Προς το περιεχόμενο

Asus Gtx 780 DCU ll Overclocking

Lefterisr6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Kαλησπερα και απο εμενα θελω να υπερσυγχρονησω την καρτα γραφικων μου και δεν ξερω πως εχω ψαξει στο νετ αλλα δεν βρισκω καποιον οδηγο κλπ.. ξερει καποιος καποιο σιγκεκριμενο site η να γνωριζει καποιος απο εδω? ευχαριστω προκαταβολικα!

post-378443-0-59115000-1453058127_thumb.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μου φαινοντε απειρα δεν υπαρχει καποιος οδηγος που να λεει οτι η καρτα αντεχει μεχρι εκει μεχρι τοσα mhz και τοσα η memory?? η γνωριζει καποιος μεχρι ποσα μπορω να νεβασω στο περιπου την συγκεκριμενη καρτα??

ειμαι πρωταρης στον υπερσυγχρονισμο και μου φαινεται βουνο.. δεν καταλαβαινω τπτ.. καποιος που να εχει την ιδια καρτα εδω ισως??

Οπως είπα. 

Οχι κάθε κάρτα είναι ξεχωριστή.

Aν είσαι πρωτάρης και δεν θες να διαβάσεις, ξέχνα τον υπερχρονισμό (υπερσυγχρονισμό(?)) μην κάψεις τίποτα.

• Like 4

Κάθε κάρτα είναι ξεχωριστή στο θέμα του overclock (είναι γενικώς τι κομμάτι σου έχει τύχει).Παρακάτω είναι δύο review και έχουν και ενότητα overclocking της κάρτα σου.

http://www.guru3d.com/articles_pages/asus_geforce_gtx_780_directcu_ii_review,26.html

https://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/GeForce_GTX_780_Direct_Cu_II_OC/29.html

Το να πειράξεις τα volts όταν κάνεις oc είναι ένα από τα πιο βασικά πράγματα της όλης διαδικασίας! Χωρίς να ξέρω αν έχεις σκοπό να την ανεβάσεις τόσο που να χρειάζεται παραπάνω volts, σου αναφέρω ότι πρέπει να καθήσεις να διαβάσεις πως δουλεύει το oc.

Κανείς δεν γεννήθηκε γνωρίζοντας τα πάντα. Απλά κάποιοι έχουν την διάθεση να διαβάσουν και να μάθουν.

Δυστυχώς μασημένη τροφή δεν μπορεί να σου δώσει κανείς!

• Like 1

ναι αδερφε μου μου το ειπαν και παραπανω αυτο που μου λες.. εχω αυτες τισ ριθμισεις τωρα στο λινκ που εδωσα.. ακριβως αυτο τον υπερσυχρονισμο αλλα εχω θερμοκκρασια 45 βαθμους στην καρτα γραφικων και ειναι πολυ καλα.. εχω υδροψυξη και μαλλον γιαυτο.. οταν ειμαι καλα στη θερμοκρασια της καρτας δεν χρειαζεται να τα ανεβασω τα βολτ σωστα??

ναι αδερφε μου μου το ειπαν και παραπανω αυτο που μου λες.. εχω αυτες τισ ριθμισεις τωρα στο λινκ που εδωσα.. ακριβως αυτο τον υπερσυχρονισμο αλλα εχω θερμοκκρασια 45 βαθμους στην καρτα γραφικων και ειναι πολυ καλα.. εχω υδροψυξη και μαλλον γιαυτο.. οταν ειμαι καλα στη θερμοκρασια της καρτας δεν χρειαζεται να τα ανεβασω τα βολτ σωστα??

Οχι. Διάβασε γιατί θα κάψεις τίποτα και είναι ακριβή κάρτα.

Υπερσυγχρονισμός...  :-(

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...