AnastMet Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Γεια σας βρηκα σε πολυ ελκυστικη τιμη το g4 αλλα την κορεατικη εκδοση.Καπου διαβασα οτι δεν θα πιανει καθολου 4g.Δεν με ενδιαφερει μιας και εχω καρτα που πιανει 3g μονο.Θελω τα φωτα σας.Εστω το 3g θα το πιανει? θα εχει κανονικο σημα?
AnastMet Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 κανενας ? γιατι για 246 ευρω νομιζω αξιζει! αλλα λιγει και η προσφορα συντομα για αυτο θελω απαντηση
thunderstorm Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Αν δεν κάνω λάθος η διαφορά στο 4g είναι στην συχνότητα, δλδ άσχετο με το 3g. Νομίζω το 3g θα δουλεύει κανονικά... Προσοχή στην λέξη-κλειδί "νομίζω".
saruman123 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Τα χαρακτηριστηκηκα του θα τα δεις εδω: http://www.gsmpress.com.ua/eng/mobile-phones-LG-G4-F500.html?s=2και ρωτα τον παροχο σου σε τη μπαντες παιζει το 3G & 4G και μετα δες αν εχει αυτα που θα σου πουν. Απο οτι βλεπω δυσκολα τα παγματα....
Perception Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Τα χαρακτηριστηκηκα του θα τα δεις εδω: http://www.gsmpress.com.ua/eng/mobile-phones-LG-G4-F500.html?s=2και ρωτα τον παροχο σου σε τη μπαντες παιζει το 3G & 4G και μετα δες αν εχει αυτα που θα σου πουν. Απο οτι βλεπω δυσκολα τα παγματα.... Γιατι δυσκολα.O οτε μου ειπε οτι οι βασικες μπαντες ειναι 3g 2100 και 4g 1800!!Απο οτι βλεπω τα καλυπτει.
AnastMet Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Από fastcardtech? ναι φιλε θελω γνωμες για αυτο το site γιατι τελικα που το εψαξα δεν μου φανηκε και τοσο αξιοπιστο
celler Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Από fastcardtech? Τι παιζει με αυτο το site?Μουφα?
Makeran Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 ναι φιλε θελω γνωμες για αυτο το site γιατι τελικα που το εψαξα δεν μου φανηκε και τοσο αξιοπιστο Εμένα κάτι δε μου αρέσει με αυτό το Site. Είχα παραγγείλει κάποτε από εκεί το HDC Galaxy S3 και ανακάλυψα ότι μου έστειλαν το Feiteng Galaxy S3. Από τότε έπαψαν να απαντούν και στα μηνύματά μου. Όμως, θεωρητικά, αν ή αγορά γίνει με PayPal, δε θα έχεις θέμα, καθώς θα μπορείς να κανείς refund, αν οτιδήποτε πάει στραβά. 1
AnastMet Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Εμένα κάτι δε μου αρέσει με αυτό το Site. Είχα παραγγείλει κάποτε από εκεί το HDC Galaxy S3 και ανακάλυψα ότι μου έστειλαν το Feiteng Galaxy S3. Από τότε έπαψαν να απαντούν και στα μηνύματά μου. Όμως, θεωρητικά, αν ή αγορά γίνει με PayPal, δε θα έχεις θέμα, καθώς θα μπορείς να κανείς refund, αν οτιδήποτε πάει στραβά. ευχαριστω αλλα πως θα κανω refund? Διαβασα οτι κανεις refund αν δεν σου εχει ερθει tracking number και ειδα οτι μπορει αυτοι να στελνουν και ψευτικα tracking number βεβαια αυτα τα διαβασα σε ενα τυχαιο site με reviews
Makeran Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 ευχαριστω αλλα πως θα κανω refund? Διαβασα οτι κανεις refund αν δεν σου εχει ερθει tracking number και ειδα οτι μπορει αυτοι να στελνουν και ψευτικα tracking number βεβαια αυτα τα διαβασα σε ενα τυχαιο site με reviews Ε, αν περιμένεις 40-50 μέρες, δε θα είναι φανερό ότι δε θα έρθει ποτε? Σε αυτήν την περίπτωση κάνεις refund. Αν σου στείλουν κλώνο, πάλι μπορείς να κάνεις refund(εκτός κι αν αυτό λέγεται κάπως αλλιώς)και θα πάρεις τα χρήματά σου πίσω.
AnastMet Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Ε, αν περιμένεις 40-50 μέρες, δε θα είναι φανερό ότι δε θα έρθει ποτε? Σε αυτήν την περίπτωση κάνεις refund. Αν σου στείλουν κλώνο, πάλι μπορείς να κάνεις refund(εκτός κι αν αυτό λέγεται κάπως αλλιώς)και θα πάρεις τα χρήματά σου πίσω. χμμ ευχαριστω μακαρι να ισχυουν ολα αυτα και να μην εχουν καποιο τροπο και να καταφερουν να μην τα παρεις πισω Παντως εχει πολυ καλες τιμες.Galaxy s6 π.χ. 330 usd=303 ευρω οποτε ειναι 120 ευρω παραπανω απο ελλαδα.Αλλα το ρισκαρεις? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα