Johnboy21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα με το μTorrent. Δηλαδη δεν με αφηνει να κατεβασω μεγαλα αρχεια δηλαδη πανω απο 4.50Gb δεν μπορω να κατεβασω αρχειο μου βγαζει ενα μηνυμα και λεει πως υπαρχει σφαλμα κατα το κατεβασμα ! Το εκανα απεγκατασταση και εγκατασταση εκ νεου μετα αλλα παλι τα ιδια εαν μπορει καποιος να με βοηθησει που γνωριζει ευχαριστω !
thomasG4 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μήπως ο δίσκος σου έχει σύστημα αρχείων FAT32; 1
Johnboy21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μήπως ο δίσκος σου έχει σύστημα αρχείων FAT32; Ναι φιλε μου εχει δικιο μηπως φταει αυτο ??
tsilitheo1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μήπως ο δίσκος σου έχει σύστημα αρχείων FAT32; Και παλι ξεπερνα το οριο.... Λαθος διατυπωση...στα 4.5gb εχει ξεπερασει το οριο των 4gb.... Σορρυ
thomasG4 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Ναι φιλε μου εχει δικιο μηπως φταει αυτο ?? Ναι το FAT32 έχει όριο στο μέγεθος αρχείου 4GB. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο εκτός απο το να μετατρέψεις το δίσκο σε NTFS.
poulinos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 υπαρχει και εντολη μετατροπης του δισκου σε ntfs αμα δεν θες να κανεις format. C:\Users\GOOFY>convert /?Converts a FAT volume to NTFS. CONVERT volume /FS:NTFS [/V] [/CvtArea:filename] [/NoSecurity] [/X] volume Specifies the drive letter (followed by a colon), mount point, or volume name. /FS:NTFS Specifies that the volume will be converted to NTFS. /V Specifies that Convert will be run in verbose mode. /CvtArea:filename Specifies a contiguous file in the root directorythat will be the place holder for NTFS system files. /NoSecurity Specifies that the security settings on the converted files and directories allow access by all users. /X Forces the volume to dismount first if necessary.All open handles to the volume will not be valid.
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 αν εχεις καποιο θεμα με την εντολη πες μας να σου γραψουμε και παραδειγμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα