BlueBlood7 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Εκτός αυτού, αμφιβάλλω αν θα έχει και τροφοδοσία PCΙ-Ε για κάρτα γραφικών... Αν πάρει μια 750ti δεν χρειάζεται έξτρα τροφοδοσία. Θάνο μπορείς να βάλεις έναν επεξεργαστή ΧΕΟΝ (με λιγότερα από 50 ευρώ) και έναν ssd και θα έχεις άλλο μηχάνημα. Καταλαβαίνω όμως ότι δεν γνωρίζεις πως να το κάνεις οπότε πρέπει να γίνει από κάποιον άλλο.
Thanos233 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Η αλήθεια είναι ότι δεν το ήξερα ότι θα πρέπει να αλλάξω και τις ram..νόμιζα ότι αφού υποστηρίζουν οι μητρικές ddr3 ram, θα υποστήριζαν και τις ddr2, απλά θα είχα απώλεια επιδόσεων, αυτό είναι λάθος? Οπότε μου προτείνετε αλλαγή κάρτας γραφικών, ίσως και τροφοδοτικού? Αυτό με τον xeon επεξεργαστή θα το κοιτάξω φίλε μου, αλλά από ότι βλέπω, ο πιο φθηνός ξεκινάει από τα 79 ευρώ :S Επομένως δεν χρειάζομαι αλλαγή σε μητρική παρόλο που είναι παλιά?
BlueBlood7 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μιλάω για μεταχειρισμένο ΧΕΟΝ. Μπορείς να βρεις στις αγγελίες. Διαφορερικά αγορά από ebay. Προτιμότεροι είναι της σειράς L όπως ένας L5420 που είναι χαμηλής κατανάλωσης. Αυτός π.χ. είναι new δεν είναι δηλ. μεταχειρισμένος με κόστος π.χ. στα 33 ευρώ. Η λογική της αγοράς ενός ΧΕΟΝ είναι απλή. Αυξάνεις κατά πολύ τις επιδόσεις του συστήματός σου χωρίς να αλλάξεις μνήμες και μητρική. Τώρα όμως το αν θα σε βολέψει και αυτό ή θέλεις κάτι ακόμα πιο δυνατό και από τον επεξεργαστή που έβαλες στο αρχικό σου post. Ο ΧΕΟΝ δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από αυτούς τους pentium επεξεργαστές. Τώρα ο ssd και μια κάρτα γραφικών είναι απαραίτητα. Αλλά ακόμα και σε νέο σύστημα να πας πάλι απαραίτητα θα είναι.
Thanos233 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Κατάλαβα.. Αλλιώς τα σκεφτόμουν και τελικά τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οπότε προς το παρόν θα αρκεστώ σε ότι έχω, θα κάνω οικονομία και όταν μαζέψω ένα αξιόλογο ποσό θα προχωρήσω σε ολοκληρωτική αλλαγή φτιάχνοντας ένα καινούριο pc. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια, τα μηνύματά σας και το ενδιαφέρον σας! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα