Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο 4s τα πράγματα δεν ειναι και τόσο τραγικά όσο τα παρουσιάζουν αρκετοί.το κινητό ειναι παραπάνω από αξιοπρεπές.τωρα για τη μπαταρία άμα έχει φορτίσει και 1500 φορές τι να σου κάνει.με ένα 10€ την αλλάζεις και συνεχίζεις.

Την άλλαξα και δεν έκανε και ένα 10ευρω και τελειώνει σε μισή μέρα. Με το powerbank παραμάσχαλα είμαι.

Καλή, χρυσή η Apple, αλλά στις μπαταρίες τα έχει κάνει σκ@τά

Δημοσ.

Παντα υψηλα ποσοστα  διεισδυσης   της τελευταιας εκδοσης λογισμικου στις συσκευες της και υποστηριξη αρκετων μοντελων πριν .Αυτη ειναι η διαφορα της απο  το android  που μονο ενα  πολυ μικρο ποσοστο  συσκευων παιρνει την καινουρια εκδοση .

Δημοσ.

Για αυτό η εταιρεία βρίσκεται στην πρωτοπορία και αναβαθμίζει τα πάντα όταν οι άλλοι μένουν πίσω..

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι το ποσοστό των συσκευών της apple που τρέχουν ios 9. Το θέμα είναι ΠΩΣ το τρέχουν και ειδικά οι παλαιότερες...Σας μιλάω από προσωπική εμπειρία.

Δημοσ.

Στο 5s πάντως μόνο η 9.3 δείχνει σημάδια σωστής πορείας, σε σχέση με το 8.4.1. Στις υπόλοιπες συσκευές μου δεν φεύγω απο 9.0.2 λόγω JB.

Δημοσ.

Έχω ipad 2 σε ios7 ακόμα, αλλά από τα μηνύματα που διάβασα εδώ μπερδεύτηκα. Αξίζει να αναβαθμίσω σε iOS 9.2 ή θα τo κάνω τελείως μπρίκι; Ήδη με το iOS7 δεν είμαι ικανοποιημένος από επιδόσεις. Η συσκευή μου λειτουργούσε τέλεια με το iOS 6 με το 7 απλώς υποφέρει.

Δημοσ.

Παντα υψηλα ποσοστα  διεισδυσης   της τελευταιας εκδοσης λογισμικου στις συσκευες της και υποστηριξη αρκετων μοντελων πριν .Αυτη ειναι η διαφορα της απο  το android  που μονο ενα  πολυ μικρο ποσοστο  συσκευων παιρνει την καινουρια εκδοση .

Ναι μόνο που στο android όταν πάρεις νέα έκδοση έχεις όλα τα features και η συσκευή δε σέρνεται μετά το update.

Γενικά αυτά μου φαίνονται νούμερα για να λέμε.

Τι να το κάνω το τελευταίο iOs στο iphone 4s ή στο 5 αν το ρίχνει σε επιδόσεις;

Για να λέει μετά η αππλ ότι υποστηρίζει τις συσκευές της;

Ανούσιο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...