Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΤΟ LG G4 σε διάφορα χρώματα 339,60€ στο smarties.gr. Επόμενη τιμή skroutz 396.34€.

Edit: Πήγα να βάλω links και βλέπω ότι μάλλον το βγάλανε. Ας σβηστεί το thread αν χρειάζεται.

Δημοσ.

Καλα αλλα κινητα στα χρηματα αυτα δεν υπαρχουν??Γιατι κανετε ετσι μερικοι??Εννοω κινητα οπως OnePlusX και huawei P8.

Δημοσ.

^δεν νομίζω ξεπερνάει κάποιο απο αυτά την κάμερα του G4.

Γενικά και τα κινητά των 700-800 ευρώ δεν την ξεπερνάνε

Ναι βεβαια για τον μεσο χρηστη αυτο ειναι κατι που δεν θα το καταλαβει,ουτε ασχολουνται και ψειριζουν ολοι τα κινητα τοσο πολυ οσο στα τεχνολογικα forums :)

Προφανως και ειναι καλο κινητο το G4 απλα οπως ειπα υπαρχουν και φθηνοτερες εναλλακτικες.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι βεβαια για τον μεσο χρηστη αυτο ειναι κατι που δεν θα το καταλαβει,ουτε ασχολουνται και ψειριζουν ολοι τα κινητα τοσο πολυ οσο στα τεχνολογικα forums :)

Προφανως και ειναι καλο κινητο το G4 απλα οπως ειπα υπαρχουν και φθηνοτερες εναλλακτικες.

Πιστεύω είναι η πιο ισορροπημένη ναυαρχίδα αυτή την στιγμή.

• Like 1
Δημοσ.

το να βγάζεις το βράδυ φωτογραφίες χωρίς φλας και να μην είναι κουνιμένες, δεν είναι μόνο για τους ψαγμένους χρήστες, είναι για όλους.

Το G4 είναι απο τα καλύτερα που κυκλοφορούν στην αγορά, και το καλύτερο VFM όλων!

• Like 1
Δημοσ.

ρε παρτε ενα nexus να ησυχασετε οχι οτι ποιο ομορφο εχω δει αλλα δε γαμεις?ξερεις οτι και σε δυο χρονια νο προμπλεμο

χαχαχα
Δημοσ.

ρε παρτε ενα nexus να ησυχασετε οχι οτι ποιο ομορφο εχω δει αλλα δε γαμεις?ξερεις οτι και σε δυο χρονια νο προμπλεμο

Μέχρι και το Nexus 5 που έχω ήταν VFM..από εκεί και μετά νομίζω ότι και αυτό το υπερεκτιμήσαν και του αύξησαν πολύ την αξία του..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...