voltmod Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Η Apple ανακοίνωσε τα ποσοστά των εκδόσεων του mobile λειτουργικού συστήματος που βρίσκονται στις φορητές συσκευές της, αποκαλύπτοντας ότι η έκδοση 9 του iOS, βρίσκεται στο 75% των συμβατών συσκευών. Αυτό σημαίνει, ότι τρεις στις τέσσερις φορητές συσκευές της αμερικάνικης εταιρείας είναι εφοδιασμένες με το iOS 9. Τον προηγούμενο μήνα το ποσοστό ήταν 70% ενώ ένα μήνα ακόμα πριν βρισκόταν στο 66%, κάτι που σημαίνει ότι το νέο iOS 9 αυξάνει το ποσοστό του σταθερά. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν και το ποσοστό ξεπέρασε το 50% -μέσα σε περίπου πέντε ημέρες από την διάθεση του- η Apple είχε πει ότι δεν είχε ξανασυναντήσει τόσο γρήγορο ρυθμό υϊοθέτησης από κάποια έκδοση του mobile OS της εταιρείας (να σημειώσουμε ότι τα παραπάνω ποσοστά υπολογίζονται με βάση την χρήση στο App Store της Apple). Πρόσφατα, η Apple διέθεσε την πρώτη δοκιμαστική έκδοση του iOS 9.3 σε developers και περιλαμβάνει υποστήριξη multi-user στα iPad, καθώς και το Night Shift, που ρυθμίζει με τέτοιο τρόπο τα χρώματα στην οθόνη, ώστε τα μάτια του χρήστη να μην κουράζονται από την έκθεση τους στον μπλε φωτισμό μετά την δύση του ήλιου, αλλά και για να βελτιωθεί ο ύπνος τους. Site: GSMArena
Assos81 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Εγω παντως εχω ακομη την εκδοση πριν την εννια και ειναι μια χαρα το τηλεφωνο μου.εχω διαβασει ενα σωρο πραγματα για την εννια.οποτε οσο παει ακομη θα την εχω.. 1
technology_guy Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Η 9.2 πάντως, μου έχει μειώσει την διάρκεια της μπαταρίας σε iPad Air 2. 1
elpapam Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Η 9.2 πάντως, μου έχει μειώσει την διάρκεια της μπαταρίας σε iPad Air 2. Το ίδιο και σε εμένα βλέπω αρκετή μείωση μπαταρίας και στο iPad Air & Air 2.
Cell_7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Η 9.2 πάντως, μου έχει μειώσει την διάρκεια της μπαταρίας σε iPad Air 2. Δεν ξέρω για εσένα εγώ πάντως στο 6+ με 9.2 βγάζω 11 ώρες λειτουργίας, 60+ αναμονή και έχω ακόμα 10% οπότε δεν έχω παράπονα 1
aggelos_ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Σε iPad Mini 1 έχω πάθει πλάκα με την διάρκεια της μπαταρίας (το φορτίζω μία φορά την εβδομάδα) αλλά σκαλώνει συχνά. Ειδικά στο Safari.
Zus Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Εμάς τους κατόχους 4s πάντως μας κρατάει σε ομηρία για να ενισχύει τα ποσοστά της. 1
mourouzis2005 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δεν πήρα το ρίσκο να βάλω iOS 9 στο iPAD 3 μου και για αυτό πιστεύω δεν έχω προβλήματα
SaFiS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μένω ακόμη σε 8.4 μετά απο αντικατάσταση συσκευής (iPhone 5s) λόγω JB. Ήμουν στην 9.1 στην προηγούμενη συσκευή και δεν είχα πρόβλημα, εκτός του ότι δεν έπαιζε ακόμη JB...
kalampakas. Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 αναγκαστικα αναβαθμισα ipad 2 σε 9.2 γιατι το μπρικαρα.απο μπαταρια κομπλε και απο smooth scrolling αλλα η χαμηλη ram κανει το multitasking να πηγαινει περιπατο, μια εφαρμογη το πολυ δυο ταυτοχρονα μετα βρισκει ζορια...
sariil Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Η μπαταρία στο iPad 2 μου, δεν τελειώνει σχεδόν ποτέ! Μετά την αναβάθμιση σε ios 9 σερνότανε τόσο απελπιστικά, που το έκλεισα και το έβαλα στο συρτάρι. Λεγότανε ότι θα βελτίωνε τις επιδόσεις σε όποια συσκευή θα ήταν συμβατό. Ή δεν θυμάμαι καλά?
amvrosiusd Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Στο 4s τα πράγματα δεν ειναι και τόσο τραγικά όσο τα παρουσιάζουν αρκετοί.το κινητό ειναι παραπάνω από αξιοπρεπές.τωρα για τη μπαταρία άμα έχει φορτίσει και 1500 φορές τι να σου κάνει.με ένα 10€ την αλλάζεις και συνεχίζεις. 2
markos9 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Στο 4s τα πράγματα δεν ειναι και τόσο τραγικά όσο τα παρουσιάζουν αρκετοί.το κινητό ειναι παραπάνω από αξιοπρεπές.τωρα για τη μπαταρία άμα έχει φορτίσει και 1500 φορές τι να σου κάνει.με ένα 10€ την αλλάζεις και συνεχίζεις. Σωστός!
SOMAN21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 παντως μεχρι στιγμης ολο το ios9 εχει προβληματα και βγαζουν ενημερωσεις συνεχεια (βλ. 9.2.1 9.3 beta κλπ ) ελπιζουμε πως η 9.3 οταν δωθει θα ειναι stable.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα