LoufasGR Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους στην αγορά για gaming headset. Το eshop έβαλε εχ8ές αυτήν εδώ την προσφορά...Αξίζει? http://www.e-shop.gr/creative-sound-blaster-evo-wireless-bluetooth-headset-p-PER.540250
Haris San Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 1ον εξαντλημενο 2ον λαθος κατηγορια το post
LoufasGR Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Αδερφε μια προχειρη ματια που εριξα δεν βρηκα κατηγορια..Αν οντως ειναι λαθος αλλαξτε το . Λογικα θα φερουν παλι..δεν γινεται μεσα σε ενα βραδυ να εξαντληθηκαν, εχθες ηταν κανονικα.
Xristaras12 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 για σοβαρό gaming headset,HyperX cloud I και έπειτα το ΙΙ. το συγκεκριμένο φυσικά και δεν αξίζει. 1 φορά στη ζωή μου πήρα creative και στο 6μηνο (tactic 3d alpha) και στο εξάμηνο ξεφλούδισε το δέρμα στα μαξιλαράκια.
LoufasGR Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Επειδή το είχα το συγκεκριμένο εμένα άντεξαν 2 χρόνια απροβλημάτιστα, μετά έσπασαν από δικιά μου χαζομάρα...Ούτε για 65 ευρώ δηλαδή τα creative?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα