για αυτό.

Επιτέλους, θα σταματήσουν την γκρίνια όσοι (συνήθως για κάποιο ανεξήγητο λόγο) δεν θέλουν με τίποτα να πάνε στα 10.

Δηλαδή να πατήσουν 2 κουμπιά για να γίνει το αυτόματο upgrade, να περιμένουν καμια ωρίτσα μέχρι να ολοκληρωθεί και να πάρουν έτοιμο και καλύτερο λειτουργικό, στο οποίο (λογικά) θα παίζουν τα πάντα χωρίς να χρειάζονται επανεγκαταστάσεις ή οτιδήποτε άλλο.

Μη συμπεραίνεις πράγματα μόνο από τη δική σου οπτική γωνία. Έχω σεταρισμένο σύστημα με κάρτες τηλεόρασης που παίζει Nova, ΟΤΕ TV και επίγεια με guide, εγγραφή και θέαση στο PC, το Xbox 360 και από όλο τον κόσμο (με TeamViewer) μέσω Windows Media Center (που ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ στα 10)! Αν και υπάρχει χακεριά για να το βάλεις στα 10 δεν παίζει 100%, οπότε δεν το κουνάω από τα 8! Το μόνο που μπορεί να κάνω είναι να τα βάλω κάποια στιγμή για λίγο, για να μη χάσω τη δωρεάν προσφορά.

Το να θες μείνεις στα 7 το καταλαβαίνω. Το να θες να μείνεις στα 8 ειλικρινά με ξεπερνά.

Τωρα οσο για καθαρή εγκατάσταση σίγουρα ειναι η καλύτερη λυση.

Εγω που βαριέμαι πλέον να χανω ώρα και με αναβάθμιση ολα λειτουργούν ρολόι.

Μη συμπεραίνεις πράγματα μόνο από τη δική σου οπτική γωνία. Έχω σεταρισμένο σύστημα με κάρτες τηλεόρασης που παίζει Nova, ΟΤΕ TV και επίγεια με guide, εγγραφή και θέαση στο PC, το Xbox 360 και από όλο τον κόσμο (με TeamViewer) μέσω Windows Media Center (που ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ στα 10)! Αν και υπάρχει χακεριά για να το βάλεις στα 10 δεν παίζει 100%, οπότε δεν το κουνάω από τα 8! Το μόνο που μπορεί να κάνω είναι να τα βάλω κάποια στιγμή για λίγο, για να μη χάσω τη δωρεάν προσφορά.

Είσαι πολυ Ειδική περίπτωση.

• Like 2

Η "very-special-agent-Dinozzo" περίπτωση θα μπορούσε να δοκιμάσει και ένα virtualization και να λύσει διαφορα θέματα, από ασυμβατότητες μέχρι φορητοτητα και ασφαλεια... Εγώ τρέχω ολόκληρο firewall σε vm με linix και πάει μια χαρά, κάνω αναβαθμίσεις με dongle σε κινητά από XP, όλα καλά

• Like 1

Επιτέλους, θα σταματήσουν την γκρίνια όσοι (συνήθως για κάποιο ανεξήγητο λόγο) δεν θέλουν με τίποτα να πάνε στα 10.

Δηλαδή να πατήσουν 2 κουμπιά για να γίνει το αυτόματο upgrade, να περιμένουν καμια ωρίτσα μέχρι να ολοκληρωθεί και να πάρουν έτοιμο και καλύτερο λειτουργικό, στο οποίο (λογικά) θα παίζουν τα πάντα χωρίς να χρειάζονται επανεγκαταστάσεις ή οτιδήποτε άλλο.

Μπορεί κάποιοι να τρέχουν στα windows 7 κάποια προγράμματα που ελέγχουν διάφορα μηχανήματα/εξαρτήματα κ.τ.λ. και να φοβούνται για ασυμβατότητες, για μη-υποστήριξη των 10, ή απλά να μην υπάρχει χρόνος για clean install και εγκατάσταση όλων των προγραμμάτων από την αρχή και έλεγχος αν λειτουργούν σωστά.

Αλλά ναι ανεξήγητοι λόγοι :rolleyes:  μιας και όλοι παίζουν παιχνίδια στα pc τους ή γράφουν μόνο στο word ...

• Like 2

Προτείνω το συγκεκριμένο θέμα να μείνει στην κορυφή της λίστας των ειδήσεων του insomnia για καμιά εβδομάδα. Δε θα μπω στη διαδικασία να κρίνω αν κάποιος θέλει ή δε θέλει την αναβάθμιση. Ο καθένας κάνει ότι θέλει στο pc του και είναι καθαρά προσωπική υπόθεση, δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Εγώ θέλω να μείνω στα 7 για όσο καιρό κάνουν τη δουλειά μου σωστά. άλλος θέλει να παίζει τα τελευταία παιχνίδια και θέλει DX12, άρα πάει αναγκαστικά στα 10. Κανένα πρόβλημα. Το θέμα είναι να υπάρχει η επιλογή για το ένα ή το άλλο. Προσωπικά με έχουν πρήξει για την αναβάθμιση, την οποία δε θέλω και μέχρι τώρα δεν είχα την επιλογή να το απενεργοποιήσω.

• Like 1

Όχι δεν είναι, τουλάχιστον όχι για όλους. Από τον Ιούλιο που τα έχω βάλει με απλό upgrade, μια χαρά πάνε και δεν έχω κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα. Κάποια στιγμή θα κάνω και μια καθαρή εγκατάσταση, αλλά δεν φαίνεται να είναι απολύτως απαραίτητη.

Επιπλέον το πόσο υποφερτό είναι ένα λειτουργικό ή όχι, έχει να κάνει και με την προσωπική εμπειρία του καθενός. Για παράδειγμα τα Win10 μού έχουν βγάλει πολύ λιγότερα προβλήματα σε σχέση πχ. με τα MacOS X 10.9-10.11 ή τις εκδόσεις Ubuntu 12.04-15.10. Σε κάποιον άλλο μπορεί να συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

Το αυτό.

Μονο clean install οποιος θελει. Με upgrade πανω απο τα προηγουμενα ειναι τραγικα. Οχι πως με clean install πετανε παλι τα τρωνε τα προβληματα τους αλλα υποφερονται. Ακομα beta testers ειμαστε παντως. Κ η ms για τα πανηγυρια.

Με upgrade πάνω στα παλιά και δεν έγινε τίποτα,μα τίποτα, διαφορετικό ή τραγικό.Κανένα κρασάρισμα, καμία ασυμβατότητα και κανένα παρατράγουδο.

Από τότες πέρασα πάνω από 5 specialized προγράμματα της δουλειάς,κάποια με Win 7 συμβατότητα μόνο, και όλα δουλεύουν ρολόι.

Δεν το έχω το γκομπιούτερ για office-facebook και τα προγράμματα που χρησιμοποιώ είναι πολύ ειδικευμένα,πολύ περισσότερο από τα περισσότερα για τα οποία γκρινιάζετε εδώ και κανένα δεν έβγαλε πρόβλημα στα 10αρια, αντίθετα με τα 8αρια που έκανε κουλά σε μερικά.

Δεν ξέρω τι λέτε και πούθε σας βγαίνουν τα προβλήματα,αλλά μέχρι τούδε τα 10 πετάνε.

Επί του θέματος είναι ασήμαντο νέο για τους περισσότερους,αλλά τουλάχιστον θα σωπάσει αυτούς που μας έπρηξαν με το θέμα...

• Like 1

Τα έβαλα απο τον Οκτώβρη.
Εκτός απο ένα θέμα ενεργοποίησης που έιχα, που για κάποιο λόγο λύθηκε στο τελευταίο update όλα δουλεύουν ρολόι.
Εχω προγράμματα cad αρκετά παλιές εκδόσεις (ΧΡ) λόγω του οτι στην δουλειά δεν ασχολούνται να αναβαθμίσουν ,και έτρεξαν στα 10 για πλάκα.
Κανένα πρόβλημα τόσους μήνες.

Κι εγώ 10άρια έχω (σε καινούριο PC) εδώ και μήνες & δεν αντιμετώπισα κανένα απολύτως πρόβλημα μέχρι τώρα. Αντιθέτως είμαι πολύ ευχαριστημένος απ'την απόδοση τους & δεν σκοπεύω να τ'αλλάξω.
Τώρα αν υπάρχουν προβλήματα σε πολύ συγκεκριμένα προγράμματα που χρησιμοποιούν κάποιοι ή κάνανε upgrade και για κάποιον λόγο (ασυμβατότητα υλικού κλπ) δεν λειτουργούν σωστά... μόνο στα 10άρια συνέβησαν αυτά? Σε άλλα Windows όσο ήταν ακόμα καινούρια αυτό δεν το'χουμε συναντήσει?

Στα περί παρακολούθησης, κατασκοπείας & όλα όσα διαβάζω ως αιτία να μην τα επιλέξουν κάποιοι, θέτω απλά το ρητορικό ερώτημα "chrome, google, bing ή ακόμη και facebook δεν χρησιμοποιεί κανείς απ'αυτούς τους κάποιους"?

Ό,τι αφορά το θέμα του topic (απ'το οποίο & πάλι ξεφεύγουμε) καλά κάνει η microsoft και δίνει την επιλογή. Κάποιοι δεν θέλουν να τα βάλουν, κι αυτό πρέπει να γίνει σεβαστό. Εξαρχής έπρεπε να υπάρχει αυτή η επιλογή.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...