Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιτα οι μεγαλες μαρκες λενε και ποσα βαττ υποστηριζει στο περιπου σε νομιζω να παιφτουν εκτος. Μαλλον για apc θα κοινηθω πιστευω με ενα 1500va των 980watt θα ειμαι κομπλε

Δημοσ.

Και εγώ στην ίδια κατάσταση ήμουν με αυτά που διάβαζα τότε. Δεν έχεις άδικο που έχεις πελαγώσει.

Η κατάσταση γίνεται όμως αυτόματα πιο απλή. Έχεις να σκάσεις χιλιάρικο; Μάλλον όχι. Οπότε παίρνεις Line Interactive και τελειώνει η υπόθεση.
https://www.skroutz.gr/s/57778/APC-Smart-UPS-RT-2000VA-230V.html

Δημοσ.

Μπορει να γινει ζημια ομως?

Ζημιά ώς προς τί ; Αν είναι λιγότερα τα VA και τα watt απ αυτά που χρειάζονται ;

Όχι δεν θα γίνει ζημιά.

Όπως επισης δεν έχει πρόβλημα ένα active PFC τροφοδοτικό αν συνδεθεί σε stepped sine wave ups  . Δεν πρόκειται να καεί . Απλά υπάρχει μια πιθανότητα να μην συνεργάζονται σωστά και να κλίνει το pc όταν πέφτει το ρεύμα.

Δημοσ.

Αν εχω υποταση και το γυρισει σε ρευμα συνεπαγεται το ιδιο σωστα?

Ναι.

Το UPS μπορείς να το ρυθμίσεις πόσο ευαίσθητο θες να είναι και να του ορίσεις επίσης το εύρος τάσης που θες να παίζει.

Δημοσ.

Κατά τον υπολογισμό του πόσα watt καταναλώνει το pc σου έχε στα υπόψιν σου και το efficiency του psu για να βρεις τελικά την πραγματική κατανάλωση που συνεπάγεται με τα watt που τουλάχιστον πρέπει να χει ως έξοδο το ups σου . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...